Pluspunten
Snelle levering. Stellingkast gemakkelijk in elkaar te zetten. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
makkelijk om ruilen
Pluspunten
Hulpvaardig, makkelijk bestellen, prompte levering, goede kwaliteit en goede verpakking
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede en duidelijke webisite. eerlijke communicatie over vertraagde levertijd met nieuwe afleverdatum die ook werkelijkheid is.
Verbeterpunteninstructievideo was iets achterhaald, maar constructie stellingkast is kinderlijk eenvoudig
Pluspunten
Mooi product, nette levering.
VerbeterpuntenEén van de eindpennen bleek in de praktijk een vervolgpen. Voor de constructie maakt t nauwelijks uit, maar ziet er minder netjes uit. Verder dik in orde en zeer tevreden met het resultaat.
Pluspunten
-Stelling gemakkelijk online samen te stellen. -Gelijk duidelijkheid over leverdatum.
Verbeterpunten-Transportkosten aan de hoge kant. -Ik moest zelf bellen voor een indicatie van het aflevertijdstip. Ben toen erg goed geholpen, maar het is makkelijker als je de indicatie automatisch krijgt.
Pluspunten
Netjes op tijd bezorgd, en door een vriendelijke chauffeur de pallets op de juiste plek gezet zodat wij gelijk konden bouwen.
Pluspunten
De website is goed en er is goed in te schatten wat je nodig hebt. De stelling is met minimaal twee personen redelijk in elkaar te zetten.
VerbeterpuntenKwalitatief matig en behoorlijk beschadigd geleverd. Misschien door transport. Ondanks dat we aangegeven hadden dat een hele grote vrachtwagen niet bij ons voor kan komen toch niet in een kleiner voertuig gekomen. Gelukkig was zoon thuis om over te laden naar onze eigen auto.
Geachte heer Vink, beste Joost, Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de werking van onze website! Na aanleiding van u opmerking bij "verbeterpunten" ben ik gaan kijken waar het is misgegaan in het logistieke proces. 1 van mij collega's heeft duidelijk per mail op 16 juli aangegeven aan de transporteur dat uw woning middels een smal zandpad is te bereiken. Dus niet met een grote trailer! Na telefonisch contact met de vervoerder blijkt dat men hier helaas niks mee heeft gedaan. Onze excuses hiervoor. Over beschadigde producten kan ik helaas niet vinden in ons systeem. Wanneer u foto's stuurt van de beschadigde goederen, dan zal dit in overleg met u worden opgelost. Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
Pluspunten
Snelle reactie per email
VerbeterpuntenHoewel de wat lange levertijd duidelijk vermeld staat op de website is het toch vervelend om 4-5 werkdagen te moeten wachten. Dat zou een stuk sneller moeten kunnen in mijn ogen.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD