Antwort des Geschäftsinhabers
Geachte heer Breeschoten,
Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over het contact met onze medewerkers!
U heeft bij ons een bestelling geplaatst van producten die op maat geproduceerd worden. Deze bestel artikelen worden normaal gesproken af fabriek naar de klant verstuurd. Uw wens was om ze bij ons in Elst af te halen, omdat u geen verzendkosten wenste te betalen. Dit is mogelijk, echter dan worden de producten meegestuurd met een voorraadbestelling wanneer deze door ons besteld wordt bij de fabriek. Wij kopen grote hoeveelheden in. Het kan dus soms een paar weken duren voordat wij weer een nieuwe voorraad bestelling plaatsen. Hierdoor kunnen wij dus ook geen exacte afleverdatum afgeven. Dit is ook door de afdeling verkoop aan u gecommuniceerd.
Bij de levering in ons magazijn is er inderdaad iets verkeerd gegaan. De vervoerder had 1 pallet in z n vrachtwagen laten staan. Hierdoor kon de bestelling niet op de afgesproken datum worden afgehaald. Dit werd helaas een dag later. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Medewerkers Pedroshop.nl