Pluspunten
Heel goede persoonlijke service bij vragen. Goede levering en op tijd.
Pluspunten
Nadat ik twee keer geïnformeerd had of mijn bestelling er al was is er afgesproken dat ik teruggebeld zou worden als de bestelling er zou zijn. Aangezien ik aan het werk was en niet direct op kon nemen namen ze de moeite om drie keer te bellen! De bestelling werd tot in mijn auto afgeleverd!
VerbeterpuntenEen betere inschatting maken van de levertijd of betere afspraken met de leverancier hierover maken. De bestelling er pas op dinsdag terwijl de verwachte leverdatum op de donderdag ervoor was.
Pluspunten
duidelijke website, uitstekend materiaal
VerbeterpuntenIk zou gebeld worden over een andere afleverdatum, maar ineens was mijn pakket er. Gelukkig wel eerder dan verwacht.
Pluspunten
Fantastisch mee gedacht! Super aardige mensen!
Pluspunten
goede kwaliteit, goede informatie
Pluspunten
Alles netjes geleverd op het afgesproken moment. Miste 1 klein onderdeeltje en dat is netjes via de post nageleverd.
Pluspunten
Als je een speciale stelling zoekt moet je hier zijn.
VerbeterpuntenVerzendkosten lager maken. Ik vind ruim 40 Euro een hoop geld om een stelling te laten bezorgen.
Pluspunten
Bestelling prima. Makkelijke site waar je zelf je stellage kunt maken. Duidelijke uitleg en duidelijke montage-video's.
Pluspunten
Zeer positief
VerbeterpuntenPrijs stellingkast is fors. Dit wordt mede veroorzaakt doordat de onderdelen in zwart zijn gespoten.
Pluspunten
Opgehaald bij magazijn: Zeer behulpzaam bij opladen. Stellingen konden snel opgebouwd worden en stonden meteen als een huis! Zeer stabiel.
Diversen verbindingen van de staanders waren niet goed verlijmd. Omdat ik met de stellingen verder moest heb ik er geen punt van gemaakt want anders had ik contact opgenomen met jullie om deze staanders om te ruilen. Ik heb er foto's van maar niet hoe ik deze kunt versturen.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD