Slechte nabehandeling bij retourneren

Wij waren dolblij met de airco... totdat hij niet genoeg power bleek te hebben. T ging goed hij mocht retour! Top... maar de dame die hielp aanpakken van de losse onderdelen raakte die kwijt. Daardoor kregen wij 100,- minder retour terwijl wij alles hebben ingeleverd. Nu wordt er ineens geroepen dat na 7 uur test gebruik zij 800,- verkoop schade hebben doordat hij gebruikt is... Enfin... wij hebben aangeboden best iets te willen betalen voor het ontbreken van de doos, maar nee nee dat hoefde allemaal echt niet... we zouden gewoon het hele bedrag terug krijgen... NIET DUS!

Snel geleverd werkt goed

Afzuiging gekocht voor een project bij Friesland Campina, gezien we hier in de foodsector werken was het functioneren van de afzuiging bij staalboorwerkzaamheden (rook door de olie) cruciaal. Gelukkig werkte alles naar behoren en zijn wij en de klant tevreden

Kan niet beter !

Wij zijn door Maarten Lansink op een professionele, ongedwongen wijze te woord gestaan, we hebben de apparatuur in gebruik gehoord , en gezien , waardoor we wisten dit is wat het is. We waren hier getuige van een schoolvoorbeeld zoals het hoort bij een verkoop, wat tegenwoordig Unique is, we zijn twee maal blij, met de aankoop, en de wijze waarop, we kijken uit naar de plaatsing Gr. Wim Kool

Ik heb nu alleen de filters besteld,super service De luchtreiniger hebben we al lang ,prima apparaat

Geweldig product en dito service

Wat een investering! Super mooi apparaat en super service. Maarten en cesar; ga zo door!

Snel geleverd makkelijk in gebruik te nemen

Winix U450 net een paar dagen in gebruik. Mooi stil werkend apparaat, nog wat te vroeg om te beoordelen. Heb wel de indruk dat de lucht in de ruimete meteen schoner en aangenamer was.

Klantgericht en meedenken voor oplossingen

Prima advies en meedenken om oplossing te vinden. Goede service Klein aandachtspunt...iets adequater reageren op vragen via mail. Dit zou de service op een 10 brengen

Zeer goede customer service

Voraleer mijn bestelling te hebben geplaatst heb ik een zeer gedetailleerde uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden en functies van de beschikbare luchtreinigers, in functie van onze werkomgeving en stoffen/producten die we gebruiken. Ook nadat ik mijn bestelling had doorgegeven heb ik een telefoontje gekregen om verdere informatie en vragen te verduidelijken. De snelle levertijd was ook zeer welkom. Top service, hoop dat ik nog veel mag bestellen bij iTEC.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Uitgebreide uitleg gekregen over luchtbevochtiging, en de mogelijkheden welke ik dan had. Aitbi Maximum besteld (deze bleek defect maar werd hiermee goed geholpen en een nieuwe gekregen). Deze luchtbevochtiger krijgt de ruimte goed op niveau. Maakt alleen wel wat meer lawaai als dat ik verwachte.

Winix luchtbevochtiger, een geweldig apparaat!

Werkt perfect op diverse standen, zuivert en bevochtigt de lucht en is, in tegenstelling tot veel andere apparaten, gemakkelijk schoon te maken.

Afspraak is afspraak (en nagekomen)

Een onderdeel nodig; gebeld; snel duidelijk of het onderdeel er was; dag later afgeleverd. Goede services

Klantvriendelijkheid top, apparaat voldoet niet aan eisen

Ik heb de situatie goed uitgelegd. Het apparaat had ik de volgende dag al thuis. Ik wilde een sterk apparaat. Helaas voldoet het apparaat niet.

werkt goed

Volgt de ingestelde vochtigheidsgraad

Snelle levering van een goed product.

Airbi Maximum besteld. Goed kwaliteit, snelle levering.

Communicatie en bestelling verliet prima.

Correct geholpen

Wij hebben via internet een afzuigunit uitgekozen. Na overleg met één van uw verkopers zijn wij uitgekomen op een andere unit welke meer bij onze toepassing past. Levering uit voorraad. Plug and play unit.

Uitstekend telefonisch advies gekregen over de aanschaf van een luchtreiniger... Mijn eerdere keus kwam hierdoor te vervallen en ben overgegaan naar de U-300,deze had ik de volgende dag al in huis,dus bijzonder snel...De U-300 voldoet werkelijk uitstekend,dit kan ik al na een week merken...De automatische stand werkt perfect...

Zeer betrokken en ervaren adviseur.

Weet doortastende vragen te stellen om zo tot een deskundig advies te komen. Geen opdringerige verkoper maar behulpzame oplossingsgerichte adviseur. Ook na een tevreden aankoop een zeer goede begeleiding.

Heb ik nog niet. Jullie sturen een beoordeling terwijl jullie nog geen airco geleverd hebben

Qua offerte duurde het nogal lang. Al heeft men daar excuses voor gemaakt. Vervolgens vragen jullie nu tot 2 keer toe om een beoordeling terwijl de airco nog niet eens geleverd is. Dit is niet erg postief

Keurig, netjes en naar alle tevredenheid geinstalleerd

3 horizontale en 1 verticale Innova 2.0 monoblock airco laten installeren. Met 2 man een kleine dag bezig met de installatie van 4 airco unit’s. De gaten zijn bijna zonder stof en overlast geboord en de airco’s hangen perfect. Laat de zomer nu maar komen. Tijdens de installatie werd er een goede uitleg gegeven over het gebruik van de airco’s en het geheel geeft ons een goed gevoel. Itec geeft tevens aan ook een goede service te leveren mocht dit nodig zijn. Mochten wij nog eens iets nodig hebben staat Itec zeker bovenaan onze lijst!! Top!!

prima, zoals het moet

Prima apparaat snel geleverd. Duidelijke Nederlandse beschrijving erbij.

de Blaupunkt Vaco 5008 werkt perfect

Het apparaat werd op tijd geleverd en voldoet naar wens

Top bedrijf goede service

Ging even mis met levering. Maar werd zeer snet correct en professioneel opgelost Bedankt

Snelle levering en goede service

Ontvochtiger met pomp besteld op de website. Deze stond als bundelaanbieding op de website maar helaas werkte dit niet op de site. Daarom los besteld met een opmerking er bij. De korting van de aanbieding is alsnog verleend en de producten zijn supersnel geleverd. Prima service!

Installatie Innova 2.0 12 HP

Zeer tevreden over de communicatie, levering en montage van de Innova 2.0 12 HP.

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.