Helemaal prima

Hoi, ik heb een mooie Cortina besteld, moest er wel even op wachten maar dat was overal zo. Wel keurig dat er geen bezorg en afmontage kosten bij komen. Levering was ook prima, ik ben erg tevreden, fiets is geweldig!

Hardstikke goed

Een ruim assortiment direct op voorraad, goede uitleg, nette jongens die weten welk product ze aanbieden. Nu meerdere fietsen hier besteld en altijd goed geholpen.

Voor de verjaardag van mijn vrouw was ik opzoek naar een mooie electrische fiets. Ik heb meerdere webwinkels geprobeerd maar kreeg hier eigenlijk het beste advies. Het is een prachtige multicycle met middenmotor geworden en dat is wel boven verwachtingen zeg, wauw! Bedankt fietsenconcurrent!

Goede gasten, top

Ik heb een Cortina Blau besteld, een maand of 6 terug en ik had wat problemen met m'n versnellingen. Ben bij de winkel geweest want das voor mij toch redelijk dichtbij. Bleek dat ik tijdens het fietsen bij deze versnellingen niet moet doortrappen als ik schakel, je kan eigenlijk ook wel voelen en horen dat dat niet goed is vertelde de monteur. Als er iets is, gewoon even bellen want dat kan dus zelfs met deze informatie problemen voorkomen! Klasse, fijn dat de monteurs er echt verstand van hebben, hij fietst weer als een zonnetje!

Fiets op voorraad en binnen een week in huis, helemaal afgemonteerd, de chauffeur heeft ook het zadel nog even voor mijn zoon netjes ingesteld, dat is gewoon een compliment waard want deze fiets kon ik ergens anders ook bestellen maar dan had hij wel een lange levertijd, was de fiets nog duurder omdat daar montage kosten gerekend worden en bezorgkosten. Top fietsenconcurrent!

Snelle levering, keurig

Begin van de week een bestelling geplaatst, en gisteren kreeg ik bericht van de chauffeur dat ze al kwamen. Perfect want zaterdag is m'n meissie jarig, top!

Gelijk gebeld toen ik de verkeerde accessoire bestelde bij de verkeerde fiets

Ik wilde een bepaald soort fiets bestellen met een daarbijbehorende accessoire, maar had niet gezien dat dit merk twee fietsen produceerde die verschrikkelijk veel op elkaar leken, maar die net verschilden qua details waardoor het mandje niet zou passen. In plaats van dit klakkeloos over te nemen werd ik gelijk gebeld met de mededeling dat het door mij bestelde accessoire niet paste op de door mij bestelde fiets. Dit kon gelijk opgelost worden doordat ze de fiets konden veranderen waardoor ik kreeg waarnaar ik op zoek was. Een week later werd de fiets netjes afgeleverd en kon ik mijn oude fiets inleveren. Tip top service

Vlot geholpen, duidelijke website, als je belt krijg je een medewerker en geen bandje, duidelijke communicatie via mail, chauffeur ook erg vriendelijk, nette aflevering

Overal gezocht naar het model dat ik wilde hebben van Gazelle, maar de levertijd was overal gelijk. Dan ga je kijken naar prijs, service garantie e.d., daar vond ik fietsenconcurrent.nl eigenlijk het sterkst. Fiets wordt rijklaar gemaakt, geen aflevering kosten, mogelijkheid om vanaf de levering direct verzekerd te zijn, 2 jaar garantie en de laagste prijs. Spreekt dan tamelijk voorzich toch? Vervolgens keurig afgeleverd, gewoon top!

Is goed

Ik kon mij oude fiets inruilen. 't was wel tijd voor een nieuwe fiets. Ik vond wel lastig om te kieze met zo veel maar heb gekozen voor mooie Cortina family. Vriendelijke chauffeur heeft zadel ook en stuur ook goed ingesteld, ben helemaal tevreden, fiets is heel goed!

Hoi, vorig jaar had ik een mooie Cortina gekocht bij Fietsenconcurrent. Toen ik van de week m'n lamp wilde aanzetten deed ie 't niet. Gelukkig woon ik in de buurt dus ben ik even langs gereden, winkel was dicht natuurlijk maar de werkplaats was open en daar heeft de monteur er even een nieuwe lamp voor mij opgezet. Ook meteen m'n versnellingen op tijd gezet die sloegen soms iets over en nu rijd ie weer als 'n zonnetje!

Laagste prijs

Ik vond de fiets ergens anders maar toen zag ik ook dat fietsenconcurrent hem had. Hier kwamen er geen montage kosten bij, en ook geen bezorgkosten, dus what you see is what you get, en dat vin ik wel netjes hier

Netjes

Heb vorige maand een fiets besteld, deze was nergens meer te krijgen maar bij Fietsenconcurrent kwam er toch nog een binnen. Ik moest er wel even op wachten maar dat had ik wel over voor mijn nieuwe Sensa. Hij is echt geweldig! Bedankt fietsenconcurrent!

Op zoek naar een mooie fiets in deze periode is nog niet zo makkelijk. Met behulp van de klantenservice van fietsenconcurrent werd me duidelijk dat er veel modellen lange levertijden hebben. Gelukkig heeft fietsenconcurrent ook enorm veel fietsen op voorraad staan en daaruit heb ik mooi een bsp model gekozen.

Superservice

Ik heb een mooie fiets voor mijn zoon z'n verjaardag besteld vorige week. Keurig rijklaar en gemonteerd met krat en al, nou helemaal super! En gelijk bij levering verzekerd ook, bedankt fietsenconcurrent!

Voordelig, snel en duidelijk

Ik heb nu een aantal keer bij deze webshop besteld en wat mij hier bevalt is dat ze als het op voorraad is de levering snel en keurig verloopt, bij niet op voorraad krijg je dat ook vrij snel te horen en de mogelijkheid tot veranderen van de keuze, daarin wordt dan ook goed meegedacht. Wat ook wel fijn is, en dat zie ik bij erg weinig winkels, is de mogelijkheid van betalen bij afleveren. Ook rijklaar en zonder bezorgkosten is iets dat niet iedere webshop heeft, erg netjes!

Heb mijn fiets nu anderhalf jaar, vorige maand een servicebeurt gehad bij m'n lokale fietsenmaker maar ik merkte van de week dat mijn lamp het niet meer deed. Heb de jongens van fietsenconcurrent.nl even een mailtje gestuurd en vandaag kreeg ik een nieuwe lamp binnen. Dat vind ik helemaal prima, met 3 minuten had ik hem er op.

Topservice

Hallo, vorig jaar had ik 'n Cortina u4 gekocht voor mijn dochter, hardstikke mooie fiets, alleen de voor lamp gaat iedere keer zo snel leeg, een nu na nieuwe batterijen erin gedaan te hebben, zelfs de volgende dag al leeg. Fietsenconcurrent. nl maar even gebeld, nou die sturen meteen een nieuwe lamp op, vind ik heel netjes.

Hallo, ik had een nieuwe fiets nodig. 't model dat ik uitzocht was helaas nergens meer te vinden maar kreeg een mooi alternatief aangeboden dat wel meteen leverbaar is. Nu ben ik heel blij met mijn nieuwe bsp metropolis, ik kende 't merk niet maar hij is geweldig afgewerkt, voelt zeer solide en sterk en hij fietst heerlijk!

Perfecte service

Ik wilde met fietsplan een fiets bestellen. Ik wist niet zo goed hoe ik dat moest aanpakken maar een medewerker van fietsenconcurrent heeft me daar mee geholpen, en dat was eigenlijk zo geregeld, ben ik erg blij mee. Ik heb nu m'n nieuwe Giant binnen, en ga vandaag heerlijk 'n stuk fietsen! Bedankt fietsenconcurrent!

Gewoon goed

Veel bedrijven waar ik online bestel sturen zit je te praten met computers ofzo. Als je hierheen belt dan neemt er iemand op, als je chat, dan reageert er iemand, een persoon en geen bandje, fijn! Er wordt meegedacht, niet alle modellen komen op korte termijn, ik snap dat want voor mijn werk zie ik dat ook. 't is wat 't is maar ik verbaas me over het geduld van mensen. Ik heb even gewacht op m'n fiets maar heb nu wel wat ik wilde hebben. Keurig rijklaar afgemonteerd. Bedankt fietsenconcurrent!

Proefrit en mee, top

Fiets besteld, eerst ff getest bij de heren in wieringerwerf. Kon meteen de fiets meenemen en meneer daar heeft ook m'n nieuwe fietstassen er ff opgezet

Voordelig en goed geregeld

Hallo ik heb een u4 besteld want ik had een goede fiets nodig. Deze zie je zo veel en 't is ook een leuk model. Bij Fietsenconcurrent ook meteen een verzekering aangevraagd perfect!

Ik ben nu 'n jaar of 3 klant bij dit bedrijf, heb voor mijn vrouw en dochter vorig jaar 'n fiets gekocht. Mijn zoon 3 jaar terug. Eigenlijk altijd prima. Vorige maand voor mezelf 'n fiets aangeschaft maar ik merkte dat m'n versnellingen niet helemaal goed stonden. Ben even langs gereden, kon ik er even op wachten en klaar, hij is weer perfect. Bandjes ook even op spanning, ik ben zeer tevreden. Bedankt jongens!

Slecht

Slechte service geen garantie waar wel op hoort aandrijving kapot voorlamp kapot elektrische fiets nog niet eens halfjaar oud nu snap ik wrm ze zeggen dat ze de laatste prijzen hebben met hun alieexspres en wish spul.

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard