prima product. snel in elkaar te zetten en klantgerichte service

Het in elkaar zetten was een kleine moeite. zeer vriendelijke medewerk(st)er die met ons meedacht over het ophalen. We konden het zelfs de zelfde middag al ophalen wat we s'morgens hadden besteld. Als ik weer een stelling nodig heb ga ik zeker hier naar terug. Ik vond de prijs ook meevallen. Helemaal niets op aan te merken.

snel en betrouwbaar

snelle levering en betrouwbare partner!

Gewoon geweldig

Stelling is ideaal voor prive. Besteld en kon het de eerst volgende werkdag al ophalen!

Alles volgens afspraak, zelfs geholpen met inladen.

Het in elkaar zetten was nog een flink karwei een handleiding is misschien handig.

Perfecte stelling voor onze schuur. Blij dat ik niet naar andere winkels ben gegaan. Stevig en eenvoudig in elkaar te zetten.

Bestelling stond op tijd klaar.

Alles oké

Prima kast, slechte service

Ik kreeg na bestelling de volgende mail: "Wij stellen u graag op de hoogte van de leverdatum van uw bestelling. U heeft de 25-08-2020 opgegeven als gewenste leverdatum. Let op: helaas lukt het ons niet om op deze datum uw bestelling te leveren en stellen daarom voor om uw bestelling op 26-08-2020 af te leveren. Wij nemen contact met u op of deze afwijkende leverdatum 26-08-2020 akkoord is." Ik heb hier verder niets meer van gehoord, ging uit van levering op 26-08 zoals in de mail stond. De spullen werden toch op 25-08 geleverd terwijl ik op mijn werk zat, en in de regen buiten gezet. Bij thuiskomst ontdekte ik vervolgens dat de bestelling niet compleet was, er waren nog 3 telefoontjes en een mail-herinnering nodig om dit rond te krijgen. Ook werd bij bellen een aantal keer de verbinding verbroken nadat ik al een tijdje in de wacht stond. Flinke verbeterpunten dus op duidelijke afspraken, service en bereikbaarheid!

hum

Ik ben doorgaans zeer enthousiast over deze organisatie. Goede kwaliteit, best prijzig maar het waard! Verder keurige levering zoals afgesproken. Echter nu ik 1 staander ben vergeten en ik deze heb nabesteld. Geven ze, na bestelling en klikken op de button dat ik ze a.s. donderdag wens te hebben, dat deze staander pas over een maand bezorgd gaat worden. Daar ben ik heel ontevreden over. Hoop dat ze dit nog netjes gaan oplossen, ga er wel van uit... nog niks gehoord.

Super bedrijf!

Ik vind Pedroshop een heel fijn bedrijf om te bestellen, snelle respons, lossen het snel en goed op. Goede service en kwaliteit en vriendelijke medewerkers

Fantastisch geholpen

Zie boven

goede service

snelle service en een duidelijke website.

Geen handleiding

Alhoewel ik (niet technisch onderlegd) al vrij snel door had, hoe de stelling in elkaar stak, had ik toch liever een tekening hoe en vooral waar de elementen met elkaar te koppelen. Bovendien kom ik tot de conclusie, dat de staanders niet of slechts sober beoordeeld zijn. Ik krijg met geen mogelijkheid de 'voetjes' aan de stelling deugdelijk vastgezet.

Levering kwam in delen, maar wel op 1 dag

De levering van de stellingkast kwam in eerste instantie niet compleet. Maar er is alle moeite gedaan het restant nog dezelfde dag te bezorgen en dat is gelukt! Hier waren wij zeer blij mee.

Geweldige kwaliteit stelling

Zoals afgesproken netjes en op tijd geleverd,stelling is eenvoudig op te bouwen, uitstekende kwaliteit.

Super goede service

Korte lijntjes, snelle service

na problemen alles perfect opgelost

een beschadigde bestelling ontvangen,na wat mails over en weer werden er nieuwe materialen bezorgd

prima winkel

afgelopen jaren regelmatig zaken met Pedro gedaan. alle keren zeer prettig ervaren. zekers weer voor herhaling vatbaar

Geen problemen, meedenken met bestelling

Middels directe communicatie tot de juiste keuze gekomen. Afwijking van de leverings datum werd goed gecommuniceerd

Goedkoop materiaal voor een te dure prijs

De planken zijn van een soort kartonboard gemaakt en ook de wijze van plankdragers komt voor mij niet over als een degelijke constructie. Dit in vergelijking met de Archos stellage die ik in 2016 heb gekocht. De planken zelf en ook de constructie qua plankdragers was toen van een veel betere kwaliteit dan nu. De prijs van nu is echter wel stukken hoger dan toen. Naar mijn mening is de prijs/kwaliteit verhouding uit het oog verloren.

Goede service en ruimte om zelf rond te snuffelen

Hulpvaardig personeel!

Goeie kast, heldere communicatie

We hebben een houten stellingkast voor in de berging, die na het opzetten stevig is en waarin alles netjes weggewerkt kan worden. Geeft een prettig gevoel aan de bergingsruimte. In elkaar zetten lukt redelijk met zijn 2en (3 zou handig zijn) en het instructiefilmpje er naast. Na een slechte ervaring met goedkope stellingkasten is dit een hele verademing, en we zijn al aan het kijken naar een volgende bestelling.

Netjes op gepakt

Alles oke'

Toplevering en gemakkelijke installatie.

Levering was sneller dan verwacht en de installatie is zo eenvoudig dat je zelfs met 2 linkerhanden hier geen moeite mee hebt.

Vriendelijk personeel en correcte levering.

Een degelijke stelling die makkelijk in elkaar te zetten is.

goed advies, vriendelijk personeel

Ben in de winkel zelf geweest. Zeer vriendelijke geholpen. Mijn hele magazijn is nu compleet ingericht met Pedro stellingen

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD