2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Omdat de door mij bestelde wijn niet meer voorradig bleek, ontving ik zonder overleg een alternatief jaartal. Geen briefje bij de zending, noch een telefoontje of mail om dit te laten weten. Zelf gebeld om na te vragen waarom ik een ander jaartal ontvangen had. Na 5 werkdagen nog geen bericht en er zelf opnieuw achteraan gebeld.

Pluspunten

Veel kennis en enthousiasme mbt wijn.

Pluspunten

Veel keuze, Ter plekke proeven. Doen niet moeilijk als je wilt ruilen als een wijn je niet bevalt. Leveren via de webshop zeer snel.

In de beschrijvingen van de wijn staat niet standaard uit welk land de wijn komt.

Pluspunten

prima wijn voor herhaling

Pluspunten

Heerlijke wijnen, heldere website, prompte bezorging, goede prijzen.

Pluspunten

Kwaliteit assortiment.

Communicatie mbt levering, geen bevestigingsmail en factuur voor administratie ontvangen van betreffende bestelling.

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Goede service en snelle levering aan huis!

Pluspunten

Bestelling liep ok. Handig dat je bij aflevering in de regio ook de tijd kunt opgeven.

Naam klant vermelden op de bon bij gebruik afleveradres. Alleen bedrijfsnaam is niet voldoende bij aflevering op het werk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging tot op de inrit

Nadat de wijn bezorgd was kreeg ik een mail dat de wijn bezorgd zou worden. Zonder track and trace en pas na twee dagen de mogelijkheid om te reageren. Ik ben nu op vakantie, maar misschien is er weer een doos wijn bezorgd.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

snelle service, prima wijnen, betrouwbaar.

Pluspunten

Goede wijnen en perfecte service!

Pluspunten

Assortiment. Accuraat. Snelheid. Betrouwbaarheid

Ik kreeg een aparte factuur over de post met verzoek om betaling, terwijl ik al via Ideal had betaald

Pluspunten

gezellige jongens en meisjes

de website is een crime ,de administratie deugd ook niet,ze bedanken mij voor de betaling terwijl ik nog niet betaald heb ???

Pluspunten

overzichtelijke en klantvriendelijk website; Snelle levering op zelf gekozen tijdstip

Er is niet gereageerd op mijn w "wachtwoord vergeten" en ik weet niet waarom niet.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd,

Pluspunten

goede website snelle bezorging

Pluspunten

aardig volk, deskundig en behulpzaam ook; prima aanbod van wijnen en mooie aanbiedingen; bezorging snel en zeker.

laat in bestellingmodule zien wat er eerder is besteld door de betreffende persoon, scheelt af en toe zoekwerk.

Pluspunten

snelle srevice

Denekamperweg 148

7661 RL Vasse

Over TwentschWijnhuis.nl

TwentschWijnhuis.nl is een Nederlandse online wijnwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen uit diverse wijnlanden. Het assortiment omvat rode, witte, rosé en mousserende wijnen, evenals port en dessertwijnen. Twentsch Wijnhuis richt zich op wijnliefhebbers en biedt deskundig advies, wijnproeverijen en maatwerkopties voor zowel particulieren als bedrijven. De focus ligt op kwaliteit, service en een unieke wijnervaring.