Pluspunten
- Ben goed geholpen. - Snelle levering. - Levering via medewerker van Stellingspecialist.nl zelf ivm dat chauffeurs geen verhuizers zijn. Heeft de gehele beide stellingen in zijn eigen bedrijfsauto (DUS GEEN VRACHTWAGEN) gebracht en bij mij in huis geleverd op de eerste verdieping. - Leveren op een ver afgesproken tijd is helemaal goed gegaan.
Verbeterpunten- als ze een prijs doorgeven voor aflevering stelling dat ze ook in de totaal prijs begeven hoeveel BTW je over het bedrag moet betalen - terugsturen van eventueel te veel geleverde legborden erg omslachtig en duur
er zat 1 verkeerd plankenhoudertje bij, jammer!
Pluspunten
Makkelijk contact te leggen. Plezierige behandeling.
VerbeterpuntenKeuze kunnen maken bij een stelling voor de tussenruimte. Heb ik niet zo snel kunnen vinden.
Pluspunten
Stelling goede kwaliteit, snelle levertijd.
Pluspunten
Duidelijke site. Makkelijk om de juiste configuratie samen te stellen.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en een goed advies. Duidelijke website. Bestellen en betalen was eenvoudig. De bezorger was zeer aardig en behulpzaam terwijl hij er al 12 uur werken op had zitten en nog zeker 4 uur bezig was voordat hij weer thuis zou zijn.
VerbeterpuntenDe levertijd klopte niet. Tussen 12-15 uur zou er geleverd worden. Om 15.15 uur heb ik gebeld. Mij werd verteld dat de bezorger er voor 17 uur zou zijn. Het werd 17.30 uur. De bezorger was helemaal alleen. Dat lijkt mij onverantwoord. Veel sjouwen, veel autorijden in druk verkeer en dat van 5.00 uur tot 22.00 uur. Een beschrijving hoe de stellingkast in elkaar te zetten, had fijn geweest. Nu heb ik het zelf bedacht en met logisch denken lukt dat natuurlijk wel. Enkele tips hadden waardevol geweest.
Pluspunten
Prettige communicatie met telefoon medewerkers. Nakomen afspraken. Correct transport / aflevering desbetreffende matrialen.
Pluspunten
Reliable. Excellent balie for money
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk bezorger
VerbeterpuntenVerwijzing op het artikel naar waar de bouwtekening/ handleiding te vinden is zou prettig zijn
Pluspunten
Snel, vriendelijk, handige website, niets dan lof!
VerbeterpuntenVan mij mogen de gaten waar de pennen in gaan íets kleiner, zodat ze er niet zo makkelijk uit glijden / vallen bij het in mekaar zetten. Verder zijn het toffe rekken, hoor!
Pluspunten
Top kwaliteit stellingen & snelle levering.
VerbeterpuntenDe chauffeur was erg chagrijnig en probeerde zo snel mogelijk weg te komen. Deze gooide de pallet midden op straat af, daardoor was het lastig voor ons personeel om de pallet uiteindelijk naar binnen te rijden.
Pluspunten
Werkt correct
VerbeterpuntenDe prijs voor de verzend kosten zijn nog al hoog
Bezorgingstijdsslot van een hele dag vind ik te ruim als consument, past niet bij prijsniveau vind ik.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD