Pluspunten
Tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als ik de configurator ook op mijn smartphone of tablet kan gebruiken.
Pluspunten
Snelle levering, heldere status en updates van de bestelling
Pluspunten
Je wordt wel op de hoogte gehouden van de procedure
VerbeterpuntenLevertijd op moment van bestellen en werkelijkheid komen NIET overeen.
Pluspunten
Service
Pluspunten
gewoon conform afspraak
Pluspunten
De stellingkasten zien er goed uit, vooral de legbladen zijn erg mooi
VerbeterpuntenDe service bij aflevering was ronduit slecht en niet service gericht en ik zou bijna zeggen arrogant. Verder hebben wij extra stalen onderpoten gekocht alleen is niet duidelijk hoe deze te bevestigen, meer uitleg van tevoren had verkeerde verwachtingen voorkomen
Pluspunten
Dat er ook nog telefonisch gereageerd kan worden. Tevens de hulp bij het zoeken van de juiste bestelling. Proficiat.
Pluspunten
alles is naar tevredenheid goeg verlopen
Pluspunten
Goed product.
VerbeterpuntenBezorgafspraken nakomen! Tegen afspraak in, is bestelling in twee keer afgeleverd. Dat heeft me twee dagen gekost.
Pluspunten
snelle levering en eenvoudige manier van bestellen. meerdere keren nu besteld en alles ging prima.
Verbeterpuntenmisschien zo iets als een korting voor vaste /trouwe klanten!
Pluspunten
service afdeling gaf goede info over levertijden,en hebben mij keurig op weggeholpen.
Verbeterpuntenwebsite niet altijd even duidelijk,met name een overzicht van onderdelen en de prijzen hiervan.
Pluspunten
prima, goed contact, snelle levering prima kwaliteit. Complimeneten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Houten stelling besteld via de configurator, ging goed. Hij staat prachtig in onze nieuwe winkel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
als je een klacht hebt, dan nemen ze onmiddellijk contact met je op en er wordt ook daadwerkelijk iets aan gedaan.
Verbeterpuntenfeit blijft, dat de kwaliteit van de kast niet aan onze verwachtingen voldoet. Mochten we nog eens iets bij dit bedrijf bestellen, dan zullen we opletten om iets te kopen van een bekend merk.
Geachte heer/mevrouw Hakkeling, Uiteraard vinden wij het als Pedroshop jammer wanneer een klant niet tevreden is over één van onze producten. Na ontvangst van deze review hebben we dan ook direct contact met uw opgenomen. Zoals besproken ontvangen wij graag een foto van de plank waar de scheur in zit, zodat we dit voor u kunnen reclameren. Wat betreft de noesten, daar kunnen we helaas niks aan doen. Hout is nml een natuurproduct en daar komen helaas ook noesten in voor. Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD