prima en correct afgehandeld

eerste bestelling, correct en op tijd geleverd

alles prima

duidelijke website over de keuze van onderdelen en vlotte levering na bestelling

Hele vlugge en correcte levering en zeer goed verpakt.

Bestelling geplaatst , volgende werkdag , geleverd

Positief

Ruime keuze, snelle levering. Scherpe prijzen.

Zeer ontevreden

2x een badkamerventilator besteld en deze werkte 2x niet. Alles netjes teruggestuurd binnen de retourvoorwaarden maar niks teruggestort gekregen. Koop hier zeker niks!!

Prima. Snel gevonden wat ik moest hebben.

Alles vlot verlopen. Van zoeken op de site, tot informatie raadplegen, bestellen en ik heb het pakket snel ontvangen. Wat wil je nog meer?

Snel en correct!

Altijd snel en correct geleverd. Duidelijke site met goede artikelomschrijvingen.

Snel en correct geleverd!

Waarschijnlijk volgen er nog meer bestellingen in de toekomst.

Goed product

Prijs kwaliteit top

Beloftes worden nageleefd

De bestelling gebeurde voor 16h30 en was de volgende dag netjes afgeleverd. Prijs was ook marktconform. Geen negatieve opmerkingen dus!

Vlotte afhandeling

Geleverd op tijd en goed verpakt.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestellingen.

Ook bij verkeerd bestelde onderdeel, snelle afhandeling om dit terug te sturen.

Correcte & snelle levering

Zeer vlug geleverd

Zeer vlug geleverd. Nog 1 puntje niet gegeven wegens nog niet kunnen plaatsen dus weet niet naar werking toe of het krachtig genoeg is. Met vriendelijke groeten André

heel goed ontvangen en werkt perfeckt

heel tevrede werkt zoals het moet

Très bon prix et service rapide

Très bon prix et service rapide

Duidelijke communicatie en informatief naar levering toe

vrij direct op de hoogte gehouden via mail naar betaling/ orderbevestiging en leveringstermijn . correcte overeenkomst

Snel en goed geprijsd

De bestelling en afrekening verliep vlot. De levering snel en ik ontving het gevraagde artikel snel. Een faire prijs en een qualitatief artikel!

Goede en snelle service

Snelle levering van het product, vriendelijke en behulpzame klantendienst.

UITSTEKEND

Goede service goede producten

İk ben blij met mijn bestelling

Heel goed service

Geen vochtproblemen meer

De oude badkamerventilatie was dringend aan vervanging toe en de Vent-Axia Lo-Carbon iQ 100 doet wat hij belooft. Prachtig in kwaliteit en design. Zeer tevreden over ventilatieland.be.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]