Vlotte bestelling en afhandeling

SNelle levering, vlotte afhandeing. Levering volgens afspraak. Het apparaat zelf lijkt me betrouwbaar maar het is nog een beetje te vroeg om hierover uitspraken te doen (slechts 3 dagen in gebruik)

goed materiaal maar zeer slechte bezorgservice

Dag , De bestelde filters zijn toegekomen en heb ik ontvangen op 12/5 , passen perfect en identiek aan de filters die geplaatst waren . Zeer goed. Over de pakketbezorger het volgende : De bezorgfirma meldde mij een bezorging op 11/5. Ik heb op deze datum geen pakket ontvangen en ik ben niet uit huis geweest op deze dag. Ik ben van gedacht dat een besteld pakket mij persoonlijk overhandigd moet worden. Een bereidwillige buur , ik woon in een flatgebouw , heeft mijn pakket vanmorgen bezorgd (12/5). Op zich is dat niet erg omdat jet geen levensnoodzakelijke zending betrof . De buur heeft het pakket onbeheerd gevonden in een gemeenschappelijke hall. De pakketbezorger is dus intellectueel niet instaat om een bestemmeling te zoeken , enkel om een stuur vast te houden en de GPS te volgen . Bedroevend . Uw pakketbezorger is dus ook weinig plichtbewust en presteert ondermaats .Zeer slechte service van de pakketbezorger en de wanprestatie straalt een beetje af op uw firma . Als dat de consequentie is van ’ gratis ’ verzending zal ik in de toekomst liever verzendingskost betalen . Vriendelijke groet Jan Scheppers

Levering snel en correct Decibels nier correct weergegeven, maakt veel lawaa

Levering snel en correct Decibels nier correct weergegeven, maakt veel lawaai

Vlot besteld, vlot geleverd

Ik zocht ventilatorroosters, en kon vond de geschikte producten op de website van Ventilatieland.be dank zij de adequate technische fiches die bij het product kunnen worden gedownload

Kwaliteit correct

Lange leveringstermijn ( + 2 weken ) voor artikel dat ''op voorraad'' was ... Tijdens deze periode geen feedback over de voorziene leveringsdatum

Snel

Snel, was tevreden

Vlug geleverd alles in orde prijskwaliteit top

Zekers doen heel gemakkelijk

Heel goed!

De ventilator werkt goed, de levering was op tijd.

Feilloos verlopen

Duidelijke omschrijving op site en vlotte levering. Alles prima verlopen.

Besteling is aangekomen zoals ik had gewild. Top service naar mijn mening!!!

Lage prijzen en snelle levering

De filters voor ons ventilatiesysteem zijn het goedkoopst bij Ventilatieland. De items waren netjes verpakt en werden snel geleverd (hoewel er gaan haast bij was).

jammer dat geen vijzen bij waren

Goede service over de hele lijn

Duidelijke en overzichtelijke webshop met een uitgebreid gamma aan zeer scherpe prijzen. Beloftes van levertijden worden mooi nagekomen en de opvolging is ook super. Communicatie met betrekking tot de bestelling en de levering gaat ook zeer vlot.

Levertermijn klopt met hetgeen bij bestelling wordt vermeld en goede communicatie over levering.

Zeer tevreden over product, prijs en levering

Correcte afhandeling met iets langere levertijden

Bestelling is correct afgehandeld, enkel de levertijden waren iets langer dan geafficheerd.

perfect

heel snelle levering - kortom een aanrader !

Goede en snelle service

probleem tijdens verzending

Op 9 maart zou mijn bestelling geleverd worden via track en trace,deze liet mij weten dat pakje retour werd verstuurd omwille van beschadiging.Via klantendienst vernam ik dat de som zou terugbetaald worden en ik een nieuwe bestelling moest doen. De betaalde som staat intussen terug op mijn rekening, dus het is in orde! Ik ga een nieuwe poging wagen in de hoop dat nu alles in orde komt.

Levering en materiaal goed

Levering was OK en bestelde materialen voldoen aan verwachting.

correcte levering en snel

Bestelling eenvoudig kunnen plaatsen na contact met de firma en snelle levering op de werf.

Zeer tevreden !

Snelle verzending, goede communicatie!

Zowel de afhandeling als de leveringstermijn waren perfect

Snelle levering en zeer degelijk materiaal

Vrij eenvoudige installatie van de supra 100T. Jammer dat de timer niet werkt. Ik heb het toestel zelf geïnstalleerd met mijn beperkte kennis van elektriciteit. Waarschijnlijk is dat de reden waarom de timer niet werkt (verbinding te weinig? Ventilator geplaatst tussen verlichting en schakelaar, 3 draden verbonden nl nuldraad, fasedraad en schakeldraad, maar helaas...) Voor de rest werkt de ventilator prima.

Duidelijke site, vlotte verwerking en goed beschermd pakket op tijd geleverd!

Helemaal tevreden!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]