zeer tevereden , goede service en snelle levering

rappe verzending en goede comunicatie met klantendienst

goede service

ok

Snelle behandeling

Snelle levering,degelijk verpakt

alles correct verlopen en juist ontvangen

Goede ervaring.

Met die verplichte velden weg ermee

Maak een gebruiksvriendelijke en relevante vragenlijst en ik vul hem wel in. We wilden bestellen bij een Belgisch bedrijf - wat de website ook deed vermoeden "de grootste ventilatiewebshop van België". Maar bij levering blijkt het een dekmantel te zijn voor een Nederlands bedrijf. Niet netjes.

correct en prijs kawaliteit

We hadden achter 10min zoeken direct de perfecte flexibele buis. ook de prijs viel redelijk mee vergeleken met andere sites. alleen een nadeel we hebben 1 week later dan de leverdatum de buis gekregen maar ze hadden daarvoor op voorhand ons verwittigd. dus dat is volgens mij goede service!

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Zeer uitgebreid aanbod & duidelijke info over de toestellen

Zeer uitgebreid aanbod & duidelijke info over de toestellen

tevreden.

alles verliep vlot. Eén minpuntje : waarom persé zo vlug willen leveren? (zodat we goed de datum van bestellen moeten uitzoeken om de levering op een dag te laten gebeuren dat we thuis zijn). Geef ons liever de keuze om zelf een dag van levering te bepalen.

Zeer ruime keuze in de online-winkel.

Ruime keuze en correcte levering. Bij niet tijdige levering wordt je mooi op de hoogte gehouden. Grt. Yves

Ik kan het in één woord. Prima.

Duidelijke site en snelle levering, ik snap alleen de verpakking niet. Een rooster van 10 x 50 cm verpakken in een soort van envelop van 50 x 60 cm. Je moet hier gewoon echt voor thuis zijn, nu was ik dat toevallig anders had ik het waarschijnlijk bij de buren op kunnen halen. Ook dat is geen probleem maar het had volgens mij ook zo verpakt kunnen worden dat het door de brievenbus had gekund.

Snel antwoord op mijn vraag en kon direct het juiste bestellen

Prima toestel. Voldoet aan mijn verwachting

Levering perfect.

Geleverd zelf met mijn wens om het op een latere dag te leveren.

Correcte en snelle service!

Product voldoet aan de info die vermeld staat in de webshop!

zeer mooi en goed produkt

ben zeer tevreden over het toestel heeft een mooie kleur en doet wat het moet doen

Een snelle levering van een correcte product, zoals het hoort !

De CO2-meter is een degelijk en kwaliteitsvol produkt dat in deze coronatijden op zijn plaats is op de werkvloer. Hopelijk is deze periode snel voorbij... Maar ook daarna kan het zeker zijn nut blijven bewijzen, want ook dan word je erop attent gemaakt dat het nodig is te verluchten/ventileren. Gezonde lucht zorgt voor gezonde werkijver :-)

2 Ruck tube fan besteld, zeer gemakkelijk te plaatsen, Levering en betaling goed verlopen, Top aankoop.

Correcte service

Correcte service

Perfecte verzending

De producten zijn goed maar jullie zijn karig met exacte afmetingen. Het is niet moeilijk om bij de onderdelen de juiste binnen en buitendiameter te plaatsen. Het is bij alle verdelers het zelfde probleem, bv 150 mm diameter is dit binnen of buitendiameter Maw. meer duidelijkheid en u gaat nog veel meer verkopen

zeer snelle levering

zeer snelle levering. Het toestel werk zeer goed en is gemakkelijk in gebruik. Waarvoor dank.

Goede service en vlotter handeling van het order

Goede service, vlot afhandeling order en gebruiksvriendelijke manier van bestellen.

Super service

Ik vond snel en gemakkelijk wat ik zocht. Het bestelde werd snel en degelijk verpakt verzonden.

bestelling correct uitgevoerd.

jyh

fantastis

Alles heel goed verlopen en top materiaal.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]