Fantastische service

Wij hadden een familiedag geboekt. Het kompasmysterie, een wandelroute, viel erg in de smaak. Uitleg voor een van de groepen was niet helemaal duidelijk, maar uiteindelijk hebben we onze weg gevonden. Het buffet was heel verzorgd en lekker. Eén minpuntje, er was niet veel keus voor een vegetarisch iemand. De bediening was fantastisch en ze waren supercoulant, want er waren wat afzeggingen vanwege Corona. Kortom echt een aanrader en we komen hier zeker weer.

Goede en leuke begeleiding door Danine bij de activiteiten. Zeker het kayak polo was zo leuk dat we het leuk zouden vinden als andere mensen dat ook meer zouden doen. We komen zeker een keer terug. Groetjes

Heel erg leuk

Herman heeft op een hele leuke en boeiende manier verhalen verteld. We gaan deze activiteit beslist nog een keer herhalen.

Geslaagde avond met voetbalteam

Op deze mooi gelegen locatie hebben we met een grote groep mensen 4u lang all in kunnen BBQ'en en borrelen. Het was erg gezellig, de tijd vloog voorbij. Vriendelijk personeel en verder goed goed te bereiken met het OV. Alle ingredienten voor een teamfeestje.

Super leuk !

Het was erg leuk, ook het personeel maakt er een belevenis van ! Complimenten

Het was prima in orde.

Voor herhaling vatbaar.

Het was een geweldige ochtend!

We hebben een leuke, stevige wandeling gehad door het prachtige gebied (Sallandse Heuvelrug vanaf Sportlaan in Nijverdal). De teambuildingactiviteiten waren precies goed: moeilijk genoeg, én afwisselend! (Ik kom sowieso nog 'es terug :-)

Superleuke activiteit!

Heel vriendelijke ontvangst, en leuke activiteiten! Denken zeker met je mee in mogelijkheden.

Top weekend

We hebben genoten van ons verblijf bij de Wilgenwaerd. Herman en zijn team is niks te veel. Alles keurig verzorgd. Nogmaals bedankt namens Twc de Voorsprong

Gewoon gezellig en heel goed

Gewoon gezellig en heel goed

Top locatie met super leuke activiteiten!

Met een vriendin een dag een kano gehuurd bij De Wilgenweard. Echt een prachtige locatie en omgeving, zeer vriendelijk en gastvrij personeel. We gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van andere actieve mogelijkheden!!!

Leuk familiespel met te weinig uitleg

We hebben wel een leuke middag gehad, maar de extra uitleg van tevoren d.m.v. het filmpje was onvoldoende. Ook de uitleg in sommige kamers was vrij summier. Er waren 2 spelkamers halverwege defect en dat was balen, ook wat betreft de uitslag van onze 3 teams. Wanneer je in de defecte spelkamer geen punten had dan kon je ook niet winnen van de andere teams die dat nog wel behaald hadden. Niet leuk, de competitie was eraf. Misschien handig om op de deur van de kamers aan te geven welk spel erachter zit zodat je nog een keer het spel kan doen om de score te verbeteren zonder te zoeken. De prijs van € 24,50 vinden wij te hoog, zeker gezien de kwaliteit van de spelkamers. Een tip: biedt excuses aan voor de defecte spelkamers en geef een gratis rondje na afloop daarvoor.

Super leuk!

Het spel was erg leuk om te spelen, veel positieve reacties gehad van de meiden. Goede uitleg, duidelijk! Erg leuke middag gehad!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, open

was geweldig!

Het was een feest om te gast te zijn. Alles was uitermate goed geregeld!

Fantastische teambuildingdag

Snelle en adequate hulp bij het plannen vooraf. Fijne ontvangst en begeleiding op de dag zelf. En lekker gegeten. Wijzigingen in het programma wordt flexibel mee omgegaan. In een woord toplocatie om iets te organiseren!

Genieten met de Canadees

Op een zondagmiddag hebben we met de familie genoten van de rust op de rivier de Regge. Doordat je vanuit de kano laag zit zie je de omgeving een keer anders. Kijk je opeens omhoog naar een koe of zie je de libelles voorbij vliegen. En dan heeft de Wilgenweard voldoende faciliteiten voor op het water: kanoën, suppen of kayakken.

Heel leuk om te doen!

Leuke activiteiten, sportief en uitdagend.

Leuk

Beat the matrix onwijs leuk om te doen. Tijd was zo weg. Het eten was minder, is geloof ik ook weinig van gebruikt. Swingo bingo was ook leuk. Alleen jammer dat we nog een na rekening kregen van het drinken.

Gehele middag aan activiteiten met een Vrijgezellenfeest van een vriendin. Goede communicatie, ontvangst en organisatie! Verassende en uitdagende activiteit met de bachelor survival!

Uitstekend.

Fijne, prettige, vriendelijke, spontane bediening. Zeer hulpvaardig. Eten en drinken goed verzorgd! Complimenten voor de keuken. Vervolgbezoek zeker waard.

Geweldige activiteiten als start schooljaar

Met verschillende klassen van diverse niveaus ter introductie activiteit op bezoek geweest bij de Wilgenweard. De studenten hebben een leuke, sportieve ochtend gehad vol met verschillende activiteiten. Het was perfect georganiseerd, enthousiaste begeleiding en de catering was goed geregeld. Top!

Heerlijk om zo bezig te zijn

De locatie was prachtig. De tijd en het aantal spellen mag wat intensiever, nu stonden we best lang stil en konden dan wat drinken. Persoonlijk hadden de spellen wat explosiever gekund en tip om een finale spel te spelen dan zie je elkaar ook nog eens aan t werk!

Wij hebben een fantastisch en goed verzorgd weekend gehad

Wij hebben een fantastisch en goed verzorgd weekend gehad. Over de bediening zijn wij vol lof.

Kano by night was niet spectaculair

Mijn ervaring van kano by night is niet heel Denderend. Ik had meer verwacht, je betaald immers meer dan een middagje kanoën. Bijv lampjes langs de route, nu was het gewoon instappen en gaan. Lampje op de kano deed het ook niet.. erg jammer

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal