Uitstekende ervaring met Fietsenconcurrent. Bestelling en levering verliep vlekkeloos en duidelijk. Top klantenservice bovendien, hebben me geweldig geholpen toen ik notabene door eigen toedoen schade aan de fiets had veroorzaakt. Toppers!
Ik ben in totaal zes keer in de winkel geweest voor advies. Ik twijfelde enorm maar uiteindelijk toch de juiste keuze gemaakt om voor een Cortina U4 met middenmotor te gaan. De heren in de winkel waren het ook het meest enthousiast over dit model en ik moest bekennen, wat een kracht! Heerlijk! Mij. Man komt binnenkort nog een keertje terug voor een leuke mand op de fiets.
Geen addertjes onder het gras. Geen rijklaar maak kosten, geen verzendkosten en binnen 3 dagen geleverd. Nu hopen op lekker weer en lekker gaan genieten van mijn nieuwe e-bike van Gazelle.
10 juni fiets besteld van popal zou 2 tot 4 weken duren stond GERESERVEERD bij FABRIKANT , na VEEL emails besteld , zou 9 juli bezorgd worden kreeg 8 juli bericht met de tijd maar vlak erachter aan een mail dat de fiets te beschadigd was geleverd ze wild die niet leveren prima zaak dacht ik toen ze namen contact op met popal ik was boos maar oke volgende dag hadde ze bericht terug dat de fiets ALS MODEL 2021 LATER T JAAR weer geleverd kon worden , ik nog bozer over en weer mails uiteindelijk heb ik zelf popal gemaild en nu komt het !!!! popal zei verbaasd te zijn omdat dat model sinds FEBRUARI niet meer bij hun was dus kon hij NIET verzonden zijn 4 weken geleden en hij komt ook NIET meer terug Wie liegt er ??? Waarom iemand voor niks 4 weken laten wachten 4 WEKEN dat ik op zoek had kunnen gaan voor een fiets die ene ster verdienen ze niet eens dit is niet nep ik heb de mails om het te bewijzen
Just got my bike delivered, it's nice! Had to wait for a while, but that's okay, now I have it and the delivery time here was even shorter then anywhere else anyway. Thanx guys!!
Prettig bedrijf, ondanks gekke tijden doen deze jongens wel wat ze zeggen. Dat de levertijden nu oplopen is niet zo gek, dat merk ik ook met mijn werk. Levering was ook heel netjes, prima.
Ik heb een keimooie fiets besteld, gazelle puur, en binnen 3 dagen stond ie al voor me deur, super blij mee!
Mijn elektrische fiets van Cortina was net buiten de garantie en toen ging mijn accu stuk. Ik belde om een nieuwe accu te bestellen. De meneer die ik aan de telefoon kreeg wilde eerst zijn best doen of Cortina een coulance regeling kon treffen. Al na een uur werd ik teruggebeld met zeer goed nieuws. Ik kreeg kosteloos een nieuwe accu. 2 dagen later stond er een bus van Fietsenconcurrent voor de deur. Nieuwe accu mee en de defecte kon direct mee terug. Ik kan iedereen Fietsenconcurrent aanraden.
Mijn derde fiets bij Fietsenconcurrent aangeschaft vanwege positieve ervaringen. Dit keer verdiende ze toch wel een mooi review! Elke keer waren de fietsen op voorraad en werden ze snel geleverd. Keurig te woord gestaan door de klantenservice en erg blij met de kwaliteit van de fietsen!
Fiets online gekocht en meteen betaald, vervolgens kreeg ik een mail dat de fiets niet leverbaar was.....gebeld en aangegeven dat ik erg teleurgesteld was omdat dit niet stond aangegeven. Meneer reageerde defensief en dook direct de verdediging in......waarom? Hij gaf geen alternatieve en zou mijn geld binnen 10 dagen terugstorten, toen ik aangaf dat ik dit wel erg lang vond en dit geld nodig heb om ergens anders te kunnen bestellen. Wederom direct in de verdediging etc. Geen empathische vermoeden en geen enkele opmerking in de trant van wat vervelend meneer en of ik kan mij voorstellen dat u teleurgesteld bent enz. Ik zie op andere review sites dat ze meer negatieve berichten hebben over hun niet klant vriendelijke manier van reageren. Bah.
Beste Ramses, Bedankt voor uw beoordeling. U had inderdaad een fiets besteld waarvan Giant aangaf deze niet meer te kunnen leveren. Dit hebben wij de volgende dag direct gecommuniceerd naar u met de vraag of u alternatieven wenste. Hierop hebben wij geen reactie ontvangen. U heeft telefonisch contact met ons opgenomen en we hebben met u afgesproken dat het betaalde bedrag de volgende dag weer op uw rekening zou staan. Dit hebben wij direct in orde gemaakt. Onze excuses als u de manier van communiceren niet als prettig heeft ervaren. Dit is uiteraard niet bedoeling. Hopelijk heeft u de fiets alsnog ergens anders kunnen vinden. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Mijn omafiets werd bezorgd. Prima fiets en volgens de gemaakte tijdsplanning. Helaas gaf de chauffeur geen uitvoering aan de rijklaargarantie. Ik moest daarom wat laten bijstellen bij de plaatselijke fietsenmaker. Die daar een kleine vergoeding voor vroeg. Mijn feedback daarover is de volgende werkdag direct door Fietsenconcurrent opgepakt. Dat dit niet goed is gegaan en dat zij de bezorgdienst hierover gaan benaderen. Verder kreeg ik de toezegging dat zij de vergoeding gaan compenseren die ik had betaald aan de lokale fietsenmaker. Klasse!
Op alle fronten keurig geholpen. In deze tijd waar het lijkt alsof er overal vertragingen ontstaan bij fietsenleveranciers, is het in mijn ogen niet meer dan logisch dat je geduld moet hebben als je een fiets besteld. Ik verbaas me over de ongelofelijk naïeve mensen die even verwachten dat ze omdat ze betaald hebben wel even morgen of binnen 24 uur de fiets gaan krijgen, en als dat niet zo blijkt is meteen het huis te klein, walgelijk. Wat mij betreft niets dan lof voor deze jongens, ik merk het in mijn werk ook, witgoed is ook een branche waar we momenteel gekke tijden zijn. Met 'n beetje respect en geduld kom je veel verder, zo ook hier, bedankt voor de mooie mand op de puurNL fietsenconcurrent!!! mijn dochter is er super blij mee!
Ik hield rekening met een lange levertijd i.v.m. Corona maar de levertijd was slechts 2 dagen. Keurig rijklaar afgeleverd en de oude fiets namen ze direct mee. Mij zien jullie zeker nog een keer terug.
Ruim 2 maanden geleden een fiets besteld. In totaal wel 10 telefoontjes gepleegd om te vragen wanneer de fiets zou worden geleverd. Telkens kreeg ik een andere datum te horen. Maar.... na bijna 2 maanden gewacht te hebben zou de fiets worden geleverd. Eerst op dinsdag, deze levering werd vervolgens verzet naar vrijdag en deze werd wederom verzet naar zaterdag. En wat schetste onze verbazing, het was de verkeerde fiets. Na wederom de nodige telefoontjes gepleegd te hebben werd mij verteld dat de juiste fiets alsnog geleverd zou worden. Maar alsof er een vloek op rustte, einde van de week erop kreeg ik een telefoontje dat de fiets toch niet geleverd kon worden. Door de houding van de bedrijfsleider en de slechte communicatie, uiteindelijk gevraagd om het betaalde bedrag terug te mogen krijgen. Op een oprecht en begripvol excuus of een klantgerichte klachtenafhandeling wachten we nog steeds, maar ons geld hadden we gelukkig dezelfde dag al terug.
Beste Natasja, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen hoe dit is gelopen. Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Onze excuses hiervoor. Het leek inderdaad wel of er een vloek heerste op uw bestelling. Eerst verstuurde Cortina een verkeerde fiets en vervolgens kregen we later een bericht dat hij helemaal niet meer komt. Gelukkig maken wij dit zelden mee want dit is natuurlijk vooral voor de klant super vervelend. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Ik was voor mijn Cortina op zoek naar de laagste prijs en kwam al snel hier terecht. Het schetste mijn verbazing dat de fiets al in elkaar was gezet. Top service!
Eindelijk een bedrijf dat 't wel snapt. In eerste instantie een fiets besteld die een lange levertijd had, en toen heb ik maar even via de chat contact gezocht. De medewerker kon direct in de voorraad kijken welke fietsen hij wel had staan, en toen heb ik binnen 5 minuten mijn bestelling gewijzigd naar een andere fiets. De keuze is gevallen op de Gazelle PuurNL C7, echt een prachtige fiets! Ik ben klantvriendelijk geholpen en ik kon in overleg met de medewerker gewoon een dag kiezen voor de bezorging terwijl ik toch niet in de regio van het bedrijf woon. Keurig geregeld!
Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat ik m’n fiets kan inruilen. Dit gaat eenvoudig en snel. Tijdens de levering van m’n nieuwe Cortina kon ik deze meegeven aan de bezorger. Mede door deze actie kon ik gebruik maken van de inruilkorting. Erg innovatief en onderscheiden zich op deze manier van de concurrent. Overigens ben ik erg goed geholpen, chapeau!
- Ruime keuze aan Gazelle fietsen - Laagste prijs - Chat werkt zeer prettig - Niet in doos geleverd
Fiets besteld op de site. Er stond op de site dat je eem voorkeursdag aan kan geven.voor bezorging. Dit doen ze u dagen per week omdat ze begrijpen dat mensen werken. Puntje bij paaltje kan je helemaal geen voorkeursdag opgeven. En oja, alleen op dinsdag em vrijdag is bezorging mogelijk. Voor het gemak waren ze dit even vergeten aan te passen op de site. Verder geen factuur ontvangen na betaling en tevens is de communicatie erg slecht van het bedrijf. Ik heb mijn bestelling stop gezet en koop mijn fiets wel bij een bedrijf dat wel afspraken kan nakomen.
Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling. Voorheen bezorgde we inderdaad 7 dagen in de week. Echter is dit nu efficiënter ingericht. Het nadeel is dat we niet meer in alle gebieden iedere dag leveren. Daarentegen kunnen wij fietsen nu wel zonder bezorgkosten afleveren. Excuses dat er nog een pagina zichtbaar was op de website die nog oude informatie bevatte. We hebben deze pagina direct verwijderd. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Ik had het idee om een elektrische fiets aan mijn vrouw te geven voor haar verjaardag. In eerste instantie kon de niet voor die tijd geleverd worden maar na een telefoontje met de fabrikant bleek de oplossing. De fiets werd met spoed geleverd en hierdoor was de fiets keurig op tijd. Bedankt voor het regelen. Ze was erg verrast en is er erg blij mee!
Giant Tripple X fiets voor onze zoon besteld. Prachtige fiets voor een zeer scherpe prijs. Oogt zeer solide en heel mooi design. Snelle levering en chauffeur nam de tijd om te kijken of de fiets qua maat bij onze zoon paste. Heeft zadel voor ons naar beneden gedaan. Zeer tevreden en helemaal blij met onze aankoop.
Ik was opzoek naar een tweedehands elektrische fiets maar die verkopen ze niet. Uiteindelijk een nieuwe gekocht voor €899 met 2 jaar garantie en gratis thuis afleveren. Heb de fiets nu ruim 2 maanden. De kwaliteit is boven verwachting! Bedankt voor de prettige afhandeling. Erg blij mee!
Ik was mij al een tijdje aan het oriënteren voor een Cortina U4 voor mijn dochter. Ik had ook een oude fiets om in te ruilen. Alleen hier bij Fietsenconcurrent kon ik daar iets mee. €50 kreeg ik terug voor de oude kinderfiets. Deze namen ze mee toen ze de nieuwe Cortina kwamen leveren. Prima zaken doen met deze heren.
De Gazelle Orange gekocht met een middenmotor. Wat een genot! Steeds meer vrienden om mij heen hadden een elektrische fiets. In het begin vond ik dat niets voor mij maar sinds ik hem in huis heb, gebruik ik hem dagelijks. Zeker geen spijt van deze aankoop.
Wisselend “succes” met deze toko. Bestellen en email contact in beginsel liep voortreffelijk. Fiets zou in week 14 geleverd worden. Ff wachten dan prima, maar week 15 en week 16 niks geleverd. Ik ben geen zeiker van nature, dus toen pas een email naar hen verzonden of ze mij niet vergeten waren. Nee helemaal niet, na t weekend zouden ze contact opnemen. Na het weekend niks vernomen van hen. Even de tijd gegeven en pas ruim een week later telefonisch contact opgenomen. Prima te woord gestaan en te horen gekregen dat fiets nu in week 21 in de planning stond... Dus besteld in week 12 en geleverd krijgen in week 21. Daar gaat het dus schuren, vind ik. Fiets had ik evt ergens anders kunnen kopen in die verloren weken. Corona kunnen zij ook niks aan doen maar dit is zelfs mij teveel van het goede. Dan moet je gewoon eerlijk mededelen dat je niet kan leveren... Matig
Beste Gar, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend om te lezen dat u zo lang op de fiets heeft moeten wachten. Wanneer ik in de geschiedenis kijk van uw bestelling zie ik dat de levering tot twee keer is vertraagd vanuit de fabrikant omdat zij op onderdelen zaten te wachten vanuit het buitenland. Vanwege de corona perikelen kwamen de onderdelen veel later binnen dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Ondanks de valse start hopen we dat u veel plezier van de fiets heeft! Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Harlingerstraat 7
1704 BT Heerhugowaard