Ik bestelde 4 koolstoffilters tbv mijn afzuigkap. In de beschrijving staat niet goed omschreven dat ze per 2 verpakt zitten helaas ! Mar dan heb ik de komende tijd voldoende filters in huis:)

Snelle levering, prima product mooie prijs

Zeer tevreden!

Super goed bedrijf

Had bestelling geplaatst maar dit waren de verkeerde filters door mij foutief besteld. Retour gezonden. Men bod mij aan verder te helpen om de juiste en goede filters te vinden. Super bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers.

Snelle levering en goede producten

Huismerkwaterfilters die identiek zijn aan het origineel maar VEEL goedkoper!

Altijd goede service en levering

De site is goed te gebruiken en de ondersteuning middels whatsapp is altijd heel prettig en snel!

Best wel goed

De communicatie was wel goed. Alleen het koolstof filter vond ik wel van minder kwaliteit als het origineel. Maar was de prijs ook naar. Volgende keer weer origineel.

Bijzonder snelle service

Heel snelle levering en goede berichtgeving track & trace!

Snelle levering van een goed product

Het product is snel geleverd en de luchtfilters werken goed

zeer goed

Huismerk gekocht past en werkt perfect.Zeker aan te raden!

Voorraad klopt niet, afhandeling slecht

Op 12-9-23 heb ik een bestelling geplaatst, volgens de website zijn alle artikelen op voorraad. De volgende dag ontvang ik de bestelling echter ontbreekt er een product (Artikelnr.: SPA-PURFL), op de pakbon is geschreven dat dit nageleverd wordt zonder indicatie wanneer dit zal zijn. Kan gebeuren natuurlijk. Ik kijk op dat moment weer op de website naar het betreffende artikel en ik zie tot mijn verbazing dat het nog steeds op voorraad staat. Ik mail daarom naar waterfilterexpert.nl om te vragen wanneer ik het artikel mag verwachten en waarom dat het nog steeds op voorraad staat. Op beide vragen krijg ik het volgende antwoord: “We verwachten de producten zo snel mogelijk. Als de producten binnen zijn wordt het direct naar u verzonden.” Geen antwoord op mijn beide vragen dus. Als je iets niet op voorraad hebt dan laat je het niet als op voorraad zien. Vooraadverschil kan gebeuren natuurlijk maar dan geef je de klant een indicatie wanneer het dan wordt geleverd en laat je het artikel niet alsnog gewoon “op voorraad” staan. Dit is misleidend en geeft mij het idee dat er geen voorraad wordt bijhouden, alle artikelen “op voorraad” staan en het bewust wordt gedaan om klanten te misleiden om zo meer te verkopen. Op de dag van schrijven (17-9-23) heb ik nog geen indicatie (of de optie voor geld terug) wanneer het artikel wordt geleverd en staat het artikel (Artikelnr.: SPA-PURFL) op jullie site nog steeds “op voorraad”. Schandalig.

Besyelling

Ik ben zeer tevreden over mijne bestelling bij WaterfilterExpert..Goed, goedkoop en snel!!!

Altijd netjes op tijd geleverd

Sturen de verkeerde artikelen

Sturen de verkeerde artikelen. Na enkele dagen email ontvangen maar toen had ik de goederen al retour gezonden! De retourkosten werden wel vergoed. Echter de algehele retourafwikkeling is omslachtig. Je moet een retourformulier invullen nadat je het uitgeprint hebt. Deze procedure is niet duurzaam en wat als je geen printer hebt? Eindconclusie: Product oké, retourprocedure niet meer van deze tijd! Ik ga er niet meer bestellen.

Duidelijke site, snelle verzending, keurige afhandeling

Klein minpuntje: iets te veel mails na een eerste bestelling….

Accurate dienstverlening maar wel prijzig.

Erg veel geld voor een rubberringetje voor regulier onderhoud koffiemachine. Dit zou anders moeten.

Ok

Snel geleverd en goede prijs.

al paar keer besteld,goede en snelle levering.

snel geleverd!

Snel kunnen bestellen volgende dag in huis!

Snelle afhandeling bezorging.

Ben zeer tevreden.

Prima productkennis en goede prijzen

Zie boven

Snel

Snel , goed

Vlotte en correcte bezorging zeer schappelijke prijs

Zie hierboven ook gemakkelijk betalingssysteem

Topservice

Besteld, vlot betaald, zeer snel geleverd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem