Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit

Product werd snel geleverd en is makkelijk te installeren

Juiste produkten geleverd

5 waard als het probleem is opgelosd

Beste,ik heb een bestelling geplaatst en die is geleverd. Maar het was een gedeeltelijke foute bestelling.Ik had een eat125T(met timer)besteld(=art.nr:19300319)maar ik heb een eat100HT gekregen.Ik heb dit gemeld ,heb antwoord gekregen dat ik een foto moest sturen maar voorlopig is het nog niet opgelost. Mijn renovatiewerken liggen dus stil. Graag zou ik willen weten wat ik moet doen. Mijn factuurnummer 6417327 Ordernummer 3449442 Klantnummer 338569 Alvast bedankt Vr gr

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

Reeds 3 co2 meters besteld voor grotere zalen. Handleiding is duidelijk en toestel is eenvoudig te bedienen. Zelfs bij grotere problemen vind je op internet gebruiksvriendelijk handleidingen terug waarmee je aan de slag kan.

Zeer goede ervaring

Zeer correcte prijs en heel snelle levering. Waarvoor andere firma's enorme verzendkosten aanrekenen was hier gratis.

Snelle verzending

Content met mijn bestelling.

Tot nu toe heel slecht want pakje is nog niet gelever

Alweer PostNL die in de fout gaat.

Zeer goede service

Zeer correct en een snelle levering en een mooi strak model van ventilator

super !

Goede ervaring

Product is precies zoals aangegeven, goede kwaliteit en op tijd geleverd op de door hun aangegeven datum.

goede en snelle levering

Snelle levering en goede ventilatoren

Ventilatie en toebehoren aangekocht voor een ruimte te verluchten waar dagelijks gewassen en gedroogd wordt. De ventilatoren zijn van goede kwaliteit, De site is overzichtelijk, alles snel gevonden. De bevestiging beugels voor de plastic ronde buizen zijn van iets mindere kwaliteit. Maar voor de goedkope prijs kan je best enkele stukken reserve bestellen. Voor de installatie thuis heb ik een analoge tijdschakelaar elder moeten kopen. Deze zou nog in jullie gamma mogen opgenomen worden.

Goeie prijs , snelle levering!

Had snel een wtw balansventilatie-systeem nodig na wat aanpassingen in mijn woning en via ventilatieland juiste product voor een scherpe prijs gevonden. Na 's avonds laat te bestellen direct bevestiging gekregen dat dag erop al verzonden ging worden . En idd dag later mooi pakketje aan de deur, dag erop al kunnen installeren en opstarten.

Snelle levering.

Toestel werd nog niet gebruikt

Snelle en correcte afhandeling.

Prima.

Heel erg tevreden !

Heel mooie keuze van ventilatoren, zeer gunstige prijs-kwaliteit-verhouding, duidelijke website met veel informatie, vriendelijke klantendienst. Kortom: een topbedrijf!

Prima. Snelle levering

Snelle levering, maar…. Op de site stond in grote letters 5% korting wegens single Day. Die heb ik niet gekregen. Blijkbaar was dat voor de volgende dag, maar de reclame liet uitschijnen dat het al geldig was. Als ik het had geweten had ik een dag gewacht! Het product is prima, maar het lukt niet om het scherm blijvend te verlichten. 2x tikken op de enter toets brengt niets op. Hopelijk krijg ik nu niet teveel reclame . Ik bestel toch enkel wat ik nodig heb, Vriendelijk groet Bea

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding met een uitstekende service !

CO²-meter aangekocht met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende service, snelle en correcte levering. Niets dan goeds over Ventilatieland !

Goede prijs en snelle levering

Product snel en correct geleverd!

Voor mijn aankoop had ik een vraag en die werd via mail onmiddellijk beantwoord. Het is de tweede CO2-meter die ik aankoop bij Ventilatieland en altijd 100% tevreden !

product voldoet niet

ventilator met timer en hydrometer. Blijft al 4 dagen permanent draaien, zo vochtig is het nu ook weer niet...

alle soorten filters aan goede prijs

duidelijke site, perfecte levering aan voordelige prijs

correcte site en snelle levering

uitstekende service en kwaliteit.

uitstekend!

goed produkt met snelle levering

badkamerventiatie doet het goed, was wel even zoeken hoe deze juist moest aangesloten worden

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]