envoi rapide

site très accessible,facilité de commande et envoi rapide

Heel vlotte transactie

Overzichtelijke webshop, snelle service, goed verpakt... Meer moet dat niet zijn.

betrouwbaar

Heel overzichtelijke site. Ik bestelde een CO2 meter die aan alle verwachtingen voldoet. Een klein puntje van kritiek: het heeft ruim 10 dagen geduurd vooraleer het toestel toekwam.

Alles gaat volgens plan. Geen enkel probleem met de bestelling tegengekomen. Ontvangst van het product zoals aangegeven.

Niet geleverd

Ik heb enkel een mail ontvangen van Post.nl dat het pakket afgeleverd zou zijn.

Uitstekende service

Snel en prima kwaliteit

top service en afspraken

opnieuw werkten we samen met Ventilatieland voor het leveren van CO-meters voor onze school, en alles verliep perfect zoals gevraagd. Wij zijn uiterst tevreden en raden hen zeker aan!

zeer goed

correcte afhandeling

Correcte winkel

Snel besteld en snel geleverd.

Goede prijzen, super snelle levering, een aanrader dit bedrijf !

snelle en correcte service

Prachtige website waar ik makkelijk mijn producten, als doe-het-zelver, toch snel gevonden heb. Ook een mooie extra korting gekregen bij mijn uitgebreide bestelling. Prima service.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid voor een scherpe prijs.

Voor aankoop van nieuwe filters, heb ik op het internet de prijzen van diverse aanbieders vergeleken. Ventilatieland beschikte over diverse filters met de beste prijs. Levering nam maar een paar dagen in beslag maar desondanks verontschuldigde Ventilatieland zich hiervoor onmiddellijk per mail en bood korting aan voor volgende bestelling wat ik als zeer klantvriendelijk ervaar.

Levering snel en correct

Snelle en vlotte levering

Correcte prijzen en snel geleverd

Zeer duidelijke en betrouwbare webshop

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze webshop. Product overzicht en uitleg is zeer duidelijk online. Ook het contacteren en retourneren verloopt zonder enige problemen, en correct.

Na wat wachten ontvangen.

Mijn co2 meter werkt niet. Kan ik deze terug sturen?

de filters kwamen goed aan en waren verpakt in een iets te grote doos .het bestellen op de site was gemakkelijk maar spijtig dat er geen korting op was . tot de volgende bestelling

het werkt

simpel en eenvoudig toestel dat volledig an de verwachting voldoet

meoilijke communicatie via mail

Via telefoon zeer correcte info. Door automatische mailingssysteem zeer onduidelijk als je specifieke vragen en problemen ondervindt. Was mij niet duidelijk hoe het zou verlopen kreeg geen duidelijke antwoorden. Groetjes Ilse

Geïnstalleerd zoals voorgedaan op YouTube film

Itho daalderop werkt prima. Vergeleken met mijn oude ventilatiebox is deze veel stiller en krachtiger en dat is eigenlijk alles wat ik nodig ben. De prijzen bij ventilatieland liggen ook lager dan elders dat zie je meteen als je een paar zoekopdrachten hebt gedaan.

Vlotte communicatie omtrent levering

Onze levering moest achteruit geschoven worden wegens algemene sluiting tussen Kerst en nieuw. behandeling hiervan liep zeer vlot en levering gebeurde ook op de correcte datum.

Snelle service en een nette prijs!

Binnen een dag geleverd, en vele malen goedkoper in Nederland.

Heel goede service. Mailen ook snel terug.

Amazing

Op zondag besteld , 2 dagen later stipt thuis geleverd ...

De bestelling is niet het gevraagde

10m besteld en maar 3.90 ontvangen

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]