Alles ok

alles naar verlopen zoals het hoort

Snelle levering en correcte afhandeling bij retour

Overzichtelijke website en goede service, ook na verkoop

Snel, correct en betrouwbaar

Ik was sceptisch om hier online te bestellen omdat ik het bedrijf niet kende, maar alles verliep correct en het product was twee dagen later al binnen. Heel tevreden over!

Goed service

Zeergoed

Beste,Ventilatieland. be bedank voor alles is goed verlopen Bestelling was makkelijk en duidelijk en heel snel geleverd. Je kunt ook ventilatie verslag (wtw) aan vragen ook zo weet ik wat te bestellen.

Vlot en volledig

Bij ventilatieland vind ik steeds de onderdelen/componenten die ik nodig heb voor allerlei klussen. Steeds correct en vlot geleverd.

Eenvoudig besteld en snel geleverd ik ben zeer tevreden

Eenvoudig besteld en snel geleverd ik ben zeer tevreden

Mooi gamma

Vond snel een mooi D-systeem verluchting voor 1 kamer. De prijs met of zonder afstandsbediening is heel verschillend. Bij de uitvoering met zijn er natuurlijk wel meer mogelijkheden. De levertermijn was iets langer dan verwacht.

Super chat

Zeer te vrede met het chat team dat me uit stekend heeft geholpen. Groetjes luc

zeer lange wachttijd

Ik bestelde een ventilatietoestel ter vervanging van een kapot toestel van in mijn kelder. Ik verwachte een vlotte levering van enkele dagen zoals die aangegeven was op hun site. Na veel heen en weer gemail ontvangde ik mijn toestel na bijna 3 WEKEN. Ik zat met een vochtige kelder, en had dit toestel echt nodig... dit is echt niet ok

Zeer goede service!

Ik heb zeer goede service gehad bij ventilatieland. Alle leveringen waren op aangegeven datum geleverd.

Degelijk materiaal en vlugge levering

Best tevreden, zeer goed materiaal

Perfect .

Zeer goede communicatie , perfecte levering ,goede kwaliteit .

Zoals het hoort

Snel geleverd en goede prijzen

Geen vraag mogelijk of interactie.

Snel geleverd als in vooraad, ja. Maar zou de leverdatum niet de dag erna mogen zijn krijg je een antwoord drie dagen later.

Werkt niet, tot nu toe geen antwoord op mijn emails... :-(

Werkt niet, tot nu toe geen antwoord op mijn emails... :-(

Snel en correct geleverd, top!

Laat op de avond besteld, maar snel ontvangen

Uitgebreide keuze, goede prijzen en zeer snelle levering

Deze mensen kennen iets van ventilatie

goede prijs , kwaliteit, snelle zending

Zeer tevreden over gans de lijn zowel produkt als firma prima in orde

correcte levering

correcte levering !!

Je suis très satisfait de notre collaboration

Ce n'est pas la première fois que je remplace un tel système de ventilation et cela s'est très bien déroulé. je regrette seulement que les documents qui accompagne l'appareil ne soit pas traduits en français. Je profite de l'occasion pour vous demander des renseignements complémentaires concernant le fonctionnement de l'appareil. celui-ci fonctionne par l'intermédiaire d'un bouton à 3 positions et je remarque que l'appareil fonctionne en continu sur la position 1. La solution pour pouvoir l'arrêter serait elle de lui adjoindre une télécommande et, dès lors, pourrait-elle fonctionner en automatique en fonction du taux d'humidité? je vous remercie

Uiteindelijk alles opgelost

De levertermijn was onverwacht meerdere weken lang voor gewone inox kachelpijp en wat onderdelen. Bij levering bleken zelftappende schroeven te ontbreken. Werden vrijwel dezelfde dag nog nageleverd, alhoewel Ventilatieland er zeker van was dat ze in het pakket waren. Echter niet bij aankomst. Net voor levering werd factuur overgemaakt. Door de lange wachttijd foutievelijk betaald, terwijl alles al bij bestelling betaald was. Onmiddellijk gemeld en ook onmiddellijke reactie. Nu nog terug zien komen op onze rekening. Dan is 't eind goed al goed.

tevreden

Gekregen wat ik gevraagd heb

Alles naar wens . Toppi

Zeer tevreden klant!

We bestelden een RF afstandsbediening voor ons ventilatiesysteem. Snelle en correcte levering. Toestel werkt ook perfect.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]