Goed en degelijk, snel geleverd

2 rekken besteld op maat voor in onze vriescel, passen perfect. Mooie kwaliteit en makkelijk om in elkaar te zetten. Als we voor een volgende vriescel weer rekken nodig hebben dan weet ik in ieder geval waar ik ze ga bestellen!

Vlotte levering, proactief klantencontact

Heb als particulier 6 meter aan stellingen besteld. Met de configurator op de site samengesteld. De configurator werkt prettig. Levering kon al snel. Een paar klemmen voor de deuren bleken niet op voorraad. Hierover namen ze zelf contact op, met direct een datum voor het naleveren. Klemmen zijn ook keurig op de betreffende datum nageleverd.

Vragen via chat duurt veel te lang

De allereerste keer zijn we via de chat aardig geholpen. De chauffeur was erg snibbig bij de aflevering. Daar heb ik niet zo’n goed gevoel aan over gehouden. Maar het was wel een maandagmorgen..... De 2e chat hebben we geen reactie meer teruggehoord. Deze communicatie liep niet zo goed. Dus al met al zijn er nog wel wat klantgerichte verbeterpunten. Kwaliteit is prima!

Alles conform afspraak

Dr site is super efficient. Alles verliep conform verwachting en afspraak. Blij mee.

Snelle en vlotte levering

Levering en de communicatie daarover perfect

Goed geholpen door Larissa daar waar ik wat twijfelde over een enkel punt in de webshop.

prima geholpen

al jaren klant bij dit bedrijf

Topbedrijf en zeer accuraat.

Opdracht snel en volledig volgens afspraak afgehandeld!

Fijne persoonlijke service

Ik had wat kleine onderdelen nodig en daarom waren in verhouding de verzendkosten wat hoog. Ze zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben mij andere kosten aangeboden. Hartelijk dank!

prima!

snelle bezorging en mooi materiaal stellingkast

prima service en producten

bestelling is direct bevestigd. aansluitend op de juiste dag goed verzorgd geleverd. vervoerder heeft de mooie materialen prima op de plek geplaatst voor het uitpakken. materiaal voldoet volledig aan alle verwachtingen. Top!!

Kwaliteit goed, service slecht

Ik heb via de website een rek geconfigureerd en besteld om in m'n garage te gebruiken. Het configureren was simpel en de bestelling was zo geregeld. Na een korte levertijd kreeg ik de stellingen netjes thuis bezorgd. Helaas bleek dat de bijgevoegde pinnen om de rekken mee in elkaar te zetten niet correspondeerde met de bestelde configuratie. Ik heb de juiste (missende pinnen) bijbesteld met in het commentaar de verwijzing naar m'n order en het verzoek de missende pinnen gratis toe te sturen. Ik moest afrekenen en kreeg ze na enkele dagen in huis. Kwaliteit van de rekken is goed. Kwaliteit van de service is slecht, pas bij je bestelling dus goed op dat je niet blind vaart op de configurator, maar dat je zelf controleert of de bestelling klopt, anders betaal je dubbel voor een fout van de leverancier.

Met name voor G3 stellingen een goed adres dicht in de buurt van mijn woonplaats.

Prachtige stellingen, service ook prima

Prima bedrijf Pedroshop. Ik bestelde aanvankelijk verkeerd, maar dat was geen enkel probleem om het te veranderen. Levering en kwaliteit uitstekend. Prijs wat aan de hoge kant.

Prima service, stipte aflevering.

Dit is de tweede bestelling die ik doe voor mijn huis, het is een prima manier om stevige kasten te bestellen voor een redelijke prijs. Kan ik van harte aanraden.

Heel fijn adres

Klantvriendelijk deugdelijk materiaal, gewoon een heel goede zaak . TOP !!!!!

Levering prima, product zeer eenvoudig en in verhouding te duur.

Bij bestelling geeft het programma een vooraf ingestelde leverdatum aan. Dan kies je die en dan blijkt dit geen haalbare datum. Niet onoverkomelijk maar toch. Het geleverde product voldoet maar is een zeer eenvoudige uitvoering en de staanders zijn niet vlak. De trekstangen konden dit grotendeels corrigeren. Product is m.i. in verhouding te duur. Daar ik niet weet of Pedroshop hetzelfde bedrijf is als de stellingenspecialist zal ik het product niet aanbevelen.

We hadden graag de stellingen eerder dan de leveringsdatum en daar werd netjes over gebeld en geregeld. Mooie degelijke stellingen, mooie kwaliteit. Erg blij mee

Goedkoop/snel

Prima product geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd, vlotte communicatie.

Keurig geleverd volgens afspraken

duidelijk en snel

wel minpuntje dat je een afspraak maakt voor leveringdag en dat deze niet wordt aangehouden

Hulp was goed, tijdens bestellen

Goede opvolging van de mail ed, ook de verkoop ging soepel en na tel contact snel geleverd. Bij afleveren was de chaufeur niet echt behukpzaam om de spullen binnnen te leggen en dropte het op de stoep voor het gebouw. 15 min even helpen lag het binnen. MVG Sander

Duidelijke klanten service en snel op voorraad

Wel wil ik er bij zeggen dat we het product zijn komen ophalen omdat de verzendkosten echt veel te duur zijn. Voorderest fijne medewerkers

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD