verrijkend om te doen op deze manier olv William !

Het heeft de teamleden erg gemotiveerd om daarna meteen aan de slag te gaan met de verworven inzichten. Mooi ook om te merken dat er nog steeds in het dagelijkse werk bepaalde begrippen of thema's even worden benoemd, die van belang zijn voor het samenwerken en de onderlinge communicatie. Dat heeft alles te maken met de veilige sfeer, die mede door de werkwijze van William, werd gecreëerd. Aanrader wat mij betreft!!!

Superleuke escape room voor groepen

Heel leuk met onze familie, als familiemiddaguitje, voor alle leeftijden leuk. Jammer dat het zo kort is (met name de tijd per kamer) we hadden ons wel twee uur kunnen vermaken! Fijn personeel!

Escape was top, lunch kon beter

De escape experience was een leuke ervaring, alle deelnemers waren positief over de activiteit. Van het lunchbuffet hadden we hogere verwachtingen en we zien daar ruimte voor verbetering.

Top ervaring!

Zeer gastvrij en meedenkend bij problemen. Culinair erg goed geregeld.

Beat the matrix, uitdagend, samenwerken, competitie en "iets nieuws en anders dan escapen

"Goede service en gastvrijheid. Afspraken goed nagekomen. Zowel beat the matrix en handboogschieten door collega deelnemers als zeer positief ervaren.

Beat the Matrix - Jammer van de technische mankementen

We hebben op 23 september Beat The Matrix gespeeld met een groep van 10 personen. Leuke uitdagingen in 10 verschillende kamers... Als het tenminste allemaal goed werkt. Helaas waren er nogal wat mankementen. De spiegels werkten niet goed, de interactieve 'zandopdracht' deed het twee niet (geen beweging), 1 kamer kon niet goed sluiten, dus konden we die opdracht niet doen, bij de muziekopdracht was het apparaat stuk (een paar snaren kapot) en bij het ontmantelen van de bom werd het antwoord op de 4e vraag al gegeven. Ondanks deze mankementen zou ik het spel nog graag een keer met een andere groep willen spelen, maar dan wil ik eerst weten of alle mankementen zijn opgelost.

Goed voor elkaar

Mooie activiteiten Paar verbeterpunten: - vooraf aangegeven dat klimmen en abseilend waterpartijen zijn dus schone kleren mee - kompas was zeer onduidelijk maar met elkaar fantastische wandeling gehad

Prima service, begeleiding naar de sup, leuke mensen

Het was in 1 woord geweldig

We hebben ervan genoten alles prima geregeld! Het was onze eerste escaperoom en ondanks dat we niet ontsnapt zijn , smaakt het naar meer.

Leuke middag gehad!

Wie is de saboteur is een leuk spel voor jong en oud. Zet goed in elkaar. Heel afwisselend en Ninon deed het erg leuk!

Flexibel en meedenken

Gastvrij, meedenken, flexibel, goed en leker eten.

Leuke middag en lekker gegeten

Kano varen was best inspannend maar wel leuk. De BBQ na de tijd was erg goed geregeld. Was goed van kwaliteit en meer dan voldoende. Alles met alles erg goed en zeer betaalbaar. Duidelijke offerte van te voren gehad dus dat scheelde. Kleine tip. Het kwastje voor insmeren van de BBQ is niet geschikt voor hitte dus de haren waren snel verschroeid en gaf een behoorlijke stank door het plastic en de hitte van de BBQ

Superleuk uitje op een leuke lokatie

Leuk om met onze kinderen en hun vrienden een escape room te doen. Erg vriendelijk personeel en een leuke Lokatie

Goede puzzels, gerelateerd aan WO II

Door de landkaart, met coördinaten en codes die moesten worden omgevormd tot cijferslot codes was het een ER, waarbij veel verwijzingen waren naar WO II. Wij zijn er fanatiek in gegaan en vonden het erg leuk om te doen

Uitdagende en wisselende puzzels, ruim voldoende voor 7 mensen. Top!

Leuke wisselende puzzels. Ook met grotere groepen is er voldoende te ondernemen. Mooie aankleding. Top!

Leuke tour, hadden wel wat puzzels verwacht

Tour vonden de kinderen heel leuk. Was wel beter geweest als je per persoon minus de rijder een blaadje met foto's zou krijgen nu was het moeilijk voor de bijrijder en 'ruzie' bij de kinderen ;-) Helaas hebben we niet alles kunnen doen omdat we besloten te eten bij de Klomp en het erna te laat was geworden.

Super gezellig en goed geholpen personeel

Kort maar krachtig super geregeld

Erg leuke uitdagende kamer.

Het was voor ons de tweede escape room bij de Wilgenweard en de ervaring was beide keren positief. De bunker was een leuke ervaring. De effecten maakten het gevoel van de tweede wereldoorlog compleet. De puzzels waren ingewikkeld (voor ons), maat leuk om te doen. Wij hebben het helaas niet gehaald, maar het is zeker een aanrader.

BBQ + Pubquiz naar verwachting!!

E.e.a. was leuk opgezet zoals we gewend zijn van de Wilgenweard. Kreeg positieve reacties van de collega's

activiteit goed maar eten matig

wij hadden een BBQ arrangement. vond het een beetje matig aan vlees en de salades er om heen. Wij hadden ook een vegetariër erbij daar hebben ze ook een speciaal BBQ pakket voor maar onze vegetariër kreeg allen maar Groente Pakketjes zelf extra friet en satésaus bij gevraagd. Maar de activiteit die we hebben gedaan was geweldig en de borrel erna ook. als jullie het eten aanpassen dan komt het helemaal goed bij jullie

Netjes verzorgd

op een zeer laagdrempelige manier gevolg gegeven aan onze wensen. Niet moeilijk doen, praktisch ingestelde mensen en geen vreemde meerkosten

Super leuke activiteit, mooi aangekleed

Super leuke activiteit. Enige nadeel was dat in de schietkamer de gun soms blokkeerde bij de muziekkamer pakte hij die snaren niet goed bij 2 dingen, we trokken er heel hard aan maar deed het de ene keer wel en dan niet waardoor we minder punten hadden omdat we het dan fout hadden helaas. Super leuke kamers, zou het zo nog een keer doen. Denk dat je ipv 70 min ook wel 90 min ervan kan maken. Echt heel erg leuk! Zou het iedereen aanraden, dit was al de 2e keer dat ik deze heb gedaan. Het jammere was dat de oorkonden opwaren, helaas niet gevraagd of we het een andere keer dan nog mochten ophalen? Toch altijd leuk als bewijs van deelname

Toffe dag!

Op een iets druilerige zondag 'escape the matrix' en 'fort boyard' gedaan. Beide ontzettend leuke activiteiten met goede begeleiding. Een prima dagvulling voor een teamuitje of vriendendag.

mooie activiteit

goed, vriendelijk personeel. Prima verzorgd lunchbuffet. Activiteit (escape the forest) goed georganiseerd. Fijne relaxte sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar. Enige minpuntje: weinig compassie met de 'haarbal' in het eten

Aardig personeel, leuke uitjes en goed eten

We hebben een leuke vrijgezellenfeest gehad. Escape the forest gedaan en vlotvaren. Daarna buffet op tafel, het eten was erg goed! Dankjulliewel voor de leuke dag!

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal