Niet serieus genomen
De belofte op de website dat zadel en stuur aan de deur nog worden afgesteld klopt niets van. De vervoerder, wat volgens de website een eigen bezorgdienst zou zijn, geen idee wat voor fiets hij zou bezorgen ("Ik ben alleen maar de vervoerder"), had daar helemaal geen zin in. Gaf via what's app aan dat je dat heel makkelijk zelf kan doen, maar op verzoek van mij beloofde hij dat het goed zo komen. Niet dus! In het e-mailcontact met Fietsenconcurrent werd ik weggezet als iemand die het allemaal niet snapte, terwijl je alleen de website er maar op na hoeft te slaan. Hij gaf de vervoerder bovendien gelijk omdat ik zelf niet bij de levering aanwezig was. A. de fiets was niet voor mij maar voor mijn dochter, die samen met haar vader de fiets in ontvangst heeft genomen en B. ik er graag bij had willen zijn, maar er geen enkele mogelijkheid was een ander bezorgmoment af te spreken. En 1 dag van tevoren een avonddienst verzetten is nogal lastig in mijn werk. De optie van de vervoerder om een gloednieuwe fiets in de tuin te droppen, waar hij tot heel laat in de avond onbeheerd zou blijven staan, werd door Fietsenconcurrent toegejuicht als prima oplossing.
Dan hebben we ook nog de beschadigingen aan de bel en voordrager. Voor de bel werd direct een ander opgestuurd. Prima, zou je denken, alleen lijkt de bel totaal niet op de originele bel. De beschadigingen aan de voordrager heb ik maar gelaten voor wat ze zijn. Ik heb er geen vertrouwen in. Dus nooit meer Fietsenconcurrent voor mij.