Prima levering en duidelijke communicatie

Had al eerder bestelling gedaan via dit bedrijf. Nu ook weer tevreden, verliep volgens verwachting en ook product voldoet aan verwachting.

Betrouwbaar en goed!

Al jaren klant van Stellingspecialist voor onze bedrijfspanden. Betrouwbare partij, komen afspraken na en leveren vakwerk!

Prima stelling en eenvoudig op te zetten, ben er echt blij mee.

Prima stelling en eenvoudig op te zetten, ben er echt blij mee.

snel geleverd

goede service en optijd geleverd

goed en overzichtelijk besteld, duidelijke communicatie afspraken na gekomen

Super stevig

Het in elkaar zetten was makkelijk en het staat als een huis. Mijn garage is veel overzichtelijker geworden. Ik had het veel eerder moeten aanschaffen

Prima levering, snel en goedeprijs kwaliteit.

Alles ging goed.

Vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen door Denise. Ze heeft er verstand van, en kon ons gelijk een passende offerte aanbieden.

tevreden met een aantekening

goede prijs; goede kwaliteit; snelle levering. Maar hoge verzendkosten, die in eerste instantie veel te hoog waren en na een contact van mij uit is het goed gekomen met een creditnota. Dus: tevreden klant, maar 't kan beter.

Exact wat ik nodig had.

Snel en goed verpakt geleverd. Vooral belangrijk is dat de hoogte instelling van de individuele legplanken snel en eenvoudig ook later kan worden gewijzigd. Klein minpunt is dat de voorzijde van de legplanken een beetje ruw is maar snel verholpen door een schuurpapiertje er over te halen.

Fijne communicatie

De medewerkers hebben me zeer plezierig geholpen met het bepalen van het product en keurig geinformeerd rondom de levering. Heel erg tevreden!

Gemakkelijk bestellen en in elkaar te zetten

Op de site was het simpel om de kast te configureren. In elkaar zetten bleek ook een fluitje van een cent. Probeer het echter niet alleen te doen:-)

Geweldig! Professioneel

De bestelling via de Stellingspecialist is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Snelle service.

Dag van bestellen, de stelling afgehaald.

Fijne communicatie, snelle levering, goede kwaliteit, snel te monteren.

Erg verwarrende gang van zaken

Ik kan niet echt goed de gang van zaken beoordelen. Maar het leveringsproces ging wel met heel veel hindernissen. Onjuiste levertijden. Onduidelijkheid over de verzendkosten. Bestelling blijkt volgens informatie bij Pedro niet compleet te zijn binnegekomen. Het kan dus goed zijn dat een groot deel van dit moeilijke proces de schuld is van de toeleverancier. Daarom heb ik nog een "6" gegeven. Anders was deze beslist niet hoger dan een 5 geworden. Mogelijk is dit een incident maar dat kan ik niet beoordelen. Overigens was het e-mailcontact met Pedro wel vriendelijk.

Snel stellingkast op maat.

Duidelijke site, snel zelf op maat samengesteld en netjes afgeleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en stevige houten stelling.

Snelle en vriendelijke service!

Schuur/garage flexibel en met stevig en goed materiaal ingericht

prachtige stellingkast

Goed systeem, gemakkelijk in elkaar te zetten. Stevig en kan een flink gewicht dragen. MAAR.... Ik heb geen goed woord over voor de chauffeur van het transportbedrijf. Hij heeft de stelling op een pallet voor de deur van de bibliotheek 'gepleurd' omdat personeel bibliotheek geen handtekening kon zetten. Men wachtte op mij, ik was er binnen drie minuten. Daar kon de chauffeur niet op wachten en dreigde alles mee terug te nemen.

handige site, je stelt er eenvoudig je stelling samen

Prima bedrijf, goede klantenservice

goede en snelle levering en service

Kreeg snel een offerte, materialen snel besteld en snel geleverd

Goede aankoop, snel geleverd.

Goede aankoop, snel geleverd en super makkelijke montage. Erg blij met de extra opbergruimte van de stellingkast!

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD