Snel en correct

Volgens bestelling, goed verpakt en snel geleverd.

Net bedrijf

Eerst gebeld omdat ik twijfelde over het type nummer , klantenservice was heel kundig!

fijne vlotte levering

wat ik bij anderen niet kon vinden bij deze firma wel

Goed en snel

Het gevraagde is snel goed bezorgd

supersnelle levering

ik bestel jaarlijks mijn voorraad voor een heel jaar, ruim op tijd. door de supersnelle en correcte levering zal ik nooit zonder gefilterd water vallen. de brita filters zijn ook een stuk voordeliger dan een kleiner verpakking in de suppermarkten. TOP !!!

Snelle verzending en goede service per mail

Erg tevereden met de snelle verzending en goede service per mail.

Snel en Goed geleverd

werkt goed en snel levering

werkt goed en snel levering

Alles vlot geregeld. Volgende keer weer naar kiyoh

snel en nog eens snel

zeer snel bezorgt

Vlotte bestelling en levering

Snelle en correcte afhandeling

Heel attent dat er per mail een bericht wordt gezonden met een reminder om tijdig de filter(s) te vervangen

Goed product tegen scherpe prijs!

Het filter van de Miele droger doet niet onder voor het origineel!!

Eerste keer

Ik bestelde filters BRITA MAXTRA PRO ALL-IN-1 ze stuurden andere filters dan wat ik had besteld.Nu moet ik mijn tijd verdoen met het terugsturen en wachten tot ze de filters omruilen en leveren wat ik had besteld.

Altijd topservice en levering

Alles Perfect

Snelle verzending

Snelle verzending

Ontvangen het product waarnaar gevraagd.

Tevens op de afgesproken tijd, heel goed!

levering en functioneren is goed.

Zeer snelle levertijd en dan ook nog het juiste filter

Weer prima!

Snelle bestelprocedure en zeer snelle aflevering, alles tot in de puntjes verzorgd. Wederom prima! Heb al vaker besteld en tot op heden iedere keer weer uitstekend, de gehele procedure?

Great and fast service

I have an old Pelgrim kitchen hood, for which the filters are getting more and more difficult to get. This company however offers them for great prices and without shipping costs above 30 EUR. The filters were delivered in 2 days. I am very satisfied with the service!

De ene dag besteld, de volgende dag bezorgt (in België)!

De ene dag besteld de volgende dag bezorgt (in België)!

Niet blij

Wij hebben 3 afzuigkapfilters besteld op 30 augustus en hebben de verkeerde gekregen dat kan gebeuren. Direct gebeld we moesten een mail sturen met foto van pakbon en filters. En dan zou het snel opgelost worden. Dit gedaan en als het goed is krijgen we de juiste opgestuurd. We wachten het af.

Top producten

Een bedrijf wat super service levert en top producten

Altijd super snelle levering

Ik bestel hier al jaren de waterfilter voor mijn koelkast. Altijd super snel geleverd en goede kwaliteit.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem