Pluspunten
Makkelijk te bestellen via internet.
Verbeterpunten- er is iets mis gegaan via internet. Wij hebben telefonisch dit gemeld en afspraken gemaakt over de bestelling. Vervolgens is dit door het bedrijf niet in acht genomen en zijn er twee stellingen geleverd terwijl er 1 besteld was. Uiteindelijk hebben wij hierdoor veel extra werk en kosten gehad.
Pluspunten
Snelle, complete levering. Goed produkt!
Pluspunten
Duidelijke prijsopgave, heldere planning m.b.t. levertijd, levertijd werd dan ook exact nagekomen, ook bij de speciale kleur die ik had besteld. Erg tevreden over de levering, afspraken en de kwaliteit van het product.
Pluspunten
Goed en vakkundig geholpen. Telefonische ondersteuning heeft ons geholpen om de juiste keus te maken
Pluspunten
Snel, adequaat en netjes
VerbeterpuntenHou dit vast
Pluspunten
Prima stelling voor een prima prijs.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit voor onze houten stellingen. Na langdurig zoekwerk bij andere aanbieders kwamen we elke keer weer bij de stellingspecialist uit. Uitstekende service geboden en gehad waarvoor onze hartelijke dank
Verbeterpunten.
Pluspunten
Compleet geleverd
VerbeterpuntenMaar op verschillende adressen!
Pluspunten
Duidelijk, snel, goede kwaliteit.
NVT
Pluspunten
prima prijs en supersnelle levering. Gewoon top!!
Pluspunten
Goed advies. Complete levering
VerbeterpuntenAdministratieve afhandeling. Factuur was al betaald toen er een herinnering werd verstuurd
Pluspunten
Flexibel in het veranderen van afspraken op verzoek van de klant
VerbeterpuntenKan niets verzinnen
31 Elsterstraatweg A