1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op onze nadrukkelijk verzoek om op tijd te leveren, is geen gehoor gegeven. Zal wel aan de bezorgdienst hebben gelegen, maar het kwam voor ons erg beroerd uit, we moesten alsnog van een andere leverancier de spullen betrekken omdat de bestelde spullen niet op tijd waren, erg jammer en een reden om niet meer bij inter express te kopen.

Pluspunten

Snelle service! Goede uitleg! Een bedrijf waar je als ondernemer goede afspraken mee kunt maken!

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering. Top !

Pluspunten

Te weinig lijm bij standaardpakket.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering, product ziet er goed uit.

Online betalen liep vast, waardoor ik alsnog per overschrijving moest betalen.

Pluspunten

Correct bedrijf met gemakkelijk kiezen van kado ('s) Gericht kopen van wat men vraagt.

Geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

levering op de dag die ik graag wilde ziet er goed uit

Pluspunten

Snelle levering, voldoende lijm en kit en duidelijke imstructie voor het leggen van EPDM

Pluspunten

Het materiaal is hoogwaardig van kwaliteit en klant vriendelijk

Pluspunten

Ik heb in 2013 75m2 bij hun gehaald met alle toebehoren, Alle handelingen van voorprijsopgave tot en met levering prettig verlopen. Ook de montage is zonder problemen gegaan. Binnen enkele maanden bestel ik weer bij hun voor een nieuwe garage van 40m2. Goede kwaliteit materialen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Goed materiaal, vlot geleverd. En bovendien een handleiding erbij.

Na het aanbrengen van de bodemlijm moet de folie beter worden aangedrukt zodat de lijm goed verdeeld en uitgewreven wordt. Gebruik desnoods een oude verfroller hier voor en wacht niet tot de folie helemaal is uitgerold want deze lijm droogt best snel. Op mijn dak zijn nu helaas plaatselijk de lijmrillen te zien en te voelen omdat ik de folie hier niet goed genoeg heb aangedrukt.

Pluspunten

duidelijk communicatie snelle en correcte levering ruim voldoende lijm/kit alles netjes verpakt.

Wellicht een stukje stukpapier toevoegen bij de levering voor de plaatsing van de dakafvoeren. had ik (achteraf) graag een euro meer voor betaald.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle service en reactie. Daar hou ik van!

Pluspunten

Snel en goed, ook respons op telefoongesprek was prima

Pluspunten

Zeer behulpzaam bij telefonisch advies en plaatsen van de bestelling Ook meedenkend om geen onnodige kosten te maken Snelle en zorgvuldige afhandeling en levering

Pluspunten

Zeer snelle levering, een dag na bestelling ontdekt dat ik nog iets was vergeten te bestellen, even gebeld en het probleem was zo opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief goede producten

Voor het versturen binnen Nederland van 1 kg contactlijm van euro 12,95 moet ik euro 14,95 verzendkosten betalen. Dat is extreem duur. Ik bestel ook alle verf op internet. Voor het versturen van 1liter verf betaal ik euro 2,95 verzendkosten en voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis. Na een reactie van mij aan Interexpress over de dure verzendkosten is eenmalig deze bestelling van 1 kg contactlijm nu netjes opgelost door voor dezelfde prijs 2 kg te leveren. Dus hierbij mijn dank hiervoor, maar de hoge verzendkosten blijven een probleem voor mij voor de volgende bestelling bij Interexpress.

Pluspunten

Snelle levering, prettig dat er na gebeld werd om de bestelling nog even door te nemen.

Vlijtweg 7

8191 JR Wapenveld