Snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en efficiënt

Snelle levering en prima produkt cfr de beschrijving !

Vlot en efficiënt

Bestellen en dag later is deze reeds verzonden

Prima over heel de lijn

Levering korrelt , zodus alles ok.

Betrouwbare leverancier die woord bij daden houd!

Besteld,een uurtje later bevesting en stand van levering,de volgende dag levering aan huis,dat noem ik betrouwbare firma en een zeer tevreden klant.

Kwalitatief en correcte levering

Correct

Uitstekende website en top produkten aan democratische prijzen en sevice absoluut TOP!!!!

Ik heb de site van Ventilatieland uitvoerig bekeken en vond er alle informatie die ik als (leek) nodig had. Heb de producten na deskundig advies bekomen 2 dagen na mijn bestelling zoals men belooft op de site! De prijs valt ook reuze mee!! Ik ben uiterst tevreden van de website met alle te verkrijgen info mogelijk gemaakt!!! Uiterst professioneel vind ik dat!!! Voor nieuwe aankopen koop ik deze voortaan altijd bij Ventilatieland!!! Voor de twijfelaars... geloof mij gerust!

Erg goed

Heel tevreden enkel een erg grote doos met onnodig veel plastiek in

Vlugge levering, leuke website

Leuke ervaring met dubbele korting. Snel geleverd. Goede werking van het produkt. Prima !

Snelle levering, ruime keuze

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ruim aanbod en veel op voorraad.

Duidelijke website met grote keuze

Snelle en correcte levering,

gekregen wat ik gevraagd heb en op tijd geleverd

Het materiaal dat ik besteld had voldoet aan het gevraagde

Goed toestelletje

Levering en facturatie verliepen vlot. Toestel gemakkelijk in gebruik voor schappelijke prijs.

Niet goed!

Dringende pakket nodig, maar was al beschadigd bij levering aan Post NL. Van nieuw pakket nog geen sprake.

vlotte levering en juiste produkt

Het toestel zelf kan ik nog niet beoordelen want we hebben het nog maar enkele dagen.

Vlotte service, goed product!

Overzichtelijke website met mogelijkheid om producten te vergelijken. Stipte levering.

Goed product, snel geleverd aan een goede prijs.

zeer snelle en correcte service

zeer snelle service

Topservice

Zeer correcte en snelle afhandeling van onze bestelling

catalogus ok, order procedure ok, levering duurt te lang

onmogelijk dringende herstellingen te plannen en uitvoeren als de werklui niet tujdig de onderdelen krijgen ! ik kan de site aanbevelen maar niet voor professionele opdracten.

Zeer goede service

Mijn toestel was defect en nadat ik het had teruggestuurd werd het prompt vervangen.

snelle, perfecte levering.

vrijdag besteld, maandag gelverd

Professionele service!

Uitgebreid gamma, snelle vlotte bestelling en levering!

Snel, correct en gewoon goed!

De bestelling loopt vlotjes, direct verzonden en het product is geheel naar wens, duidelijke filmpjes en handleiding op de website.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]