Délai de livraison non respecté

Commande passée le samedi, et le vendredi celui-ci n est toujours pas reçue...Alors que l on annonce 24h de livraison Contact avec le service pour demander où en est la livraison à 4 reprises soit on me dit que cela arrive le lendemain... soit qu on revient vers moi pour le dire où cela en est et aucun retour... À éviter

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfect en een snelle levering

Goede ervaring

Goede verlopen, vlotte service

Rap en verzorgd geleverd

Top firma

Van bestelling tot levering, alles vlot verlopen.

super vriendelijke service en zeer snelle levering

vragen werden onmiddellijk beantwoord, levering zeer vlot verlopen. zeer goed verpakt

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Tevreden

Na hulp via chat, artikelen besteld. Dag nadien reeds geleverd. Top!

Correcte levering

Correcte levering

Vlot besteld, voldoende keuze.

Voor mijn noden heeft deze webwinkel alleszins een voldoende groot aanbod, de prijzen lijken mij niet verkeerd te zijn en hun gekozen transporteur DPD heeft de pakketten snel afgeleverd. Enig minpunt is dat ik nu in andere kamers ook ventilatie wil voorzien en dus meer zal bestellen! Ah, en bij het afrekenen gaf de website aan dat de betaling mislukt was maar 't geld was wel van mijn rekening. Gelukkig was dat euveltje na een minuut of 10 van de baan.

Groot aanbod, snelle service

Heel groot aanbod, snelle en goed verpakte levering

Gemakkelijk besteld,snel geleverd

Het product werkt heel goed en is zoals geadverteerd heel stil

Snel geleverd en goed verpakt

Artikel zoals omschreven, past perfect, lichte kwaliteit maar goedkoop dus zeker in verhouding. Snel verzorgde verzending.

Snel en eenvoudig

Duidelijke website, eenvoud voor te bestellen. Snelle levert. Top

perfect

Niets op aan te merken alles volgens afspraak.

Geweldige service!

Gemakkelijk filters besteld, snelle levering!

ik bestel materiaal maar er wordt niets geleverd

ik heb materiaal besteld in oktober, omdat er 1 iets niet bij hun in stock was wouden ze dit niet laten leveren. ik heb hier zelf moeten omfgaan en heb daar dan 40 minuten moeten staan wachten. ze zeiden dat het laatste stuk geleverd ging worden. ik krijg hier om de 2 weken een mail van dat de levering hiervan uitgesteld wordt naar een latere datum. moest ik zelf niet om het andere materiaal geweest zijn had ik nog steeds niets gekregen. ik vind dit een zeer onprofessionele aanpak

Perfecte omschrijving van producten

Snelle en perfecte levering

prima toestel, snelle levering

prima toestel, snelle levering

Topdealer

Uitstekend materiaal voor een goede prijs. Ruim aanbod en correcte leveringen. Hier heb ik mijn gerief gevonden en een prima verluchtingsinstallatie kunnen plaatsen. Ook voor het verdere onderhoud vind ik hier de juiste onderdelen.

geweldig

zeker voor herhaling vatbaar, snelle en correcte levering,

Uitstekend!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

Snelle levering.

Ruime keuze. Goede service.

Super advies en kwaliteit

Ze zijn één half uur aan de telefoon gebleven om mij te helpen bij mijn keuze. De oplossing is exact wat we nodig hadden

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]