Hele leuke middag,

We hebben met ons teamuitje de Pubquiz, Beat the Matrix en Pizzajolly gedaan, iedereen was zeer tevreden. De Pubquiz werd leuk gepresenteerd, met een klein beetje gezonde onderlinge strijd gingen we de vragenrondes door. Daarna hebben we Beat the Matrix gespeeld, helaas liep 1 kamer vast en een ander was defect, maar de rest van de kamers met veel plezier gespeeld en (deels) opgelost. Uiteindelijk hebben we afgesloten met de Pizzajolly, dat was goed voor elkaar met verse ingrediënten, prima uitleg en goed gebakken pizza's.

Nette accommodatie met vriendelijk personeel

Sfeervolle accommodatie met nette kamers. Niet groot, maar het voldoet prima. Prima ontbijtje. Mountainbike was ook prima.

Echt het geld waard, goed georganiseerd en vriendelijk.

Gezellige dag gehad met het team, de lunch was prima en de escaperoom leuk en uitdagend.

Ingenieuze escaperoom

Alhoewel ik nog nooit een escaperoom heb gedaan, vond ik deze geweldig om te doen. Mooie locatie met parkeerruimte. Hartelijke ontvangst en goede uitleg. We moesten af en toe een beetje verder op weg geholpen worden om weer wat codes te vinden zodat we slotjes konden openen met nieuwe leuke opdrachten. Samenwerken is belangrijk. Stond versteld van de ingenieuze dingen die gebeurden/bewogen tijdens het spel.

Moeilijk, maar erg leuk!

Onze ervaring met de escaperooms bij De Wilgenweard waren zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar! We waren daar met ons team als personeelsuitje en hebben het erg naar ons zin gehad. Bij aankomst werden we goed ontvangen met een drankje en kregen we de voorbereidingen op de escaperooms om door te lezen. In twee groepen gingen we vervolgens uiteen richting de escaperooms waar we de laatste informatie kregen en mochten starten. Hoewel de escaperooms beide van een zeer pittig niveau waren (en geen van beide groepen op tijd heeft weten te ontsnappen), hebben we het allemaal erg naar ons zin gehad. Dankjulliewel Wilgenweard!

De ontvangst, het eten en beat the Matrix vonden wij geweldig!!! Als alle kamers in werking waren geweest dan was het zeker een negen geweest.. Èèn kamer hebben we niet kunnen bezoeken vanwege drukte, te veel mensen in de matrix. Laserguns die dienst weigerden. En 1 kamer die het helemaal niet deed. Dat was erg jammer.. Tip voor jullie om de deuren te nummeren zodat je weet welke kamer je hebt gehad. In de toekomst zou een uitbreiding van kamers super zijn..

Leuke teamactiviteit Beat the matrix

Leuk om met een grote groep in kleinere groepjes verdeeld tegen elkaar te strijden en de oplossing te vinden. Onze ervaring was leuk, maar sommige 'kamers' moeten wel een technische controle krijgen. Niet alles werkte naar behoren, jammer!

Super leuk!

Ontvangst was wat twijfelachtig: waar moeten we zijn en wat gaan we doen. Activiteiten was super leuk, snel om te beginnen, succeservaringen opgedaan. In kleine groepjes. Zeer geschikt voor onze (speciale) doelgroep. Goed georganiseerd ook met het eten tussendoor. Mooie locatie, wij komen zeker terug!

Uitdagende puzzel in avondvullend programma

Erg leuke avond gehad met een gevarieerd diner. De puzzel hebben wij als uitdagend ervaren en hebben niet alle rondes binnen de tijd kunnen voltooien. Leuke afsluiter met goede special effects. Al met al een goed georganiseerde en gezellige avond die ik iedereen kan aanbevelen.

geweldige escaperoom de Bunker

mooie locatie, met geluiden en trillingen en gave ''puzzels''

Inclusief! Niks te gek!

In de middag had ik met drie vrienden afgesproken om vanaf de parkeerplaats bij de Wilgenweard, een mountainbike tocht te starten. Prachtige omgeving Nijverdal, Hellendoorn en Holten! Na afloop kwamen we terug bij de auto en konden we binnen bij de Wilgenweard een menu naar keuze bestellen. Vervolgens na een heerlijke douche, schoven we aan tafel en werd ons diner geserveerd! Ideaal om zo met vrienden er een sportief en culinair uitje van te maken! Het diner, de bediening en de douche waren helemaal top! We komen zeker terug!

Super ervaring!

Wij hebben als groep zeer genoten van dit spel. Wat een leuke ervaring en super enthousiaste medewerkers. Als je van uitdaging en competitie houd is dit zeker aan te raden!

prima vergaderlocatie

Prima plek om te vergaderen, met faciliteiten die je nodig hebt. Tip: bied ook de mogelijkheid om aan einde van vergadering nog een ronde met fris aan te bieden

Keurig te woord gestaan. Fiets stond klaar en uitleg gekregen over de fiets. Fijne ervaring om te fietsen op een fully. Kortom een aanrader om hier een fiets te huren.

Prima service en fietsen

Mooie moutainbike route gefietst met prima mountainbikers

Leuke ervaring, maar wat duur!

Wij vonden het een leuk spel om te spelen. Maar 100 euro voor een uurtje, vind ik buitensporig veel geld. Voor dat geld hebben we ook een hele dag pretpark. Dus daarom zouden we hier niet meer voor kiezen.

Top geregeld, super leuke dag gehad

Vanwege een dag slecht weer in onze vakantie zochten we een uitje voor 2 gezinnen, liefst een beetje droog en avontuurlijk. De sterrit bleek en uitkomst! We hebben allemaal enorm veel plezier gehad en de verliezer heeft de Griek betaald 's avonds :) Echt een aanrader.

Erg leuke escaperoom

Wij deden de gentlemensroom met familie (een aantal zonder ervaring) en vonden de spellen erg leuk. Het personeel is erg vriendelijk en er heerst een gemoedelijke, ontspannen sfeer.

Een leuke activiteit

Super leuke activiteit. Wel erg jammer dat je er 1 kamer niet deed en sommige kamers gereset moesten worden. Anders waren het 5 sterren geweest.

Prettige sfeer

Personeelsfeest was goed ontvangen eten drinken ruim voldoende. De alles kunnen was leuk om te doen met groepjes.

Erg leuk teamuitje gehad

Begonnen met een dagdeel training in één van de vergaderzalen van het complex. Prima plek, rustige en prettige ruimte. Na een prima lunch hebben we onszelf individueel en als team uit kunnen dagen met Fort Broyard. Best hoog.. best diep... stevige hersenkrakers en ook het competitieve deel van onze hersenen werd aangeraakt. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en wat hebben we elkaar ook door lastige situaties gecoacht. Afsluitend nog een prima bbq met goed vlees en lekkere salades. Het was een mooie dag, hartelijk dank voor de goede zorgen. Als teamleider was ik er vooral op gespitst of de spellen in de hoogte en de diepte onder goede begeleiding plaats vonden en dat was het geval. Complimenten voor Ralph en Juliëtte!

Klein, gehorig, dun matras, goed maar duur ontbijt

Vooral de prijs was gunstig maar ik zou niet weer kiezen om hier te overnachten. De kamers zijn erg klein, zeer gehorig. Je kunt de buren bijna letterlijk verstaan. De matrassen zijn dun. Beddengoed is prima schoon. De kamer ook. Douche is prima. Ik verbleef alleen. Was fijn dat er niemand in de duo kamer zat zodat ik het sanitair niet hoefde te delen. Ontbijt buffet is goed maar veeeeel te duur. Ik at 1 boterham met kaas en 1 croissant en een kop thee. 15 euro vind ik dan veel geld. Staat niet in verhouding met de prijs van de kamer. Personeel is vriendelijk.

Omschreven promotie text voldoet niet aan de daadwerkelijke beleving

Gezien de lovende recensies van de al bekende escaperooms van de Wilgewaerd hadden we een hoge verwachting van the key of life. Helaas kon deze niet aan de verwachting voldoen. We zaten aan een krappe langwerpige tafel vooraan bij de bar. Een lawaaierige plek en veel te weinig licht bij de tafel. Met 6 personen rond de tafelpiramide was er te weinig ruimte om allemaal mee te kunnen kijken en actief mee te spelen. Met telefoonlicht moesten we bijschijnen om überhaupt kleine details te kunnen ontdekken. Te vaak liepen we vast zonder dat er begeleiding of een eventuele hint werd gegeven. Uiteindelijk bleek dat de piramide niet voldoende was opgeladen waardoor ook nog een stuk beleving weg viel. Daarnaast kregen we het eten aan de zelfde tafel die veel te krap was. Ook viel op dat er geen uitleg was over het eten dat werd opgediend. Het eten was in oosterse stijl en verder prima maar enigszins onder de maat gezien de prijs die er voor wordt gerekend. De finale van het spel was wel weer heel erg leuk opgezet, verrassend en een prachtige bonus kamer. Dit maakte enigszins de avond goed. Helaas al met al een behoorlijke tegenvallende avond. De prijs van ongeveer €70 p.p. Staat totaal niet in verhouding met wat we voorgeschoteld kregen. Verbeterpunten. Een ronde tafel in een vrije rustige ruimte met voldoende licht of zaklampen zodat iedereen mee kan puzzelen. Een alerte gamemaster die op tijd een hint geeft. Voldoende ruimte om te kunnen eten. Met vriendelijke groet.

We hebben genoten en het smaakte goed.

Beat the matrix was een mooie escape room. De jongen die ons uitlegde was niet helemaal duidelijk. Het was een leuk spel en was te doen voor elke leeftijd. De barbecue smaakte erg goed. Voor mijn schoonzusje was vegetarisch geregeld maar hier zat weinig keus in. Meerdere champignons en 1 spiesje. Dit vonden we erg jammer. De kruidenboter die erbij kwam was nog bevroren. We vonden het fijn dat ze niet heel vaak kwamen vragen wie er wat wou drinken.

Geweldige 2 dagen gehad met onze leerlingen

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad. Mooie plek met heel veel mogelijkheden. Het personeel is enorm aardig, bereidwillig en flexibel.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal