escape room was verfrissend leuk
Hallo Rogier, fijn om te horen dat jullie hebben genoten van Beat The Matrix! Bedankt voor de review en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer bij De Wilgenweard
Erg makkelijk om te kanoën, ook als je het nog nooit hebt gedaan. Mooie omgeving en leuk personeel. Niet te druk op het water.
Hallo Fabienne, bedankt voor de review. Wat leuk dat jullie hebben genoten van het kanotochtje! Hopelijk tot snel bij De Wilgenweard
Personeel was aardig en behulpzaam. Het was mooi aangekleed en er werd geluisterd naar wat wij graag wilden. We hebben een super leuk feest gehad.
Hoi Monique, bedankt voor de review. Heel goed om te horen dat jullie een geslaagd feest hebben gehad. We zien je graag terug bij De Wilgenweard!
Mooie plek Vriendelijk personeel Leuke activiteiten
Hallo Claudie, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je je hebt vermaakt bij De Wilgenweard. Hopelijk tot snel!
Gezellige accommodatie waar van alles en nog wat te doen is. Relaxte sfeer.
Hoi Bernard, bedankt voor de mooie review!
Hele ervaring om met kinderen deze voortreffelijke kano tocht te maken. Spannend voor de kinderen en mooie natuur voor allen.
Hallo Hans. We zijn blij om te lezen dat je genoten hebt van het kanotochtje. Voor jong en oud, het is genieten! Bedankt voor de review en tot ziens bij De Wilgenweard!
Leuk om te doen met mijn kinderen van 10 en 12. Mooie omgeving en prettig ontvangen.
Hi Wendy! Wat fijn dat je hebt genoten van jouw uitje bij De Wilgenweard. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel!
Prachtig en goed te doen door 2 vrouwen in de 60. Vriendelijk personeel, heerlijke koffie.
Hi Cora, bedankt voor de review! Heel fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van je bezoek aan De Wilgenweard. Hopelijk tot snel!
De mountain bikes zijn erg fijn in gebruik en zeer goed merk De routes worden duidelijk aangegeven Mooie natuur stukken en afwisselende ondergronden wat fijn is dst je soms stukje even je rust kan pakken om vervolgens weer een mooie heuvels te beklimmen en te dalen Kom hier zeker nog eens terug
Hi Rik, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie een top mountainbiketocht hebben gehad. We zijn erg trots op de omgeving waarin we ons bevinden en zijn blij dat onze gasten dit ook ervaren. We zien je graag binnenkort terug bij De Wilgenweard
Hoi Gijs-jan, bedankt voor je lovende woorden! We zien je graag weer terug bij De Wilgenweard.
Je voelt je welkom
Hallo Angela, bedankt voor de top review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Wij kwamen met ons werkteam voor een lunch, kanovaren en een borrel. De lunch stond al klaar toen we binnen kwamen en we hebben heerlijk gegeten. Daarna wilde wij kanovaren, maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege het weer. Het alternatief 'de escaperoom' was een groot succes. Daarna een gezellige middag afgesloten met een borrel. Zeer vriendelijke medewerkers, we komen zeker nog een keer terug.
Hi M! Wat fijn om te horen dat jullie een top middag bij De Wilgenweard hebben beleefd. Bedankt voor de review en we zien jullie graag weer een keer terug!
Mooi weer , lekker water, goede uitleg hoe het werkt. Een uurtje is zo voorbij. Maar het is een leuke activiteit dat je zonder al te veel geregel kunt doen.
Bedankt voor de review, Daniëlle!
Mooie plek, mooie route, fijne medewerkers. Alleen de route die we moesten lopen ging niet goed. Ook na teruglopen kwamen we er niet uit. Maar prachtige omgeving.
Hallo Judith, bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van het kompasmysterie. Het is niet makkelijk om de weg te vinden met puzzels en een kompas, maar het is jullie toch gelukt om terug te komen naar De Wilgenweard. Hopelijk tot snel!
Maar mag er wel meer aandacht gestoken worden in de klanten. Voor de rest heb ik het naar mijn zin gehad en kom ik zeker weer eens terug.
Hi Callyon, bedankt voor de review. Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad bij De Wilgenweard. We nemen je tip mee! We zien je graag weer een keer terug
Ideale plaats om op te stappen en de natuur in de gaan met de sup! Na afloop fijn om even te zitten met een drankje. Wij komen weer!
Hoi Regina, bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je hebt genoten van het suppen en ons terras. We ontvangen je graag weer bij De Wilgenweard :)
Heel leuk, gezellig en prettig. Het was ook heerlijk weer. Ook lekker gegeten. Iedereen was ontzettend vrolijk en aardig. Dus, ik raad de Wilgenweard iedereen aan. Volgende week ga ik met mijn vriendin suppen. Nu al zin in.
Hi Natascha, bedankt voor je review. We worden er helemaal vrolijk van, want we zijn blij dat jullie het leuk hebben gehad bij De Wilgenweard! Heel tof dat je komt suppen volgende week. Tot dan!
Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Prachtige locatie. Alles tip top voor elkaar
Hi Clary. wat fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad bij De Wilgenweard! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel.
Heerlijke tijd op 't water doorgebracht met m'n gezin in een kano!
Hallo Gerdie! Heerlijk is dat kanoën hè? We zijn blij om te horen dat jullie het leuk hebben gehad! Bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard!
We hadden suppen gehuurd en we hebben ons uitstekend vermaakt. Huren via de website ging makkelijk en werkte goed. Heel leuk uitje voor ons gezin
Hoi Annette, bedankt voor de review! Super om te horen dat jullie je vermaakt hebben op de SUPs. We zien je graag terug bij De Wilgenweard
Vriendelijk personeel, goed materiaal en nette prijzen.
Bedankt voor de top review, Wilma! Hopelijk tot een volgende keer bij De Wilgenweard
Lekker (voor het eerst) gesupt. Goede instructies gekregen en na afloop een fris biertje op het drijvend terras.
Hallo Frans, bedankt voor de mooie review en hopelijk tot snel!
We gingen suppen, een heeeel vriendelijk meisje, een beetje gezet van postuur maar echt zo leuk voor de kids. Was er op 3-8-2022 De bediening ook vriendelijk en behulpzaam Hapjes erg karig, nacho chips zonder kaas Simpel stokbroodje met kruidenboter voor veel geld
Hallo, bedankt voor de review!
We zijn met een aantal vriendinnen 's avonds de Regge op gegaan met kano en SUPs. Super! Mooie natuur, rustig water, koeien langs de route. Erg leuk! Daarna een borrel op het terras. We vielen met onze neus in de boter met de live muziek. Leuk personeel ook, voor zowel de activiteit als op het terras. Vrolijk, behulpzaam en een goede dosis humor. Topavond gehad!
Goedendag dames, bedankt voor de review! Wat leuk dat jullie hebben genoten van een tochtje over de Regge. Jullie hadden inderdaad geluk met de live muziek die voor een bruiloft was, haha! We zien je graag een volgende keer terug bij De Wilgenweard
Heel plezierige ontvangst en genoten van een fijne kanotocht in de prachtige natuur rondom de Regge.
Hoi Henk. Goed om te horen dat jullie hebben genoten van een heerlijk kanotochtje op de Regge! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!