Sneller service!

Snelle en correcte service

Mooie artikels, maar levering van Post NL liet op zich wachten

Handige website en het winkelen verliep vlot.

goede service

Vlotte service. Product voldoet aan beschrijving en verwachtingen

slecht

Ik heb een CO2 meter bij jullie gekocht, die is van onze rekening gegaan maar ik heb hem nog steeds niet ontvangen !!! Kan u mij daarover dringend informeren aub !!! Philip Seghers Zaakvoerder Comeplast-Carpaco

Levering sneller dan voorzien

Levering sneller dan voorzien

Zeer snelle service

Prijs kwaliteit, super!

Zal zeker terug bestellen bij Ventilatieland

Zeer vlotte service en gemakkelijk site

Makkelijke webside en zeer vlotte afhandeling en levering

Zeer tevreden .. Ventilatieland een aanrader.

Kwaliteit aan zeer voordelige prijs...Ik raad ieder, dat is wat men verwacht van de aankoop

Overzichtelijke site, snel geleverd.

Snelle levering, correcte prijzen

Snelle levering, correcte prijzenv

Perfekte service

Perfekte service

snelle service. maar zeer misleidend.

misleiding van klanten. ventilatie.be is dus geen Belgisch maar een Nederlands bedrijf.

Correcte en tijdige levering van bestelling

Vlotte bestelling via de website gevolgd door snelle levering en Facturatie

Geen boe of BA direct geleverd

Top en snel

Goed, vlot, probleemloos.

Alles werd in orde geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede beschrijving en snelle levering.

Het bestelde product was zeer snel ter plaatse ondanks de situatie. Hartelijk dank daarvoor.

Perfecte service en scherpe prijzen

Mijn bestelling verliep heel vlot en het product werd perfect afgeleverd

Slechte transport

Ik heb nog niets ontvangen

correct

vlotte levering

Kwaliteitsvol toestel goed geleverd

Zeer kwaliteitsvol en gebruiksvriendelijke CO2 meter. Enige minpuntje is dat de kabel wat langer mocht zijn.

Snelle en complete levering

De bestelde goederen werden snel en compleet aan huis geleverd. De website is overzichtelijk.

=)

=)

Tevreden

Correcte levering.

CORRECT

CORRECT EN SNELLE LEVERING.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]