Pluspunten

Heldere website, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

item snel verstuurd

ook voor goedkopere producten gratis verzending

Pluspunten

Goed advies en supersnelle levering. Maken de bestelling mooi af, doen er bijv. een stukje slang bij.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Even gebeld. Werd gelijk opgenomen. Tijdens het gesprek werd duidelijk onderbouwd welke luchtreiniger het beste was voor onze situatie. Prima systeem. Staat nu boven. Zodra er in de douche gesprayd word met deo o.i.d. dan geeft het systeem gelijk aan dat er onzuivere lucht is en binnen de kortste keren is dat gezuiverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

uitstekende service , nemen de tijd voor al je vragen, snelle bezorging en afwikkeling winix u300 en u450 gekocht tot nu toe tevreden met de aanschaf

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere Site waarop alles staat wat je wilt weten

navraag voor extra informatie over filtercapaciteit en de te filteren stoffen, gaat moeilijk, na telefonisch overleg, geen contact meer, terwijl telefonisch was toegezegd dit via mail door te sturen. dat is dus niet gelukt, jammer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke, vakkundige uitlef gehad

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben uitgebreid te woord gestaan, men heeft mij 'zelfs' opgebeld omdat een eerder afwezig geleken stel filters wel aanwezig bleek en het andere juist niet. Itec en ik wachten nu op de inkoop van het te verwachten, reeds betaalde stel filters.

Dit ligt in principe niet aan Itec, maar toch: meer zeggenschap over hoe het transport//postbedrijf contact onderhoudt met de klant/bezorgadres. Er wordt niet gewacht tot er wordt opengedaan..

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op chat, goed advies

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het is prettig dat er wordt meegedacht. De leveringen zijn snel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

werkt goed

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en goed advies

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel snelle levering.

Pluspunten

Grote voorraad; als enige in Nederland in staat om een airco te leveren die overal uitverkocht was. Snelle en correct bezorging (ondanks mijn ongerustheid over de negatieve verhalen rondom DPD). Informatieve website met per product een overzichtelijk menu.

De website veroorzaakt een foutmelding met betrekking tot het beveiligingscertificaat. Dit vind ik slordig, want Windows waarschuwt dan dat de website mogelijk gevaarlijk kan zijn terwijl er niets aan de hand is. Assortiment airco's kan groter, maar in mijn geval hadden ze precies wat ik zocht. :)

Pluspunten

Snelle accurate levering en wacht nog op een nazending die nog niet binnen was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correcte levering. Goede website, veel informatie over luchtreiniging

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede producten

verschillende versies van de doosinhoud, in één en dezelfde doos

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg en advies. Heldere communicatie rondom de levering van de luchtreiniger / bevochtiger. Direct toegang tot deskundig personeel bij storingen.

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.