Snelle levering!

Ik ben heel blij, perfect optijd! Maandag besteld, vanmorgen geleverd. Bedankt fietsenconcurrent.nl!

Keurig

In een lastige tijd waar vrijwel geen concurrent met een assortiment fietsen alternatieven kan bieden kan dat hier wel. Ja, m'n eerste keuze was helaas uitverkocht, maar dat was overal zo en hier waren vervolgens prachtige alternatieven. Ik heb gekozen voor de BSP Voyager, echt 'n prachtige fiets, aanrader!

Klasse

Ik heb zaterdag m'n fiets gekregen, door fietsenconcurrent.nl kwam hij perfect op tijd voor pakjesavond gelukkig. De fiets is ook helemaal rijklaar gemaakt, top! Bij de levering heeft de chauffeur ook het zadel nog keurig ingesteld, perfect! Niks op aan te merken dus :)

Superkorting

Hallo, wat een geweldige service! Eerst was ik opzoek naar 'n nieuwe fiets, mooi model gevonden maar die had niemand staan, maar wel bij Fietsenconcurrent, top natuurlijk en toen heb ik 'm besteld en mocht ik m'n oude fiets ook nog inruilen voor korting, wat goeeeed!!

Snel en simpel

Wat een fijne webshop. Eigenlijk is dit meer dan een webshop, goede communicatie, snelle levering maar ook nog goede uitleg over hoe m'n fiets werkt, bedankt fietsenconcurrent.nl!

Goede service, snel in huis

Hallo, ik ben erg blij met de service van fietsenconcurrent. Mijn fiets is vorige week geleverd en dat was 3 dagen nadat ik hem had besteld. Bij de levering heeft de chauffeur zadel en stuur keurig op mijn hoogte netjes ingesteld en hij fietst heerlijk. Bedankt fietsenconcurrent.nl!

Goed gevoel

Hier hebben wij nu voor de 3de keer een fiets gekocht. Nu een mooie elektrische Cortina. Wij komen hier toch telkens weer terug om een aantal redenen. Mogelijkheid tot proefrijden met daarbij goede uitleg en afstelling. Het bezorgen is ook kosteloos en kan in overleg. Ik raad fietsenconcurrent aan aan iedereen die een fiets zoekt, maar vooral belangrijk is, durf te vragen want in de hulp die deze mannen bieden onderscheiden ze zich van de concurrentie, klasse!

Perfect rijklaar en snel geleverd. Afgelopen maandag de fiets bestelden nog voor 't weekend thuis afgeleverd. Echt perfect want hij is voor m'n dochter die maandag jarig is dus nog een grote verrassing. Alleen nog even het zadel en 't stuur instellen maar dat is 'n makkie. Bedankt voor de topservice!

Voor de verjaardag van onze zoon heb ik een mooie fiets besteld, ik was er wel een beetje laat mee maar fietsenconcurrent heeft heel erg geholpen door de fiets helemaal afgemonteerd af te leveren en precies op tijd! Bedankt!

Fiets besteld met voor en achterzitje. In Heerhugowaard even proefgereden, daar werd alles perfect afgesteld, uitgelegd, helemaal niets op aan te merken. Bedankt fietsenconcurrent!

Superservice

Deze jongens zijn echt geweldig. Ik had 'n model gekochtvorige. En die is van de week zo uit m'n schuur gehaald. Gelukkig was ie verzekerd maar bij het bestellen bleek dat deze nu nietmeer te bestellen was. Ik heb toen een aantal goede alternatieven gekregen en daar heb ik m'n fiets uit gekozen. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd welke dat is zeker, nou vooruit, de cortina blau..... In 't....... Groen, je verwacht 't niet :p

Goede prijs, service en garantie

Begin 2020 een Cortina fiets gekocht voor mijn zoon. Pasgeleden kwam ik erachter (doordat het eerder donker wordt) dat de verlichting het niet (meer) deed, en dat lag niet aan de batterijen. Na contact een geheel nieuw voor-en achterlicht opgestuurd gekregen. Vriendelijke medewerkers ook!

Super service.

Fijne communicatie. Goede uitleg over diverse fietsen. Snelle levering en een goede prijs. Al met al niets anders dan lof over dit bedrijf. Zelf toen de uitgezochte fiets na bestelling niet te leveren was werd en gezocht naar een oplossing en die is er zeker gekomen. Heel blij met de aankoop

Hallo, na wat rondspeuren naar fietsen die leverbaar zijn ( en dat is nu met die verdomde corona nog lastig ook) kwam ik terecht bij Fietsenconcurrent. Ik was eigenlijk wel aangenaam verrast met de mogelijkheden en heb vrij snel mijn keuze wel kunnen maken. Ik heb gekozen voor de union e-curb, en dat is echt een heerlijke fiets! Dank voor het advies fietsenconcurrent!

Kortom perfect. Ging werkelijk perfect.

Een nieuwe fiets. Een verjaardagscadeau. Beste kostbaar. Bijzondere kleur...levertijd. Als dat maar goed gaat. Ging werkelijk perfect. Fiets is keurig op tijd afgeleverd. Onbeschadigd en compleet afgemonteerd. Zelfs snelbinder (optie) was reeds op de fiets geplaatst. Fijne communicatie met chauffeur. Viste kaartje voor zijn bedrijf. Werkelijk alles ging perfect. ***** meer dan verdient. *****

Uitstekend!

Mijn zoontje was jarig en wou graag een fiets voor zijn verjaardag. Dus we gingen zoeken en kwamen langs fietsenconcurrent. Netjes opgebeld voor informatie en meteen besteld en 2 weken later in huis.

Hallo, vanwege het feit dat mijn fiets was gestolen had ik snel een nieuwe nodig. Veel modellen hebben op dit moment een enorme levertijd dus de medewerker bij Fietsenconcurrent heeft even gekeken welke fietsen wel snel leverbaar waren, en er was zelfs een mooi model op voorraad, ik heb de Gazelle Heavy duty gekozen. Ben er zeer content mee, bedankt voor de goede service fietsenconcurrent!! Salut!

Toffe actie!

Wat een toffe actie is om je oude fiets in te ruilen. De enige die dit aanbied en daarom zonder enige twijfel voor fietsenconcurrent.nl gekozen. Met 1 klik op de knop zo mn oude fiets verkocht. SUPER!

Beste prijs voor dezelfde service, dus beter

Samengevat is dat 't gewoon, de mannen zijn sterk in de prijzen, daar zit wel gewoon garantie bij dus is 't gewoon prima. Dat je een fiets moet onderhouden is natuurlijk logisch, dat is nou eenmaal zo met een gebruiksvoorwerp. Ik ben erg blij met het advies van de medewerker want mijn originele keuze had een lange levertijd. Nu gekozen voor de Giant Triple X, top, bedankt fietsenconcurrent!

Fantastische service!

Giant "LIV" Allure" besteld, maar vanwege lichamelijk ongemak bleek de stuurpen te kort. Arthur in Wieringerwerf heeft kosten noch moeite gespaard om het euvel op te lossen. Altijd vriendelijk en vrolijk, een absolute aanrader!

Top service, klantenservice dikke pluim, ruim assortiment.

Ik had een fiets besteld, maar na contact met de klantenservice, bleek deze een zeer lange levertijd te hebben. Samen een alternatief besproken, en besteld. Vandaag heb ik de nieuwe fiets in ontvangst mogen nemen, ik kan niet anders zeggen dan top geregeld, berzorging ook dikke pluim fiets stond Keurig netjes onder een doek in de bus. Super blij met mijn nieuwe fiets.

Top advies

Geen idee welke maat of welke fiets ik wilde hebben, heb ik Willem op de chat gesproken. Hij heeft me een paar modellen geadviseerd die ook nog snel leverbaar waren, erg fijn want er is zo enorm veel keus dat ik er zelf niet uit kwam. Gisteren mijn fiets gekregen en vandaag een heerlijk stuk ermee gereden, fantastisch!

Altijd prettig en advies op maat

Al de 5de fiets die ik bij de mannen van fietsenconcurrent heb opgehaald, heb me wederom in de winkel in Heerhugowaard laten adviseren, wel zo handig want veel fietsenhebben een behoorlijke wachttijd en deze jongens zien zo welke modellen er wel op korte termijn leverbaar zijn, top weer mannen, bedankt!

Laks, onkundig en ronduit klantonvriendelijk.

Fiets geleverd conform afspraak, maar met schade door onkundige montage. Na veel mailen (waarbij weinig tot niet gereageerd werd) en uiteindelijk zelfs een officiële ingebrekestelling nieuwe onderdelen ontvangen (welke overigens ook weer verkeerd in elkaar waren gezet). Een foutje kan gemaakt worden, maar hier wordt de klant gewoon dubbel de dupe, de ellende is die paar tientjes besparing niet waard. Niet doen dus.

Waanzinnig

Ondanks alle lange levertijden wist fietsenconcurrent de esprit snel af te leveren. Bij iedereen duurde dit zeker een paar maanden. Na 2 weken kon ik mijn fiets ontvangen waar ik erg blij mee ben. De inkopen dik voor elkaar!!

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard