Zeer duidelijke site, snelle en correcte levering.

Ik zou meteen terug bestellen bij Ventilatieland.be.

Super service!!!

Top !!!!!!!!

perfect

Vanaf bestelling tot levering liep alles perfect en zeer klantvriendelijk.!

Niet zo best

Ik heb twee badkamer ventilatoren besteld en merkte dat ik me met een vergist had! Ik heb direct telefonisch contact met hen gehad men zegde de juiste in de plaats zouten steken voor de verzending . Komt mijn pakket van twee ventilatoren aan zit er geen andere bij dan degene ik besteld had! Dan vraag ik retour aan oké word goedgekeurd men zegt een mail te sturen met het retourlabel en tot op heden heb ik dit nog niet binnen gekregen , dus heb ik al een keer terug gemaild maar nog steeds heb ik geen retourlabel straks is het te laat en ben ik mijn geld kwijt dat is natuurlijk ook een methode om niet terug te moeten betalen hopende op een positieve reactie met vriendelijke groeten Nicole

Uitstekende service

Snelle verwerking zeer duidelijke communicatie

Ze zijn niet betrouwbaar.

Ze zijn niet betrouwbaar. Ik wacht al meer dan een halve maand op 2 CO2- en vochtsensoren (sensoren die ik niet in het pakket vond). Nadat ik ze 16 dagen geleden de video met het uitpakken van het pakket had gestuurd, vertelden ze me dat ze ze moesten zoeken in het magazijn en dat ze een interne onderzoek waren begonnen. Sindsdien heb ik niets meer van ze gehoord. Helaas moest ik een klacht indienen bij de autoriteiten zodat ik mijn spullen terug kon krijgen...

vervelend dat ze mij lastig vallen voor een beoordeling

vervelend dat ik nog emails van hun krijg, bv om hun te beoordelen, ik heb daar niet om gevraagd.

NIET GOED

REKENING WERDT BETAALD MAAR NIET ALLES GELEVERD WAS EERSTE BESTELLING VOOR REST OOSTENDE ANDERE RESTAURANTS ZULLEN NIET VOLGEN

Het toestel voldoet exact aan wat ik er van had verwacht

Goed prijs kwaliteit verhouding

Correcte en snelle levering

Nog nooit problemen mee gehad, alle bestellingen zijn zeer snel afgehandeld. Ook toen er een product niet meer aanwezig was mocht ik de bestelling zonder problemen annuleren.

Toppyy

Alles perfect in orde snel geleverd, zeer goede badkamer ventilator dank u

Goed product

Gemakkelijke installatie , mooi en duidelijk overzicht Een aanrader.

ik heb nog steeds geen levering gekregen door de problematiek van de besteldiensten .

zie hierboven

Geen bon gekregen

Beste ik heb geen bon gekregen van het product.

Snel en correct geleverd voor de juisteprijs

Snel en correct geleverd voor de juiste prijs

Heb wel wat langer moeten wachten maar ze konden me altijd verder helpen als ik een vraag had

parfait!

Aucun problème rencontré, matériel de bonne qualité ,prix super !! je recommande!

Perfecte ventilator. Snelle levering

Superhandige website met snelle afhandeling

Heel eenvoudige website om gewenst product te vinden en eveneens snelle en correcte levering

correcte en snelle levering ,perfect

zeer correct

Teleurstellende ervaring.

toen bleek dat het huisnummer niet correct was doorgegeven en er gevraagd werd om dit alsnog te wijzigen ifv een bestelling die was geplaatst bleek dit onmogelijk. Vreemd in een omgeving waar alles digitaal dient te verlopen.....

Professioneel materiaal en behulpzame ondersteuning waar nodig

Mooi ingerichte website ingedeeld per categorie wat het zoeken een stuk eenvoudiger maakt. Snelle levering van bestellingen en zonder verdere problemen. De helpdesk is zeer behulpzaam en zoekt afdoende antwoorden en/of oplossingen op gestelde vragen of problemen. Zeer professioneel en klantgerichte aanpak. Materiaal is van de beste kwaliteit alsook de service. Kortom prettig business doen met deze organisatie/medewerkers.

Heel goed.

De bestelling was snel bezorgd!

Gemakkelijk online te bestellen en vlug geleverd

Ik ontving mijn bestelling in twee aparte zendingen hoewel het gemakkelijk tot één zending had kunnen worden beperkt. Dat gaf even verwarring. Maar afgezien daarvan is de service prima verlopen.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]