Product niet voorradig maar correct afgehandeld

Na het plaatsen van een grote bestelling bleek dat de ventilatieunit niet op voorraad was, hoewel dit zo op de website aangegeven werd. Ik werd hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht via mail en in eerste instantie was er slechts een weekje uitstel. Een week later kreeg ik de melding dat de levering pas in december mogelijk zou zijn. Hierop heb ik de order geannuleerd en een terugbetaling gevraagd. Ik heb meermaals contact gehad met de klantendienst via mail en ontving steeds binnen de 24 uren een antwoord. Het geld werd onmiddellijk terug overgemaakt. Op zich ben ik dus tevreden maar vind het jammer dat de voorraadstatus niet klopt op de website.

snel correct en top product

Altijd al snel geholpen en zeer snelle levering na betaling Voor bedrijven zou het misschien interessanter zijn om op rekening te kunnen betalen na levering. Betalingsverantwoordelijke is niet altijd aanwezig.

Snelle en correcte service.

Ik mocht een ervaring beleven die volledig conform mijn verwachtingen was.

goede prijs / kwaliteit verhouding ,snelle levering.

dit was mijn eerste bestelling maar het zal zeker niet de laatste zijn. top service !

supersnelle service en voordelig

Ik ervaring weet ik dat de CO² meters zeer degelijk zijn. Ventilatieland biedt ze aan aan voordelige prijzen, en verleent tevens een supersnelle service en dienstverlening.

Alles dik in orde

Tweemaal besteld, alles keam snel en netjes verpakt aangeleverd. Erg tevreden!

gemakkelijk en betrouwbaar

Alleen verzending via bpost niet afgeleverd op juiste adres, wel 2 dagen later op afhaalpunt.

Alles verlopen zoals het hoort

Een ervaring voor herhaling vatbaar

Geleverd wanneer aangegeven

Beste kwaliteit/prijs verhouding

Goede prijs en juiste leveromvang maar mijn bestelling die geplaatst werd op zaterdag voor 12u30, werd niet op de volgende werkdag geleverd zoals aangegeven op de website.

Perfect geleverd

Levering co2 volgende dag reeds (zaterdag)

Voldoende

Juiste originele stuknummer, foute maten op de site en juiste onderdelen geleverd met juiste maten volgens fabrikant.

Plezierige ervaring

Een goed ontworpen website die je helpt om tot de juiste keuze te komen voor je ventilatiesysteem.

Goed en snel

Goede ervaring

Schitterend

Nu weten wij dat ons lokaal voldoet aan de normering.

Goed product, werkt zoals verwacht

Goede communicatie en een vlotte service op maat!

We kregen snel voldoende informatie bij onze zoektocht naar een goede CO2-meter. Afspraken werden gemaakt voor een vlotte verzending, rekeninghoudend met onze verlofdagen zodat alles tijdig en op een gepast moment geleverd werd. De CO2-meter is trouwens heel gebruiksvriendelijk!

Vlotte snelle levering aan scherpe prijs

Vlotte snelle levering aan scherpe prijs

service is top

ze staan altijd klaar om raad te geven

Uitstekende support van de klantendienst!

De aankoop van onze ventilatieunit is zeer vlot verlopen. Zeer snel antwoord gekregen op mijn vragen die ik stelde via mail. Uitstekende support van de klantendienst!

Snelle levering en goede prijzen

Perfect van A tot Z

Perfect van A tot Z

Goede winkel

Slecht

Het is al langer dan een week en ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen terwijl er op de site staat dat het volgende dag geleverd wordt.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]