Stellingen zijn opgesteld en voldoen aan verwachtingen
Ik heb lang gezocht naar een stelling specialist die voor ons bedrijf de juiste stelling had. Ik kwam uiteindelijk uit bij de Stellingspecialist. Bij de Stellingspecialist kun je zelf je stelling bouwen, heel makkelijk en overzichtelijk, dat mis ik bij andere aanbieders. De prijs kwaliteit verhouding is prima, degelijk materiaal. De aflevering ging prima en goed verpakt.
We hadden afgesproken dat ik gebeld zou worden vlak voor de levering zodat ik op tijd bij de plek zou kunnen zijn. Dat is niet gebeurd. Daardoor moest ik overhaast daarheen. De chauffeur is toen weggereden en heeft de palet met loodzware kasten te ver geplaatst waardoor een deur verderop geblokkeerd werd. Ik heb toen zelf plank per plank weg moeten slepen, ben daar uren mee bezig geweest. Zeer slechte service, ik had het net zo goed zelf ergens op kunnen halen. ----- Na het schrijven van bovenstaande recensie ben ik gebeld en heb ik een hele fijne compensatie gekregen. Hierover was fijn contact met erg vriendelijke medewerkers.
Beste Marcelline, Bedankt voor uw review, door middel van deze review kunnen wij onszelf verbeteren. Inmiddels hebben wij contact gehad met onze vervoerder en uw onvrede met betrekking tot de levering besproken. De vervoerder zal dit ook met de desbetreffende chauffeur bespreken zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Wij zijn blij dat wij na het telefonische contact met u de klacht positief hebben kunnen afhandelen. Hierdoor hopen wij dan ook dat wij u in de toekomst terug zien als klant bij Pedroshop.nl. Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop
Ursprüngliche Bewertung
Ben zeer tevreden over de stelling. Het is super stevig en kan er veel op kwijt !
volgende keer weer naar deze winkel
Stelling is een "crime"om in elkaar te zetten. Minimaal met 2 man
Beste H., Hartelijk dank voor uw review. Op onze website kunt u enkele instructievideo's vinden voor het monteren van onze stellingen: https://www.stellingspecialist.nl/instructiefilms Mocht u tijdens het monteren toch nog vragen hebben dan mag u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen!
Correcte prijzen
Het in elkaar zetten was een kleine moeite. zeer vriendelijke medewerk(st)er die met ons meedacht over het ophalen. We konden het zelfs de zelfde middag al ophalen wat we s'morgens hadden besteld. Als ik weer een stelling nodig heb ga ik zeker hier naar terug. Ik vond de prijs ook meevallen. Helemaal niets op aan te merken.
snelle levering en betrouwbare partner!
Stelling is ideaal voor prive. Besteld en kon het de eerst volgende werkdag al ophalen!
Het in elkaar zetten was nog een flink karwei een handleiding is misschien handig.
Beste Gea, Hartelijk dank voor uw review. Op onze website kunt u enkele instructievideo's vinden voor het monteren van onze stellingen: https://www.stellingspecialist.nl/instructiefilms Mocht u tijdens het monteren toch nog vragen hebben dan mag u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen! Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
Perfecte stelling voor onze schuur. Blij dat ik niet naar andere winkels ben gegaan. Stevig en eenvoudig in elkaar te zetten.
Alles oké
Ik kreeg na bestelling de volgende mail: "Wij stellen u graag op de hoogte van de leverdatum van uw bestelling. U heeft de 25-08-2020 opgegeven als gewenste leverdatum. Let op: helaas lukt het ons niet om op deze datum uw bestelling te leveren en stellen daarom voor om uw bestelling op 26-08-2020 af te leveren. Wij nemen contact met u op of deze afwijkende leverdatum 26-08-2020 akkoord is." Ik heb hier verder niets meer van gehoord, ging uit van levering op 26-08 zoals in de mail stond. De spullen werden toch op 25-08 geleverd terwijl ik op mijn werk zat, en in de regen buiten gezet. Bij thuiskomst ontdekte ik vervolgens dat de bestelling niet compleet was, er waren nog 3 telefoontjes en een mail-herinnering nodig om dit rond te krijgen. Ook werd bij bellen een aantal keer de verbinding verbroken nadat ik al een tijdje in de wacht stond. Flinke verbeterpunten dus op duidelijke afspraken, service en bereikbaarheid!
Goedemiddag Joost, Bedankt voor de review. Door middel van zulke reviews kunnen wij onszelf verbeteren. Er bleek inderdaad een fout gemaakt te zijn door onze leverancier waardoor zij de order op een verkeerde datum bevestigd hebben. Na telefonisch overleg mocht de chauffeur de zending laten staan, hierbij is er helaas niet nagedacht over eventueel voorspelde regen. Na ons telefonische contact over de levering is er nog contact geweest over het ontbreken van een aantal vervolgpennen. Deze zijn ondertussen in goede orde ontvangen heb ik van u begrepen. Nogmaals onze excuses voor de manier waarop er door onze leverancier is geleverd want dit is zeker niet de bedoeling en ook niet de manier waarop wij normaal gesproken het product laten afleveren! Met vriendelijk groet, Team Pedroshop.nl
Ik ben doorgaans zeer enthousiast over deze organisatie. Goede kwaliteit, best prijzig maar het waard! Verder keurige levering zoals afgesproken. Echter nu ik 1 staander ben vergeten en ik deze heb nabesteld. Geven ze, na bestelling en klikken op de button dat ik ze a.s. donderdag wens te hebben, dat deze staander pas over een maand bezorgd gaat worden. Daar ben ik heel ontevreden over. Hoop dat ze dit nog netjes gaan oplossen, ga er wel van uit... nog niks gehoord.
Ik vind Pedroshop een heel fijn bedrijf om te bestellen, snelle respons, lossen het snel en goed op. Goede service en kwaliteit en vriendelijke medewerkers
Zie boven
snelle service en een duidelijke website.
Alhoewel ik (niet technisch onderlegd) al vrij snel door had, hoe de stelling in elkaar stak, had ik toch liever een tekening hoe en vooral waar de elementen met elkaar te koppelen. Bovendien kom ik tot de conclusie, dat de staanders niet of slechts sober beoordeeld zijn. Ik krijg met geen mogelijkheid de 'voetjes' aan de stelling deugdelijk vastgezet.
Goedemiddag W. Kuiper, Ten eerste bedankt voor uw review. Op onze website hebben wij meerdere instructiefilmpjes geplaatst om zo de klant te helpen met het in elkaar zetten van de stelling. Wij begrijpen dat dit niet vanzelfsprekend is voor iedereen. Met vriendelijke groet, Team Pedroshop.nl
De levering van de stellingkast kwam in eerste instantie niet compleet. Maar er is alle moeite gedaan het restant nog dezelfde dag te bezorgen en dat is gelukt! Hier waren wij zeer blij mee.
Zoals afgesproken netjes en op tijd geleverd,stelling is eenvoudig op te bouwen, uitstekende kwaliteit.
Korte lijntjes, snelle service
een beschadigde bestelling ontvangen,na wat mails over en weer werden er nieuwe materialen bezorgd
afgelopen jaren regelmatig zaken met Pedro gedaan. alle keren zeer prettig ervaren. zekers weer voor herhaling vatbaar
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD