Alles volgens bestelling en snelle levering

Perfecte afhandeling van de bestelling

Zeer snelle levering en top product

Na 1 dag geleverd,mooi product,goed ingepakt! Zeker een aanrader!

Helemaal zoals het moet zijn

De bestelde roosters werden tijdig, mooi beschermd en compact verpakt geleverd en voldoen volledig aan de beschrijving op de website en aan mijn verwachtingen. Niets op aan te merken.

Vlugge levering en goede producten

De producten waren vlug ter plaatse en waren ook nog prima voor gebruik.

Tevreden

Snelle en correcte service

Van de 10 aangekochte toestellen bleek er eentje met een productiefout. Na een begeleid onderzoek naar het probleem werd het toestel op kosten van Ventilatieland teruggestuurd en vervangen door een nieuw exemplaar. Een fijne en betrouwbare ervaring ! Alle toestellen werken nu prima.

Goed geregeld. En op tyd en vlekkeloos geleverd

Het product wordt betaalbaar aangeboden. Is in orde , het product zelf. Makkelijk besteld met goede product omschrijving. Makkelijk betaalbaar via de app. Goede informatie over de levering en wordt goed ingepakt ook nog. Top firma

Loze belofte

Ik had dom genoeg mijn ventilator verbrand door kortsluiting. Heb dat ook in de chat sessie met de dame gezegd. Ik vroeg of ze misschien mij kon een pleziertje doen door het onder garantie te laten vallen. Ik weet ook dat het niet kon maar proberen kan je altijd. Ze schreef me dat het niet kon maar beloofde me een korting van 10 euro bij een volgende aankoop met een code via mail. Nou die korting is er niet gekomen. Ik heb een nieuwe Vent-Axia gekocht omdat ik een nieuwe nodig had.

perfect

alles liep zoals verwacht, gewoon perfect :-)

Goed product, wel laat geleverd

25/01/2022 besteld en betaald. Moeten wachten tot 1/03/2022 alvorens er een verzending kwam en factuur. Zelf moeten polsen waarom er geen verzending kwam...

Exact als beschreven en verwacht

Via jullie overzichtelijke website met een zeer groot aanbod gevonden wat ik zocht. Vlot besteld en betaald en correct binnen de voorziene levertermijn afgeleverd. Een aanrader

snelle en vlotte levering en het product is gemakkelijk te vinden

zeer positief

We hadden 2 dingen besteld waarvan eentje met een langere levertijd. Het andere onderdeel hadden we eerder nodig maar het zou tegelijk komen. Na een korte mailwisseling hebben ze het super opgelost. Goede klantenservice en ook degelijk en goed materiaal. Ik zou er zeker nog een keer bestellen!

Goeie filters

Filters besteld voor ons ventilatie systeem. Snelle levering en goede prijs. Wij bestellen altijd via deze site en super content van! Tot de volgende bestelling binnen 180 dagen.

Correcte en snelle levering. prima kwaliteit;

Allés was naar wensen van onze bestelling

Uitstekende service

Vlotte website, korte levertijden, goede verpakking.

A lot of product in stock and fast delivery.

Happy with the service. It is only a pity that post.nl doesn't come back if you are not present. It's returned to the sender.

Super snel levering

De foto was niet zoals in echte( lichter dan verwacht, zwaarder aluminium)maar toch blij van mijn aankoop! Goede prijs en rap geleverd.

Klantvriendelijkheid 0,0

Ik heb 2 sets besteld van filters voor een ventilatiesysteem. Ik ontvang 2 sets met de verkeerde filters. Na contact met de klantendienst wordt me van alles gevraagd waar ik steeds netjes op blijf antwoorden. Op het einde vraagt men mij zelfs foto's van het product, maar ik blijf mooi reageren. Nu krijg ik een mailtje met daarin de uitleg dat ik maar opnieuw moet bestellen (dat gaat het vlotste). Dit spel duurt nu al 2 weken. Leuke ervaring als klant! Hier bestel ik dus nooit meer.

Perfecte afhandeling van de bestelling!!

De goederen waren niet volledig op voorraad. Goede briefing en voorstel naar een nieuwe leverdatum die perfect opgevolgd werd. Blijf dit aanhouden.

Snelle verwerking

Goed produkt

Goede prijs en goede service!

In onze zoektocht naar een c-systeem voor ventilatie kwamen we bij Ventilatieland terecht die toch echt wel makkelijk 100 € goedkoper was dan andere winkels en ook betere sets aanboodt. Ik heb dan even wat reviews geraadpleegd en het viel me op dat er toch wat minder goede reviews te vinden zijn ivm de klantenservice. Gezien het prijsverschil, hebben we het 'risico' toch genomen. Product werd snel en vlot geleverd, een extra onderdeel dat we bijbesteld hadden bleek toch niet het juiste dus vreesde ik problemen met de retour (vanwege sommige reviews). Echter niets van aan, vlotte retour, vlotte communcatie. Niet supersnel maar dat hoeft ook niet. Retourbedrag teruggekregen en blij met ons ventilatiesysteem. Hier geen problemen, goede service, ruim assortiment en goede prijzen. Bedankt!

Prijs/kwaliteit zeer goed

Moeilijk telefonisch bereikbaar. Leveringen naar Belgie verlopen niet steeds even vlot.

goed product snelle levering TOP

alles paste perfect ,goede service . een aanrader

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]