Prima site met correcte info, snelle levering van kwaliteitsvol product

Perfecte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte service en snelle levering

Correcte servicce en snelle levering

Alles perfekt in orde.

Alles perfekt in orde.

Alles is perfect verlopen

Heel tevreden over het product!

Gemakkelijk in gebruik en vooral heel nuttig in deze bizarre tijden. Vanaf nu altijd zuivere lucht!!! Vriendelijke groetjes

Geen omruiling van foutief geleverd artikel

Foutieve levering van Ventilatieland wordt enkel terugbetaald. Nu mag ik op eigen kosten nog eens bestellen en verzendingskosten betalen. Jammer.

Goed op tijd

Tip Top

Zeer snelle en goede service. Doe zo verder.

perfecte website

e commerce functionaliteit werkt zeer vlot

vlot en correcte bediening

vlot en correcte bediening

goed toestel, prima service

snel besteld en geleverd, prima toestel dat doet wat het belooft. wat de verpakking betreft: het toestel was los in een kartonnen doos gegooid, met veel vrije ruimte errond. dat kon dus beter. ps: als het pakketje één of twee dagen later zou geleverd zijn was het ook nog goed.... opmerking: we bestellen zogezegd wel op een belgische website, maar het pakketje komt wel uit nederland. maakt me verder niet veel uit maar voelt wel enigszins merkwaardig aan. heeft wel invloed op btw-aanslagvoet.

Duidelijke omschrijving op de website. Goedkopere huisvariant gevonden van mijn type ventilatiefilter. Vlotte en snelle levering.

beter dan ik verwacht had!

Goede website met veel info; vlotte bestelling en daarna vlotte levering. Niets op aan te merken - zo hoort het. Ik kocht bij u aan een iets hogere prijs dan op een andere site door 1) de beschikbaarheid en 2) de productinformatie. Daarom 9,5 en geen 10

zo zou het overal moeten zijn

direct antwoord op mijn vragen, gevolgd door een snelle levering

Snelle en correcte levering

Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle bediening en levering na plaatsen bestelling

Vriendelijke telefonische hulp

Super ervaring

Heel goede service.

Zoals het hoort tip top correct .

Correcte opvolging , juiste Delivery info , perfecte productomschrijving .

aparaat voldoet aan mijn verwachtingen

aparaat voldoet aan mijn verwachtingen

Top bedrijf met groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer handig apparaat om de luchtkwaliteit te meten.

De CO-2 wordt zeer duidelijk weergegeven; Als je vensters opent, daalt de CO-2 verrassend snel. Echt zeer handig en nuttig voor de gezondheid. Het komrt van pas, niet alleen om je tegen Covid te beschermen, maar ook om in woon-of slaapkamer de aanwezigheid van genoeg zuurstof te bepalen.

Correct en snel

Ik ben tevreden van de snelle en correcte service en facturatie.

ok

alles zoals verwacht

Slechte levering door PostNL

Correcte afhandeling bestelling bij ventilatieland, maar levering door PostNL is onaanvaardbaar. Bestelling werd NIET geleverd op hun voorgestelde leveringsdatum, maar wel als afgeleverd vermeld op hun track&trace website, en niemand bereikbaar voor klacht. Werd nadien toch geleverd. Zal nooit nog bestelling plaatsen als ze geleverd wordt dr PostNL. Zoek andere pakjesbedrijf voor leveringen in België! Slechte ervaring met PostNL is al meermaals voorgevallen.

vlot en correct

vlotte en correcte levering snel antwoord via chat factuur correct ontvangen

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]