Pluspunten
Snelle levering, relatief goedkoop.
Pluspunten
Vriendelijke service, snelle levering en een goed product!
Pluspunten
Snelle reacties op e-mails. Netjes op de hoogte gehouden toen er een vertraging was ontstaan.
VerbeterpuntenDe opbouwinstructies van de gekochte stelling zijn beknopt. We hebben hem dus een keer uit elkaar moeten halen om hem goed te zetten.
Pluspunten
Prima product
VerbeterpuntenHout beschadigd en zwart/vies. Leverdatum speciaal om gevraagd en niet nagekomen
Pluspunten
Na een misverstand in mijn bestelling, die overigens keurig op tijd geleverd is, heeft Pedroshop behoorlijk zijn best gedaan om het allemaal weer in orde voor mij te maken. Complimenten voor deze service. Klant is koning, goed bedrijf!
VerbeterpuntenFoute onderdelen besteld omdat de maten er niet bij stonden op de website. Is inmiddels aangepast.
Goedemiddag heer Panyigay, Bedankt voor u tip met betrekking tot het vermelden van de diameter. Inmiddels hebben wij dit aangepast op onze website. Wat betreft de verkeerde pennen, deze mag u terugsturen en we zullen de pennen crediteren. Wat betreft de smallere pennen van 6 mm. U heeft een ander systeem staan, dan wij op onze website verkopen. Uiteraard kunnen wij ook de pennen van 6 mm bestellen. Wij vernemen graag een reactie van u kant om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Medewerkers PEDROSHOP.NL
Pluspunten
Heel vriendelijke en geduldige chauffeur, toen hij eerst op het verkeerde adres stond, en daarna nog ca. 10 minuten op mij moest wachten. Dus vooral een 10 voor hem. Indien mogelijk: vanuit Pedroshop zou het wellicht fijn zijn.als jullie de avond van tevoren een smsje sturen met een iets preciezere schatting van.de levertijd gebaseerd op de route die de chauffeur gaat volgen. Nu moest ik mijn dochter naar school brengen precies tijdens de bezorgtijd.
Pluspunten
Snelle en complete levering.
VerbeterpuntenHelaas €10,= verzendkosten berekend terwijl er maar 4 postzegels nodig waren.
Pluspunten
Telefonisch behulpzaam en komt na wat ik wou
VerbeterpuntenHeel slecht product
Goedemiddag Mevrouw Veenendaal, Zojuist hebben we telefonisch contact gehad over het door u genoemde verbeterpunt "heel slecht product". Na het 1e telefonisch contact had 1 van onze medewerkers u van een duidelijke montage instructie moeten voorzien. Dit is helaas niet gebeurd, onze excuses hiervoor. Op dit moment werken we aan een oplossing, zodat bij iedere bestelling de klant een juiste instructie bij zijn bestelling krijgt. Dit kan ergenis voorkomen. Mocht u toch nog gebruik willen maken van ons aanbod, dat 1 van onze monteurs op locatie komt kijken, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Matthijs de Raad
Pluspunten
Het is een mooi product qua uiterlijk
VerbeterpuntenMeesturen van bouwhandleiding. En de elementen bouwklaar afleveren, zodat opbouw ook als in instructie video werk.
Beste heer Van den Boorn, Bedankt voor u reactie en optimalisatiepunt! Hier gaan we zeker wat mee doen. Er komt binnenkort een instructie op papier (PDF formaat). Dit zou de montage nog makkelijker maken. We zijn ook blij met u reactie over het product. Het product is van een zeer hoge kwaliteit. U zult dan ook jaren plezier van deze metalen stelling hebben. Dat hierdoor de prijs gemiddeld wat hoger ligt dan een doorsnee magazijnstelling, dat klopt. Maar deze investering verdient zich in de komende jaren zeker terug. Met vriendelijke groet, Medewerkers PEDROSHOP.NL
Pluspunten
Staan je goed ter woord
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenVerpakking verbeteren. Eindpennen zoek geraakt tijdens transport.
Pluspunten
keurige levering volgens afspraak
Verbeterpuntenweinig flexibel. Ik had (snel) extra vervolgpennen nodig. Liet dit weten via de chat en ik hoopte dat iemand van uw bedrijf ze gewoon even op de post zou kunnen doen. Ik werd verwezen naar de gewone bestelprocedure, betaalde 10euro verzendkosten en moest 4 dagen op mijn bestelling wachten.
Pluspunten
Snelle service. Toen onverhoopt bleek dat de "pinnen" niet geleverd waren werd er heel snel werk van gemaakt en waren deze de volgende dag in huis.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD