Positief gevoel

Activiteit was top , vrouwelijke personeel niet altijd even vriendelijk. Moesten eten bij het water . Niet beschut en koud . Vrouwelijk collega gevraagd of we elders konden zitten. ( nee sorry kan niet we zitten vol ) . Mannelijke collega gevraagd en toen konden we gelukkig binnen zitten. Erg blij mee , maar wel raar bij de een kan het niet en bij de ander wel . Verder een top dag gehad en alleen maar positieve reacties van de familie.

Een mooie locatie en leuke spelletjes

De Wilgenweard zijn we gastvrij ontvangen. Locatie is uitstekend en de spelletjes zijn leuk. Ook de uitleg van de spelletjes, werd uitstekend gedaan. Bediening en eten/drinken was ook goed.

Super gezellige middag gehad met heerlijke pizza's!

We hebben 'Escape the forest' gespeeld, pizza's gemaakt en gegeten. Door samenwerking gingen we als een speer door het bos, erg leuk om samen met je collega's te beleven. Daarna hebben we pizza's belegd en werden ze voor ons afgebakken door onze Pizzabakster Marije. Ze kwamen voortreffelijk uit de oven! We hebben genoten op het gezellig terras van ons hapje en drankje. Voor herhaling vatbaar!

Erg leuk en origineel personeelsuitje: The evidence en de Pizzajolly

Wij hebben een erg leuk personeelsuitje gehad bij de Wilgenweard. We hadden de eer om als eerste groep The Evidence te spelen: alle collega's hebben dat als zeer leuk en origineel ervaren. De spellen zaten goed in elkaar en de omgeving van het politiebureau laat je goed inleveren in het spel. De acteurs / begeleiders vulden hun rol ook erg goed in. Afgesloten met een lekker hapje en een drankje tijdens de Pizzajolly, dit viel ook bij iedereen goed in de smaak. Doordat je toch bezig bleef sprak je ook verschillende mensen de hele avond door, dit gaf het ook een leuk element. Al met al een top middag en avond gehad, bedankt!

Prima voor elkaar, leuke begeleider in Sven!

Top activiteit, leuk om met een grotere groep te doen.

Het was leuk, maar we hadden er meer van verwacht.

Leuke ontvangst, en we begonnen vol goede moet na het zien van het filmpje. We liepen die kant op, en het begon al leuk met dat er een paar in een vuilnisbak moesten gaan zitten. Toen we binnen waren, kwamen we erachter dat de telefoon gelockt (simlock) was. waardoor we niet in de telefoon konden. Dit koste al met al toch wat tijd, omdat we dachten dat we naar een code voor de telefoon moesten zoeken. Na een kort belletje (gelukkig hadden we onze eigen telefoons mee) met de Wilgenweard, konden we de telefoon unlocken en de app opstarten. Dit ging verder allemaal vrij snel, we hadden de walkie-talkie meegenomen omdat we niet zeker wisten of dit moest. Toen we eenmaal binnen waren, gingen we ook als een speer en belandde we binnen de kortste keren in de cellen. Ook dit was leuk gedaan, en voor we het wisten stonden we buiten en gingen we door de elektriciteitskast naar buiten. Eenmaal buiten, wisten we niet zeker of dat het einde was. We hadden verwacht dat eventueel de 'politieagent' nog achter ons aan zou komen. Het voelde voor ons alsof het nog niet klaar was, of een soort open einde. Ook hadden we de walkie-talkie nog, deze hebben we uiteindelijk maar terug gehangen en liepen terug naar de Wilgenweard. Hier werden we niet echt opgevangen, we gingen zitten en wachtte eigenlijk tot er iemand naar ons toe kwam. Ook omdat we nog met de mobiele telefoon zaten, en misschien daar een soort afsluiting kregen. Dit was ook helaas niet het geval. Conclusie: Voor ons gevoel een erg open einde, en ook omdat er online stond dat de escape room 2.15 uur was. We begonnen bij de Wilgenweard om 14:30, en waren om 16:00 terug bij de Wilgenweard, alsof we een deel van de escape room gemist hadden. Omdat we op locatie dus uiteindelijk maar 3 kwartier geweest zijn. We hadden ook het gevoel dat je op locatie er veel meer kon uithalen, ook met de 'acteur'.

Fantastisch escaperoom op een geweldige locatie

Super gave escaperoom. Locatie is geniaal! Leuke opdrachten. Goed te doen. Groot compliment voor de "Bewaker"! Leuke toevoeging. Om te moeten ontsnappen uit een echte cel maakte het plaatje compleet. Super ervaring. We waren wel veel eerder klaar dan aangegeven op de site. Of we hebben wat gemist of we waren megasnel! Maar geniaal einde en eenmaal ontsnapt maken dat je weg komt! Stel dat de bewaker er weer aan komt! Rennen....

Was goed en voor iedereen wat te doen

Leuk personeel en gezellig aangekleed wij hebben Ons Goed vermaakt

Super leuk teamuitje!

We hebben als teamuitje Expeditie Robinson gedaan. Het was echt heel leuk. De proeven waren goed opgezet, deed echt denken aan de echte proeven van tv. Begeleiding was ook goed. We gingen sneller door het programma dan verwacht en daar werd goed op ingespeeld. Bbq was ook lekker

Ben er zelf niet bij geweest,maar heb alles geregeld voor het team het is zeer prettig om met het personeel afspraken te maken en die zijn ze ook na gekomen Het team zelf heeft een prachtig weekend gehad

Een spannende maar gezellige activiteit.

Het was heel erg leuk. Het klimparcours, spannend maar wel erg leuk. Daarnaast wat losse team activiteiten zijn altijd geslaagd. Jammer dat we niet door de tunnel konden omdat het zo erg had geregend. Boogschieten vonden we daarin tegen een leuk alternatief. Begeleiding was top. We hebben echt een leuke middag gehad

gezellig en prima verzorgt

We hebben een erg gezellig personeelsfeest gehad. we hebben heerlijk gegeten. de barbecue werd goed bijgevuld. de escaperoom was leuk maar wel moeilijk op te lossen

Gewoon TOP en TOP personeel!!

Super feestje gehad en zou het een ieder aanraden.

Leuke,gezellige avond gehad!

The Key of Life, escape diner was behoorlijk ingewikkeld! Gezellig in kleine groepjes puzzels oplossen en heerlijk eten in 1. Was geweldig voor elkaar allemaal.

De meiden vonden het een super leuke ervaring.

Het was een mooi spel

We hebben moordspel gedaan Wat erg leuk was. iedereen was erg enthousiast.

Vriendelijk personeel en een leuke activiteit

Een erg leuke teamdag gehad

De kids hebben genoten

Leuke wandeltocht. We hebben er allemaal van genoten.

Echt leuk!

Mooi om te doen in groepjes, geschikt voor diverse leeftijdsgroepen, diverse opdrachten, echt 70 minuten bezig

Heel leuk!

De kinderen vonden het heel leuk om t4 doen en het was lekker rustig

Heel relaxed en gezellig

Verhuur was relaxed en gezellig. SUPs zagen er netjes en verzorgd uit. Erg mooi stukje rivier om te peddelen.

Gezellig en uitdagend

Een spannende uitdaging met een interessant verhaal. Genoeg moeilijke puzzels, en een perfecte lengte voor 6 mensen.

Vriendelijke medewerkers, mooie lokatie en leuke activiteit

Vriendelijke medewerkers, mooie lokatie en leuke activiteit. Echt een aanrader voor jong en oud.

zeer goed

Met name, vriendelijk en behulpzaam personeel dat duidelijk communiceert, de kano's waren ook prima in orde, dus leuk tochtje gehad in een mooie omgeving.

Erg leuk

Goed via de site te reserveren. Duidelijk te vinden wat het kost voor 1 uur, 2 uur, of dag. Vriendelijk geholpen ter plekke, in ontspannen sfeer.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal