Lijkt mij in orde, nog maar pas in gebruik.

Heb het toestel enkel op het net aangesloten, niet op PC

Snelle levering, en tevreden van het product

Niets op aan te merken

Porducten eenvoudig en duidelijk online te vinden

Besteld en zeer vlug geleverd. Al wat er moest zijn was er. Mijn dank.

Misleidende website, slechte naservice

Website zegt, bestellen voor 16.30, binnen de 24h geleverd!? Maandag besteld om 15.21u. uiteindelijk donderdag pas geleverd.

zeer vlotte bediening

bij de feestdagen besteld en toch vlotte levering ervaren

Duidelijke Productomschrijvingen op de website En snelle levering.

Met het bedrijf niets mis, maar heb mijn aangekochte CO2- meter niet zien werken. Na deze voorzichtig uit de verpakking te hebben gehaald en de usb-kabel te hebben aangesloten, gleed het toestel uit mijn handen en was het displayt meteen beschadigd. Geen beeld dus. Jammer, zal dus een nieuwe moeten bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tout parfait

Traitement normal de ma commande. Envoi relativement rapide de la commande. Très bon appareil. Rien à signaler.

Bestelling en levering is vlot gegaan niettegenstaande de feesten.

De leveringstijd was normaal gesproken korter. Maar gezien de eindejaarsfeesten was dit niet zo. Alles was echter duidelijk gecommuniceerd op de website.

Goed en duidelijk toestel en snel geleverd!

Goed en duidelijk toestel en snel geleverd!

Gut

Schnelle Lieferung, ware ok.

positief

Zoals altijd prijs kwaliteit top

Maken beloftes waar en voor een zeer correcte prijs. Tevens goede service naverkoop

Ok maar…

Spijtig dat er geen backup batterij in zit. Bij het verplaatsen (naar een ander lokaal) of bij het verbinden met de PC moet het toestel telkens terug opstarten want de voedingsstekker moet eventjes onderbroken worden.

heel betrouwbaar en goede produkten

Beste ik ben heel tevreden van mijn aankoop en ik weet dat ik altijd om advies kan vragen als dit nodig zou zijn; Mvg De Cooman Dirk.

top

Correcte en snelle levering van de bestelde goederen.

Correct geleverd. Duidelijke factuur.

Toestel is eenvoudig te bedienen. De temperatuurmeter diende wel correct ingesteld te worden. Alles werkt prima.

Vlot gezocht en bestelling gekregen

Klantervaring is ok, helaas weet ik niet wat de werknemerservaring is van het bedrijf zelf en post.nl

volgens de verwachtingen

Goed verpakt en tijdig geleverd.

Kan het product zelf niet beoordelen omdat het hier een geschenk betreft.

Goede doorgaans snelle service

Ik bestel via ventilatieland.be steevast de filters voor de Vasco D425 (F7 & G4) en dat gaat heel vlot. Enkel de laatste keer zat er wat vertraging op de levering, maar dat werd ook duidelijk en tijdig gecommuniceerd. Sowieso is het van niet veel belang als de levering 1 of 2 dagen extra duurt.

Perfecte apparaten

Mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Kwaliteitsproduct en vlotte dienstverlening

Bestelling via website verliep zeer vlot. Duidelijke info was beschikbaar. Ook het betaalproces verliep soepel en veilig. Levering gebeurde iets trager dan je tegenwoordig gewend (of verwend... ) bent maar daar is op zich niets mis mee. Toestel zelf werkt direct en is eenvoudig en helder. Toch een extra geruststelling.

Ondanks de kerstperiode en de pandemie heb ik mijn toestel snel en correct geleverd gekregen. Het toestel wekt zoals het hoort.

Ok

Enkel de ophang beugels zijn ven mindere kwaliteit.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]