Pluspunten

Goede service, ook bij technische problemen na verkoop.

Geen verbeterpunten eigenlijk, zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Nederlandse beschrijving zat er niet bij,was jammer.

Pluspunten

Apparaat stond voor te lage prijs op site, was een foutje maar gewoon geleverd Voorde lagere prijs,Klantvriendelijk telefonisch contact, snel geleverd.

Zie ik niet.

Pluspunten

Voldoende productkennis. Meedenken bij problemen. Perfecte service.

geen idee

Pluspunten

Perfecte service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige aflevering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Service, kennis en geleverde producten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij een uitgeputte voorraad (begin 2017)kreeg ik een redelijk correcte leveringsdatum zonder smoesjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heb telefonisch contact gehad welke beste luchtreiniger was. werd goed te woord gestaan

had nogmaals gebeld na diep onderzoek .maar iets was me nog niet duidelijk de juiste persoon zat op dat moment in gesprek kreeg ik te horen , dit kan natuurlijk altijd gebeuren , is ook niet erg . mij werd vriendelijk gevraagd of ik alle vragen per mail kon opsturen had toen gezegd dat ik geen brief of mail ga schrijven voor een vraag dan kan ik beter menselijk contact elders zoeken met mijn vraag het was netter geweest om mijn telefoon nummer te vragen en op een later tijdstip mij zou terugbellen. inplaats mij telefonisch weg te sturen met de woorden stuur maar een Email { niet erg persoonlijk } heb hier gekocht i.v.m. de aanbieding !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede gesprekspartner

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

BESTELLEN en het duur de NIET of Ik had hem al

Ik zou het NIET weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Per ongeluk filter vergeten bij te voegen. Dag erna alsnog nagestuurd. Prima service!

Pluspunten

Correcte en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed koel deze airco

Betere gebruiksaanwijzing. Afwatering spang niet mee geleverd. Maat van aan te schaffen slang voor een leek niet duidelijk. Airco maakt heel veel herrie. Lucht slang te kort en niet stevig te monteren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen. Klantenservice zeer toegangelijk en klantvriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle uitlevering, artikel goed verpakt.

(Nog) geen. eerste bestelling

Pluspunten

Tussentijds informatie

Kan werkelijk niets bedenken

Pluspunten

goede uitleg over machine

transport duurde lang

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, chat werkt perfect, overzichtelijke site

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Telefonisch contact gehad vriendelijke mensen met een goede uitleg en goede afspraken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel geleverd, we zijn tevreden.

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.