goede en snelle levering en service

Kreeg snel een offerte, materialen snel besteld en snel geleverd

Goede aankoop, snel geleverd.

Goede aankoop, snel geleverd en super makkelijke montage. Erg blij met de extra opbergruimte van de stellingkast!

Goede snelle service

Goede snelle service en goedcontact met de contactoersoon.

goede service en zeer behulpzaam

behulpzaam personeel

goede service en kewaliteit

makkelijk samen te stellen en snelle levering

Prima service!

Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Ondanks corona van een medewerker werd er voor gezorgd dat ik de bestelling van mijn stellingkasten toch al de volgende dag kon ophalen. Er werd goed rekening gehouden met mijn vrijwillige quarantaine, door de artikelen contactloos klaar te zetten. Nabestellingen van kleine onderdelen stonden met 10 minuten klaar. De kwaliteit is prima dus ik ben blij voor dit bedrijf gekozen te hebben.

prima materiaal

prima materiaal

goede product/prijs verhouding, levering conform afspraak

Gedegen stellingen

Keurig afgeleverd en het probleem wat er was is snel en adequaat opgelost

Top kwaliteit en tot service!

Zeer bekwame firma, die heel snel uw vragen beantwoordt. De offerte was ook meteen juist, klein misverstandje met de transport firma maar deze werd meteen opgenomen en verholpen. Bedankt Pedroshop!

oké

snel en goed

OK

Correcte en snelle levering

Kort en goed

Men weet waar het over gaat

Ze begrijpen wat je zoekt en anders zoeken ze met je mee.

zoals alle vorige keren ook deze keer weer prima geregeld

buiten dat wij als onderhoud door de jaren heen gebruik hebben gemaakt van Pedro, maken wij ook reclame binnen de organisatie als daar kantoor meubelen ( nieuw of 2de hands) nodig zijn

2e bestelling weer perfect

Kwaliteit zoals verwacht, bezorging volgens afspraak, makkelijk te monteren. ik ben er blij mee.

Goed bedrijf met betaalbare professionele kwaliteit

Onderdelen voor mijn stellingkast ruim op voorraad tegen mooie prijs. In de Winkel ontdekte ik dat men ook professioneel kantoormeubilair verkoopt ook voor een mooie prijs. Moet je thuiswerken? Koop hier je kantoor inrichting. Prettig geholpen en goed advies gekregen. AANRADER!

Goede configurator op website, snelle levering

Handige configurator op de website maakt het mogelijk om alles op maat te maken. Prijs okay, snelheid van levering prima. Bezorgkosten wel aan de hoge kant...

Goede informatie en service tijdens bestelproces

Levering conform afspraak. Kwaliteit stelling goed, heldere instructiefilm op website. Aandachtspunt: wat moet ik met een europallet?? Nu moet ik moeite doen om dat ding gratis kwijt te raken!,

Correcte afhandelinmg bestelling.

Bij het uitpakken bleken meerdere metalen strippen van de planken losgeraakt te zijn. De schroefjes waren uit de plank "getrokken" vermoedelijk vanwege het schuiven in de verpakking bij het afleveren.

snel, makkelijk te monteren, prachtig materiaal

Goeie service.

Leveren wat er gezegd wordt binnen de afgesproken tijd.

Product voldoet aan de verwachtingen.

prachtig degelijk product, snelle levering

Helemaal goed en mooi passende stelling. prima service van de chauffeur

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD