Pluspunten
Volgens afspraak de producten afgeleverd. Netjes gegaan
Pluspunten
Goede communicatie!
Pluspunten
Roldeurkasten op tijd volgens afspraak geleverd!
Pluspunten
mooie kasten
Verbeterpuntenafspraak voor bezorging niet nagekomen, moest nieuwe afspraak komen
Pluspunten
Garderobespecialist.nl kan ik iedereen aanbevelen. Offerte aangevraagd per mail waar supersnel op werd gereageerd. Goede en heldere communicatie via telefoon en mail. Levering ging vlotjes. Zelfs het plaatsen op een 1e verdieping was geen probleem. Kwaliteit van het product is goed. Prima bedrijf!
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Fijn dat we via de chat snel konden schakelen.
VerbeterpuntenMeer info over leverdata zou handig zijn.
Pluspunten
Bestelling redelijk snel afgehandeld, werd ook gebeld voor afspraak levering, prima op tijdstip bezorgd.
Pluspunten
Alles, van bestelling tot en met de aflevering is naar volle tevredenheid verlopen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
verschillende lockers besteld. tevreden.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
tijdje terug kasten besteld bij deze webshop. in goede orde ontvangen
Verbeterpuntenreviewverzoek misschien iets eerder versturen, had het al een tijdje
Pluspunten
Prettig contact; goede afhandeling
Pluspunten
snelle levering , verstand van zaken
Verbeterpuntenmeldingen op de bestelopdrachten ook goed lezen.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.