2021 kocht ik deze stellingen. Dit jaar moest ik een aantal goedkope bouwmarktkasten vervangen. Net als toen was de service top. We konden ook nog een tweedehands kantoorkruk scoren. Ik vond Pedro-shop een prima naam, maar het schijnt nu stellingspecialist te moeten heten. Het weglaten van 'kast' is wat vreemd zou ik willen *stellen*.
Waar een andere stellingenleverancier mij in de steek liet met een incomplete levering, hielp Pedroshop mij uit de brand. Bedankt Larissa!
Original recension
Mijn afgesproken bestelling werd bij mij thuis bezorgd. Op de bezorgdag werd de bezorgtijd twee keer gewijzigd. Bij de bestelling bleken onderdelen te ontbreken. De verkoper beloofde deze dezelfde vrijdagmiddag nog op de post te doen. Ik zou ze dan de volgende dag hebben. Op zaterdag, maar ook de dinsdag erop had ik ze niet bij de post. Ik heb de verkoper via Marktplaats een bericht gestuurd, echter geen antwoord. Ook heb ik de verkoper een appje gestuurd, ook geen antwoord. Daarna de verkoper gebeld, geen antwoord en de voicemail ingesproken. Op al deze meldingen geen antwoord gekregen. Ik heb gelukkig bij een webshop de ontbrekende onderdelen kunnen bestellen. Maar moest dus onnodig extra kosten maken.
Ik heb een aantal bestellingen gedaan en elke keer uitstekend geholpen, ook wanneer het even niet voorradig was ben ik goed op de hoogte gehouden. Bij het afhalen van de bestelling helpt het personeel mee om in te laden. Zeer goede service!
De procedure van bestellen tot alevering veriep goed.
mooie stelling en vakkundig geplaatst
geen opmerkingen. gewoon goed. direct en zoals afgesproken.
De kwaliteit van de kasten is goed, maar: * Toen ik de kast kwam ophalen was niet alles goed verpakt. * De uiteindelijke maten van de kast mogen wel iets preciezer aangegeven worden. 40cm diep komt bijv meer op 43cm uit. Ook breder dan aangegeven. * Op zich zou het niet heel verkeerd zijn om iets meer handleiding te hebben dan een youtube video van 12j oud. Simpel in elkaar te zetten, maar toch..
Beste Tim, Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons product! Wat betreft de verpakking: bij verzending verpakken we de goederen uiteraard goed. Wanneer de bestelling wordt afgehaald, doen we dat meestal niet. Dit komt omdat we niet weten met wat voor voertuig de klant langskomt. Vaak is het dan passen en meten om de onderdelen goed in de auto te krijgen, en een palletverpakking werkt daarbij niet praktisch. De maatvoering van het legbord is inderdaad 40 cm diep. Dit communiceren we omdat hier de producten op gelegd worden. De staanders van de houtstelling zijn echter iets dieper, waardoor het totaal wat groter uitvalt. Uw opmerking over de montagehandleiding begrijpen we. Het filmpje is misschien wat verouderd, maar de montage is in al die tijd onveranderd gebleven. Met dit filmpje lukt het doorgaans nog steeds prima om de stelling in elkaar te zetten. Dank voor uw feedback – hiermee kunnen wij onze service verder verbeteren! Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Via Google (meen ik) kwam ik terecht bij Stellingspecialist. Blij met de simulatie van opties online. Het bewaren van varianten gaat nog niet soepel, bij terugkeer verval je in een versie die voor jou al gepasseerd station is. Maar dat is reparabel. Toen ik eenmaal had gekozen, besteld. Ging prima. Maar toen bleek ineens dat ik niet zaken deed bij de Stellingspecialist maar bij de Pedroshop. Omdat alle details klopten en ik had die Thuiswinkel Zakelijk waarborg gezien, toch maar vertrouwd. En pas toen ik de boel thuisbezorgd kreeg (alweer: alles geheel OK) kon ik merken dat ik een stellingkast van een bepaald merk / fabriek had gekozen, waardoor ik voor het eerst kon nagaan of dit spul misschien elders voor een betere prijs had kunnen krijgen. Voor mij een interessante vraag, want als particulier heb ik een fors bedrag geïnvesteerd. Waarom niet op de site Stellingspecialist ook de merknaam en typenummers o.i.d. van een product? Dit geeft me net even geen topgevoel.
Goede feedback. Jammer dat de levering een dag later werd.
De bestelling is uitgevoerd zoals afgesproken; de informatie terzake was prima en volledig. Contact met de Fa was prettig en deskundig. Zeer klantvriendelijk.
Mooie stevige stellingen. Geheel met costum afmetingen. Eenvoudig in elkaar te zetten. Met de youtube video was het zo gebeurt. Nylon klophamertje is wel handig om te hebben. Echt heel blij mee.
Mooie kwaliteit rekken! Snel geleverd
Snelle levering, en een goede produkt.een van de staanders is een beetje krom, maar de planken zijn waterpas, dus niet zo een grote probleem
veel producten, goede prijzen, fijne klantenservice die zn best doet en mee denkt.
Makkelijk te monteren
Makkelijk te bestellen, goede service,maar jammer van de hoge verzendkosten
Beste George van Wijnen, Bedankt voor uw positieve woorden over onze service en het bestelgemak – fijn om te horen dat dat goed is bevallen! Wat betreft de verzendkosten: deze worden één-op-één overgenomen van de transporteur en wij verdienen hier niets aan. De tarieven zijn dus gebaseerd op de daadwerkelijke kosten die aan ons worden doorbelast. Nogmaals dank voor uw review – we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Medewerkers PEDROSHOP.NL
Ruim programma met meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken. Vragen worden snel en deskundig beantwoord
heel fijne medewerking van Pedroshop
Topbedrijf! korte lijnen, snel schakelen
Heel aardig, snel, efficient, enz enz
Mijn bestelling is uitgesteld. De reden? Geen idee ik zou gebeld worden over de nieuwe data. en dat gebeurde ook niet. Dus heb ik zelf maar even gevraagd waar mijn bestelling bleef kwam er als reactie sorry we zijn vrij geweest maar het komt er vandaag aan. Niet echt lekker geregeld!
Beste M Koene, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Op 2 mei hebben wij geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om een wijziging in de leverdatum te bespreken, maar helaas kregen wij geen gehoor. Doordat er daarna een weekend en de nationale feestdag op 5 mei tussen vielen, hebben we later kunnen reageren dan u van ons gewend bent. We begrijpen dat dit tot verwarring heeft geleid en waarderen het dat u dit met ons deelt. Uw feedback helpt ons om onze communicatie en processen verder te verbeteren. Mocht u nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Prima communicatie met bedrijf, goed materiaal. Maar: in de praktijk blijk dat voor 3 meter hoge kasten in een kleine ruimte de montageinstructies niet logisch zijn. Sowieso kunnen de kunststof voetjes beter ingeslagen worden als de staanders nog horizontaal liggen, staand lukt dat niet meer. De planken monteren op de bovenste dragers is niet makkelijk. Dat komt door het afwijkend formaat waardoor de omgebogen randen / lippen aan de binnenkant van de planken moeilijk vallen binnen de klemmen van de dragers omdat ze wat naar binnen gaan wijken.
Keurig geregeld
Met de volgende kantttekening: U eist van de klant dta hij de zending controleert bij aflevering, dat is niet mogelijk. Immers de heren die de zending brengen hebben grote haast. De auto staat ergens op straat en blokkeert het verkeer. De zending is zo verpakt dat constateren of er iets ontbreekt of dat er beschadigingen zijn onmogelijk is. Met groet, F.C. Dufour
Zeer goede service zowel telefonisch als in de winkel in Elst!
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD