Geen problemen. Bedankt

Snel en goed geleverd

Afzuiging hangt nu in hangar met condens vorming, word opgevolgd.

Zeer snelle service

Goed materiaal en snelle levering.Top!

Geen problemen met levering en correct afgesproken leveringstijd

Duidelijke website, correcte prijs, goede communicatie opvolging van levering. Product is hetgeen ik ervan verwacht had.

Snelle levering en prima kwaliteit

Heel tevreden

Snelle correcte levering.Zeker aan te raden.

Prima website

Correcte prijs Snelle levering Gratis verzending bij lage aankoopwaarde

tevreden over de levering

vlot om te bestellen en geleverd zoals voorzien

Correcte levering

Het heeft een tijdje geduurd voor we onze bestelling ontvingen. Maar dat zal waarschijnlijk te maken hebben met de drukte van de feestdagen. We kregen wel steeds en onmiddellijk antwoord op onze mails. De bestelling was correct.

Goede informatie op website en telefonisch , correcte prijs

Duidelijke website aangevuld met goede info per telefoon. Materiaal van stevige kwaliteit,

Service is goed

Ik ben super tevreden over de afhandeling en levering van het produkt.Wel tamelijk lang moeten wachten op de levering,maar rekening houdend met de drukte is dit te aanvaarden. Wel niet tevreden over het produkt,o.a. niet moeilijk afleesbaar omdat het niet oplicht.Verder zijn de waarden ongeloofwaardig...dus retour!

De levering heeft vertraging opgelopen maar is toch eerder geleverd dan voorzien. Echter op de website stond er vandaag besteld, morgen geleverd. Dit is echter niet voor elk product zo.

alles wat je moet weten op één scherm

Vlotte afhandeling van bestelling. Leverdatum werd uitgesteld wegens grote vraag, maar uiteindelijk toch nog asap geleverd.

Uitmuntend.

Supersnel mijn bestelling bij mij thuis. Één van de snelste dat ik al heb meegemaakt.

Vlotte , snelle, correcte transactie

Prijs, kwaliteit en snelle levering.

Ventilatieland doet wat het belooft.

Betrouwbare leverancier.

Duidelijke en correcte communicatie omtrent de leveringstermijn. Goede omschrijving van het product op de website met mogelijkheid om de nodige documenten te downloaden.

Uitstekende service en vlotte afhandeling

Buizen en hulpstukken gekocht voor ventilatoren. Zeer overzichtelijke website, ruim aanbod, snelle levering. zeer gunstige prijzen.

Corect en goed

Goede ervaring

de filters voor ventilatie systeem

De bestelde filters hebben wij heel snel ontvangen. Goede service. Niks op aan te merken. Dit blijft ons bestel adres.

uitstekend

uitstekende service

Goede service, tegen zeer concurrerende prijzen!

Filters gekocht voor mijn warmte terugwin unit voor een prijs die een stuk voordeliger was dan bij andere webshop. Kwaliteit van de filters ook goed

zeer snel

mijn co2 meter zou normaal pas geleverd worden na 22 december maar ik had het al vroeger aan gekregen het is heel eenvoudig te bedienen en werk heel goed alvast bedankt voor de snelle service ben heel tevreden

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]