Prima keuze

Vlot geleverd, heel goed opgevolgd en prima materiaal dat er ook nog leuk uitziet.

Correct en snel

Correct en snelle levering

prima bedrijf

goede keuze,prima prijzen en vlotte levering

Zeer tevreden!

Materiaal was snel bezorgd, compleet als 1 levering, goed verpakt en op de juiste datum.

Snelle levering van kwaliteitsvol product.

Heel vlotte en correcte levering Duco ventilatiebox

Mijn bestelling werd heel vlot behandeld en de dag erna al geleverd. Ben dan ook zeer tevreden over de communicatie i.v.m. bestelling. Ook de geleverde producten van Duco (ventilator en schakelaar 220V met RF) werken zeer prima en de ventilator is bijzonder stil. Een meer dan tevreden klant.

Goede producten.Spijtig dat de leverancier niet altijd betrouwbaar is.

Wordt waarschijnlijk geleverd volgens track & tracé. Uiteindelijk niet. Na het weekend opnieuw maar op een plaats op het domein waar het artikel niet dadelijk zichtbaar was. Uiteindelijk toch gevonden. Artikel ok

Kwaliteit voor weinig geld

Filters besteld voor mijn ventilatiesysteem. Goedkoper en betere kwaliteit dan bij installateur. Groetjes.

goede leveringen

ALLES CORRECT GELEVERD

Alles perfect verlopen

Goede winkelwebsite en mailcommunicatie. Alle afspraken goed verlopen. Samengevat een aanrader.

Prijs kwaliteit,top

Snelle levering, goed verpakt,

perfect

perfect

Goede uitleg op de website, goede geprijsd en snel geleverd. Keurig toch!

Snel en alles correct afgehandeld.

Duidelijke website , alles snel en correct afgehandeld.

Snel en alles correct afgehandeld.

Duidelijke website , alles snel en correct afgehandeld.

Artikel stemt overeen met wat ik heb besteld , prima verpakt,

Zeer correcte levering en service achteraf

De levering was zeer snel. Ik had echter een tussenstuk met verkeerde diameter besteld. De procedure voor retourneren was duidelijk en contact via mail ging heel vlot.

Snelle levering, geen tekorten

Snelle levering, geen tekorten

snelle levering juist in tijd voor korting

Ruim assortiment en snel geleverd

Duidelijk website, je ziet wat je koopt. Zeer interessante prijzen en snel geleverd.

Goed product, correcte levering

Vrij stille ventilator met groot debiet voor kleine diameter. Stevige aansluitstukken.

Uitgebreid gamma, goeie prijzen, netjes verpakt en snel geleverd.

prima in orde

zoals het hoort alles goed verlopen.

Snelle bediening

Goede cervice

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]