positief, uitstekende service en meedenken

Op zoek naar een vervanging voor onze cv ketel, prima geholpen en op basis van wensen uitgekomen op de Innova H2O. Meedenken voor oplossing (woonboot en gebruik oppervlaktewater) prima. Service bij aflevering en nazorg. Nu bezig met zelf installeren. Op basis van eerdere ervaring verwacht ik dat dat uitstekend zal gaan, wellicht met nog wat aanwijzingen op afstand....

super tevreden!

goed advies, zelf montage gedaan met goede telefonische begeleiding, heerlijke zomer gehad op de slaapkamers !

Prettige samenwerking van begin tot eind.

Goed advies. Goede afwikkeling bij verkoop Prima personeel bij montage Vriendelijk en goed overleg Nette afwerking en afvoer puin

OK voor levering - moeilijke betaling bij bestelling

Bestelling via internet - heb 5x karretje gevuld - betaling onduidelijk en onmogelijk ? Geen hulp. Wat met latere bestellingen van filters?

fijne airco

airco gekocht met complete installatie d.w.z. met 2 man geplaatst volgens afspraak maar er was maar 1 man waardoor ik nog mee moest helpen toen de airco binnen stondt kwam de tweede man aankakken,waarbij ik wel moet aanmerken dat de eerste man keurig en beleefd was en het werk keurig en schoon heeft uitgevoerd. verder ben ik tot nu toe tevreden over airco maar pas 2 weken in gebruik. verder is de app voor de innova niet echt makkelijk te installeren waarbij de beschrijving ook niet echt meehelpt je moet een klein talen wonder zijn italiaans/engels en nederlands door elkaar vergemakkelijkt het installeren niet echt. mijn vraag in het nederlands aan de helpdesk gesteld kreeg antwoord in het engels moet je maar beheersen. maar na enkele dagen en pogingen werkt het,

Heerlijk geslapen dankzij een eindelijk koele slaapkamer !!

Snelle communicatie en duidelijke uitleg door Itec. Een goede oplossing voor een gebouw met een moeilijke VVE. Mooi toestel met weinig geluid. De installateurs van betonboorbedrijf uit de Kwakel waren erg snel, professioneel, vriendelijk en hebben alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Kortom een prima beslissing om met Itec en aanbevolen installateur in zee te gaan !!

Wij zijn zeer tevreden over de levering en het telefonische contact. Het monteren hebben we zelf gedaan, goed te doen en de installatie werkt prima!

Innova 12HP airco werkt perfect

Zelf de installatie gedaan geen problemen, de airco unit werkt perfect ook via de App op een ander locatie.

Correcte en snelle levering.

Helder en duidelijke info bij telefonisch contact. Levering conform afspraak. Apparaat werk perfect en doet zijn werk op de achttergrond.

Tot in details gelevert.

Zeer snelle levering. Kan het iedereen aanbevelen!

Prima service, snelle levering en nette montage.

Twee Innova 2.0 inverter 12HP monoblock airco's gekocht inclusief montage. Aankoop en afspraakproces verliep snel en volledig naar tevredenheid. Montage is correct en netjes uitgevoerd door betonboorbedrijf. Naar aanleiding van mijn melding via mail dat beide airco's enkele onbedoelde bijgeluiden maken, werd binnen half uur telefonisch contact met mij opgenomen en is afspraak gemaakt om probleem op zeer korte termijn (binnen 1 week) te komen verhelpen. Beide airco's werken verder naar behoren. Ik overweeg zelfs om nog een extra unit aan te schaffen.

Zeer slecht

Een ongebruikt artikel wordt als gebruikt benoemd, waardoor ik mijn geld niet terug krijg. Schandalig, pure diefstal!

Snelle levering + slang paste goed

De bestelling was snel geplaatst en ook de levering was binnen 2 dagen.

Vlotte levering en perfect product

Geen op of aanmerking Aanrader

Duidelijk en uitgebreid advies, vlotte levering en goed product.

Telefonisch advies was helder, prettig en naar mijn mening de juiste. De site geeft veel info en duidelijke foto's. Heb daardoor de beste stofafzuiging voor mijn persoonlijke situatie, waarvoor dank!

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Ze zijn goed bereikbaar per telefoon en mail en reageren snel en adequaat. Binnen 3 dagen de airco in huis!

telefonisch info gevraagd en items besteld online.

Spullen snel geleverd.

Een verademing!

Ik kan weer slape, zonder benauwd te raken en geniet van de frisse lucht.

Bijna perfect

Goede voorlichting gehad op kantoor en samen de juiste oplossing gevonden. Communicatie daarna kon beter, maar dat lag aan de enorme drukte. Wel een tip is om bij zelfinstallatie een A4 tje in het Nederlands bij te voegen met de stappen, de handleiding is vrij onduidelijk van de Innova h2o.

Airco wordt op zaterdag afgeleverd met als opmerking “het wordt warm”.

deskundig, goede producten en klantgericht

vlotter kan niet: binnen 1 uur besteld en geleverd

Goed advies, snel geleverd, keurig werkende monteurs.

De Innova werd binnen een maand geleverd en opgehangen, wat ik erg snel vond. Alleen jammer dat de bijbestelde roosters in kleur er niet bij waren en dat het snoer aan de verkeerde kant gemonteerd werd.

Goed geadviseerd, Snelle levering, nette montage

Goede adviezen gekregen . Systeem werd vlot geleverd en gemonteerd door De Betonboorder uit De Kwakel. Werken erg netjes!

compleet en adequaat!

Goede info, prima presentatie, fijn verkoopgesprek. Als kers op de taart een uitstekende mal die ons hielp om de airco in één keer goed op te hangen. En het resultaat: heerlijk!!

Heel positief.

Heel positief.

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.