Installatie is goed verlopen.

Mijn Innova is pas van 22/5 geinstaleerd op het eerste gezin koelt hij zeer goed. Nu is het wachten op warmere dagen. Met de bediening via mijn iphone loopt het nog niet vlotjes, maar het zal wel aan meer oefenen liggen.

Snelle reactie en service

Goed en redelijk in prijs

Pluspunten

Goede informatie, ook telefonisch en per e-mail. Snelle opvolging. Een bij de levering vergeten gratis accessoire werd de volgende dag meteen verzonden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mogelijkheid om op zaterdag airco functionerend te zien. Betonbouw bedrijf keurig en netjes gewerkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, veel informatie op de website. De Winix 450 is een top aankoop en we zijn ontzettend blij met dit product.

Pluspunten

Levering geheel volgens afspraak. Installateur belde vlak daarna en afspraak is gemaakt voor installatie.

Pluspunten

Goede ontvangst, heldere en duidelijke uitleg. Terzake kundige medewerker

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Telefonisch en per Email-reactie goed geïnformeerd over een zelf uit te voeren reparatie (vervangen drummotor Airtec PCMH45) - die vergde voor ons on-ervarenen wél aanzienlijk meer tijd als door de technische dienst aangegeven (5-6 manuur)

Keurige service, zowel door receptie als Technische Dienst (Cesar)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles keurig en netjes zoals afgesproken verzorgd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon een perfect product met vlotte afhandeling en levering. Helemaal geen kritiek ? wellicht één puntje: de filters zijn niet echt goedkoop....

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Sneller geleverd dan verwacht.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle adequate reactie. Goede professionele luchtbevochtiger voor mijn orchideeënteelt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerlijkheid, deskundigheid en goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service, goede prijzen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel, overzichtelijk en handelt snel op vraag

Hier en daar wat kleine omschrijvingsfouten of moet iets duidelijker

Pluspunten

Bestelling werd snel en correct afgehandeld. We zijn goed geïnformeerd rond de aflevering.

Pluspunten

Uiterst vriendelijk geholpen bij vragen. De levering was snel De installatie is heden uitgevoerd door zeer nette en ervaren heren

Ik kan geen verbeter punten opnoemen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Informatievoorziening goed. Per mail snelle reacties, telefonisch soms iets minder. Aflevering en montage niet door zelfde partij, maar prima geregeld en keurig en snel gemonteerd. Over de werking kunnen we nog niet veel zeggen.

De gegevens over energieverbruik en decibellen in het bijgeleverde boekje kloppen niet met de gegevens op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben verder wel tevreden over het telefonische contact.

Het is jammer, dat er na de installatie van het apparaat, niemand meer komt kijken of alles naar behoren is gegaan. Ook de nederlandse beschrijving ontbreekt!

Pluspunten

Keurig op al mijn vragen antwoord gekregen. Airco keurig afgeleverd en ook nog wat tips gekregen

Zou ik nu niet weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Luchtreiniger werk veel beter dan de veel duurder Dyson, geen witte laag, reinigt de lucht ook op een simpele maar doeltreffende manier.

geen

Koppelstraat 7

7391AK Twello

Over ItecLuchtreiniger

Welkom bij Itec! Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, PureAirParts, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin. Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, Rinnova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Coway, Winix, Mitsubishi, Airbi, HALE en Aerial. Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden. Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.