Nieuwe klant: welkomstkorting werkt niet en bestelling pas na 10 dagen verzonden

Eerste bestelling als nieuwe klant: geen aanrader. Als nieuwe klant werkte welkomstkortingcode niet in het winkelwagentje. Na contact met de klantendienst alsnog de korting toegekend gekregen na de bestelling. De bestelling, geplaast op 19.09 werd pas op 29.09 verzonden. De items waren op voorraad (in stock). Helaas geen tussentijdse updates betreft verwachte leverdatum, enkel de garantie "morgen geleverd" indien tijdig besteld.. Bestelling is uiteindelijk 2 weken na de bestelling geleverd.

Orderstatus=closed/geleverd. Niets ontvangen zelfs geen track en trace. Telefonisch onbereikbaar.

De informatie op de site geeft aan dat mijn order is geleverd terwijl ik na vijf dagen zelfs nog geen track and trace heb ontvangen. Telefonisch onbereikbaar: tijdens keuzemenu wordt ik eruitgegooit. "Voor 16:30 besteld? Morgen thuis! " Klopt absoluut niet!!! Pas na het betalen krijg je een disclaimer dat er een nieuw "Warehouse Management Systeem" is geïnstalleerd 2,5week geleden en dat orders later geleverd worden. Eerlijk zou zijn als deze info voor het bestellen gegeven wordt!! Ze pretenderen de grootste ventilatiewinkel van België te zijn terwijl ze voor producten specifiek voor de belgische markt, niet aanbieden en zelfs geen offerte willen maken. Het lijkt mij dat ze Belgen proberen te bedriegen met een .be domein en helemaal geen filiaal in België hebben.

Bestelling en levering heel vlot, retourneren moeizaam.

Ref. Order:3603251 Ik wacht op een retourlabel om deze order te retourneren. Dankuwel, vriendelijke groet.

slechte leveringstermijn

Ik had een pakket donderdag besteld omstreeks middag, dit zou vervolgens vrijdag geleverd worden. Vrijdag zitten wachten zonder resultaat, dit zou zaterdag geleverd worden tussen 08u en 22u opnieuw geen levering. Maandag tussen 8u30 en 9u contact opgenomen, probleem uitgelegd en als antwoord gekregen dat dit niet meer aan hun is maar aan leverancier. Gevraagd of ze konden bellen zodat ik ten minste wist welke dag dit zou gebeuren, aangezien dit een grote bestelling was en ik hiervoor moest thuis zijn, maar dit ging niet. Momenteel dus aan het wachten zonder iets te weten. De prijzen liggen goed, maar de levering is niets waard. Dat ze allereerst afhalen van de site voor 16u30 besteld, morgen thuis.

Prima prijs en service.

Sterke prijzen en een nog betere service.

Très satisfait du matériel

Matériel conforme au descriptif Délai de livraison respecté Très grande aimabilité de votre service technique ( j'avais un soucis à l'installation et j'ai contacté votre service technique pour faire part de mon problème. Il m'a même fait parvenir étiquettes pour vous renvoyer la marchandise si problème persiste. J'en ai pas eu besoin, c'est moi qui avait commis une erreur de branchement. Tout fonctionne parfaitement)

Super service en info

Niet de goedkoopste, wel heel veel info ivm ventilatie en ook een probleemloze levering.

picco bello!

netjes op tijd geleverd; product is precies wat beloofd werd in de omschrijving; die overigens zeer duidelijk was. Redelijke prijs bovendien.

Zeer snel geleverd en een ruime aanbod, en de prijzen zijn ok zeer tevreden.

goede service

grote of kleine aankoop, de service blijft steeds top, thks

Vlotte levering en het vevraagde produkt.

Veel keuze in produkten en correcte service.

Zeer correct bedrijf.

De levering gebeurde heel snel en correct

Produit conforme de bonne qualité

Bons produits, délais et suivi.

Helemaal niet te vergelijken met het origineel

Eerste bestelling geplaatst voor vervang filters voor onze Duco Energy comfort D325. De filters komen helemaal niet overeen met de filters die we kregen van de fabrikant (Duco) van het toestel.

Snelle levering goede prijs ventilator werkt perfect

Bestelling gedaan , vlug geleverd en product zoals omschreven.

Prima,

Vlotte levering

Vlotte levering maar van de laatste bestelling ontving ik geen factuur en had ik T-stuk 180mm 3 zijden besteld en heb ik 180mm 2 zijden en 160mm ontvangen waar ik niet mee kan doen. 'k twijfel nu of ik het nog een keer probeer te bestellen want de eerste keer was het een fout in mijn bestelling.

Zeer professioneel!

De ventilatie in ons huis is nu eindelijk voor het eerst goed ingeregeld. We zijn zeer goed geholpen en kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

Perfect!

Goede service en 24u na de bestelling was het al geleverd.

Mijn trouwe leverancier van mijn filters

Telkens als ik mijn laatste filter heb gebruikt, log ik even in bij ventilatieland en bestel ik op eenvoudige wijze nieuwe. De dag erna is mijn voorraad weer aangevuld. Dank je hiervoor

Goede en eerlijke communicatie

Goede en eerlijke communicatie, ook als het wat langer duurt dan aanvankelijk beloofd.

Van bestellen tot levering verdient een pluim.

Prima producten ..die voor levering dan ook nog eens prima beschermend verpakt zijn .

Rapide et efficace !

Un tout grand merci pour la livraison du produit. Une très bonne expérience avec Ventilatieland.

In de voormiddag besteld en de volgende dag geleverd.

Alles vlot verlopen

Alles naar wens

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]