Filtre

Snel en goed

Goede producten die snel, goed en probleemloos geleverd worden

Prima service.

Prima service, correcte afhandeling per telefoon, geleverde goederen in goede staat.

Professioneel en snel geregeld!

Zeer tevreden met het product en de werkwijze! Voor een opslagruimte 3 stellingen besteld, offerte kwam zeer snel en er werd ook actief meegedacht wat zeker werd gewaardeerd. Na het uitpakken kwamen we er achter dat er één staander gespleten was, en dit pakten ze super snel op! Drie dagen later een vervangende staander binnen. Zeer tevreden!

Telefonisch door medewerkster geholpen de juiste staanders te bestellen. Snel geregeld, snel geleverd.

Makkelijke site om te bestellen. Materiaal wordt keurig en op tijd geleverd volgens afspraak en binnen de tijdslot. Al met al zeer tevreden.

Doen wat ze beloven, en geleverde stellingen waren van prima kwaliteit...

...en bovendien gemakkelijk in elkaar te zetten.

Meedenkers

Pedro belde mij en verifieerde mijn foute bestelling waardoor ik precies de goede spullen geleverd kreeg. De metalen stellingen zijn overigens van zeer goede kwaliteit!

Word altijd goed geholpen

Snel met leveren

Leek goed, maar zeer slechte aftersales

Een tijdje geleden een paar stellingen besteld. Vlot geleverd, snel in elkaar gezet, resultaat is goed. Tot zover niets aan de hand. Later kwam ik erachter dat ik wat extra planken plus wat extra dragers nodig had. Geen probleem, bestellen dan maar. Het zou in een pakket kunnen waarvoor je bij Postnl €7,95 incl BTW verzendkosten zou betalen. Via de site berekenen ze daarvoor verzendkosten van €45,- ex BTW, belachelijk dus, dus maar een email gestuurd of dat niet anders kon. Nu konden ze mij verzendkosten berekenen van €19,95 ex BTW. Dat is nog steeds 3 keer zo duur dan Postnl. Ik snap best dat je een paar centen wilt verdienen, maar dit is schandalig. Eén keer wat besteld, maar nooit weer! Ik kan nog beter zelf wat in elkaar timmeren.

Goede website. Snelle reactie online. Eenvoudig te bestellen, op rekening. Iets vertraagde levering, waarschijnlijk vanwege weersomstandigheden.

perfect.

Goede communicatie, en snelle levering. Degelijk materiaal.

Goede mensen

Had een probleem met mijn stelling deze heb ik netjes kunnen vervangen zonder extra kosten.

Een makkelijke manier om in modules stellingen te kunnen bestellen

Groot gebruiksgemak van de website en keurige afhandeling van de bestelling. Voor het afstemmen van de lever datum ook telefonisch contact wordt gezocht.

Snel en netjes

Al eerder wat besteld. Toen ook goede en snelle service. Nu ook weer.

Kast ziet er goed uit en netjes geleverd. Mochten we nog meer stellingen willen, dan zullen we zeker opnieuw bestellen.

Top stellingen

ik heb twee stellingen gekocht, een houten en een stalen. Mbv video instructie gemakkelijk opgebouwd en werkelijk een plaatje! Verder zijn ze sterk en netjes afgewerkt. Zoek je een stelling op maat dan is de stelling specialist HET adres.

Prima stelling en service

N.v.t.

Zeer mooie en stevige stelling

Goed en snel geholpen!

Ik belde vlak voor sluitingstijd, maar werd keurig, vakkundig en vlot geholpen en volgende dag keurig gebeld dat alles klaar lag om opgehaald te worden.

Prima geregeld

De online tool was niet toereikend genoeg voor de indeling van mijn ruimte. Via klantenservice is het goed gekomen. Prima en degelijk spul.

Top kwaliteit en top service!

Top kwaliteit en top service!

Prima afspraken

Scherpe marktconforme prijzen en super service

Eenvoudig configureren, goede kwaliteit en scherpe prijs. Dit is de 5e stelling die ik daar koop en zou het iedereen aanraden.

Snel en accuraat

Goede afhandeling, en duidelijk.

Op 1 klein dingetje na zeer tevreden

Hulp bij bestellen was perfect, kwaliteit van het rek is uitstekend. Alleen de kwaliteit van het voetje onder de staander is matig. Blijft slecht zitten als je de kast plaats en op moeilijke plaatsen is dat echt een punt van aandacht. Een worsteling om het eronder te krijgen.

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD