Pluspunten
Makkelijk samen te stellen, goeie duidelijk film om het zelf in elkaar te zetten
VerbeterpuntenDe dag van de levering kon de bezorger de paket niet naar binnen brengen, en moest ik er zelf mee sjouwen.
geen
Pluspunten
Goed advies gehad mbt het kiezen van de juiste stelling. Levering verliep zeer vlot. Alles netje verpakt.
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Alles ging top!
VerbeterpuntenIets meer info over het verzenden zou welkom zijn.
Pluspunten
Voldaan aan de verwachting. Keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEr zat geen beschrijving bij de stellingkast, dus voor een leek als ik was het even puzzelen hoe alles in elkaar moest. Wellicht handig om hier een kort instructiefilmpje van op de website te plaatsen. Ik heb nu 'afgekeken' van 1 foto op de site om te weten hoe het er uiteindelijk uit moest komen te zien.
Beste Leon, Er staat een filmpje op onze website, zie het kopje instructiefilmpjes. Klik op de volgende link en je krijgt een overzicht van alle instructie filmpjes https://www.stellingspecialist.nl/instructiefilms. Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
Pluspunten
Een echt voorbeeld bedrijf voor anderen, alles klopt gewoon.
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan.
Pluspunten
Strakke communicatie. Complimenten
Pluspunten
Goed advies gekregen en snel geleverd
Pluspunten
Korte lijnen met het afspraken maken, die vervolgens ook netjes worden nagekomen. Ook het direct op rekening kopen vond ik positief.
Pluspunten
prima behandeling en goede productinformatie
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
1. Product is netjes afgeleverd 2. Maakelijk benaderbaar
VerbeterpuntenDe datum en de tijd was niet duidelijk over gekomen en de bezorger heeft geen online en 'real time' informatie.
Een rommeltje wat betreft communicatie levermoment. Kort na ordering via email een leverdatum ontvangen. Vervolgens werd ik enkele dagen later gebeld of levermoment verplaatst kon worden van een niet eerder gecommuniceerde datum naar een weer andere datum. En ook die datum werd nog een keer verschoven.
Pluspunten
Pluspunten
In kerstperiode bereikbaar en moeite gedaan om de bestelling toch op tijd te krijgen. Zeer goede producten en perfect configureerbaar.
VerbeterpuntenGoede producten die wel duur zijn.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD